Liewood

Ontdek het verrassende assortiment van Liewood! Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met de allerleukste producten van Liewood. Dekbedovertrekken, opbergmanden en swaddles met leuke printjes: je shopt het eenvoudig online via Babypark.nl. Op de vrolijke Liewood ontwerpen ben je voorlopig nog lang niet uitgekeken!

Lees meer...

Shop Liewood artikelen per thema

Het assortiment van Liewood is opgedeeld in verschillende thema's zodat je de artikelen perfect op elkaar af kunt stemmen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld als de decoratie in de babykamer helemaal in een bepaald thema is?! Bekijk de filters en ontdek onder andere de Cat of Rabbit serie. Welke is jouw favoriet?

Liewood: artikelen die generaties lang meegaan

Eén van de speerpunten van Liewood is het ontwikkelen van duurzame artikelen waar generaties lang van geprofiteerd kan worden. Daarom wordt er altijd gekozen voor de beste materialen, worden er nooit compromissen gesloten over de werkomstandigheden van de arbeiders en staat een tijdloos en eenvoudig ontwerp altijd centraal.

Lees minder...
115 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Liewood Dante Strandset Blue Wave

  Met dit Liewood Dante Strandset Blue Wave kan je kindje je leukste figuren maken in het zand! De emmer wordt geleverd met een schepje en 4 zandfiguren in de vorm van een octopus, poes, panda en een konijntje
  45,-
 • Quick view

  Liewood Amara Leo Badpak

  In deze Liewood Amara Leo Badpak steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! Het badpakje ziet er niet alleen stijlvol uit, ook beschermt het materiaal de huid van je kindje tegen de zon.
  40,-
 • Quick view

  Liewood Elise Zwembroekje Coral Floral

  In dit Liewood Elise Zwembroekje Coral Floral steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! Het broekje ziet er niet alleen stijlvol uit, ook het materiaal beschermt de huid van je kindje tegen de zon.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Frej Zwembroekje Dino Mix

  In dit Liewood Frej Zwembroekje Dino Mix steelt je kindje de show als jullie gaan zwemmen! Het broekje ziet er niet alleen stijlvol uit, ook het materiaal beschermt de huid van je kindje tegen de zon.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Amelia Leo Zonnehoedje

  Dit leuke Liewood Amelia Leo Zonnehoedje is een onmisbaar item voor je kindje tijdens de warme zomermaanden. Dankzij het stijlvolle hoedje blijven de nek en het hoofd goed beschermd tegen de felle zomerstralen.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Gorm Zonnehoedje Fern / Rose

  Dit leuke Liewood Gorm Zonnehoedje Fern / Rose is een onmisbaar item voor je kindje tijdens de warme zomermaanden. Dankzij het hoedje blijven de nek en het hoofd goed beschermd tegen de felle zomerstralen.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Gorm Zonnehoedje Dino Mix

  Dit leuke Liewood Gorm Zonnehoedje Dino Mix is een onmisbaar item voor je kindje tijdens de warme zomermaanden. Dankzij het hoedje blijven de nek en het hoofd goed beschermd tegen de felle zomerstralen.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Theo Rabbit Slab

  Deze Liewood Theo Rabbit Slab is praktisch én stijlvol. Dankzij de stijlvolle slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab voelt zacht aan en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  17,-
 • Quick view

  Liewood Eva Slab 2 Stuks

  Deze Liewood Eva Slab 2 Stuks is praktisch én stijlvol. Dankzij de stijlvolle slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab voelt zacht aan en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  23,-
 • Quick view

  Liewood Andrea Slab 2 Stuks

  Deze Liewood Andrea Slab 2 Stuks is een must-have tijdens het eten of wanneer je kindje veel kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een drukknoopsluiting.
  20,-
 • Quick view

  Liewood Theo Cat Slab Dark Rose

  Deze Liewood Theo Cat Slab Dark Rose is praktisch én stijlvol. Dankzij de stijlvolle slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab voelt zacht aan en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  17,-
 • Quick view

  Liewood Albert Cat Badcape Dark Rose

  Met de Liewood Albert Cat Badcape Dark Rose blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De cape beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Lilja Rabbit Slab 2 Stuks

  Deze Liewood Lilja Rabbit Slab 2 Stuks is praktisch én stijlvol. Dankzij de stijlvolle slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab voelt zacht aan en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  16,-
 • Quick view

  Liewood Dines Knuffeldoekje Fern / Rose

  Met het Liewood Dines Knuffeldoekje Fern / Rose kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje is voorzien van een houten ring die perfect als bijtring kan dienen als de tandjes van je kindje doorkomen.
  17,-
 • Quick view

  Liewood Dines Knuffeldoekje Dino Mix

  Met het Liewood Dines Knuffeldoekje Dino Mix kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje is voorzien van een houten ring die perfect als bijtring kan dienen als de tandjes van je kindje doorkomen.
  17,-
 • Quick view

  Liewood Dines Knuffeldoekje Coral Floral

  Met het Liewood Dines Knuffeldoekje Coral Floral kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje is voorzien van een houten ring die perfect als bijtring kan dienen als de tandjes van je kindje doorkomen.
  17,-
 • Quick view

  Liewood Albert Rabbit Badcape Blue Wave

  Met de Liewood Albert Rabbit Badcape Blue Wave blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De cape beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Adele Terry Rabbit Giftset

  Deze Liewood Adele Terry Rabbit Giftset is erg leuk om te geven als kraamcadeau! De giftset bestaat uit een slabbetje, washand en badcape die zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  43,-
 • Quick view

  Liewood Milo Panda Knuffeldoekje Beige Beauty

  Met het Liewood Milo Panda Knuffeldoekje Beige Beauty kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Dines Knuffeldoekje Faune Green

  Met het Liewood Dines Knuffeldoekje Faune Green kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje is voorzien van een houten ring die perfect als bijtring kan dienen als de tandjes van je kindje doorkomen.
  17,-
 • Quick view

  Liewood Milo Rabbit Knuffeldoekje Blue Wave

  Met het Liewood Milo Rabbit Knuffeldoekje Blue Wave kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Lai Slab Dino Mix

  Deze Liewood Lai Slab Dino Mix is praktisch én stijlvol. Dankzij de stijlvolle slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab voelt zacht aan en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  14,-
 • Quick view

  Liewood Fritz Waskussen Coral Floral

  Het Liewood Fritz Waskussen Coral Floral is erg handig om je kindje op aan te kleden of te verschonen. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief stijlvolle waskussenhoes.
  55,-
 • Quick view

  Liewood Tilda Cat Slab 2 Stuks

  Het Liewood Tilda Cat Slab 2 Stuks zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. Je kan de slab eenvoudig bevestigen om de nek van je kindje en gemakkelijk reinigen met een doekje.
  22,-
115 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5