Verlichting

Een lamp geeft niet alleen licht, maar bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling van de babykamer of kinderkamer. Kies daarom een lamp uit die helemaal past bij jouw stijl. Kies bijvoorbeeld voor een lamp in de vorm van een konijn of nijlpaard, of voor een klassieke schemerlamp. Bij Babypark tref je een uitgebreid assortiment aan.

Lees meer...

Klassieke en knusse lampen

Bepaal allereerst de sfeer die de babykamer of kinderkamer moet uitademen. Houd je van een klassieke inrichting, kies dan voor een lekkere, knusse schemerlamp. Zeker weten dat zo’n lamp je een gevoel van thuiskomen geeft! Wij hebben meestal meerdere soorten vintage schemerlampen in ons assortiment. Sommige lampenkappen zijn gemaakt met ribstof, andere met een wat meer gladdere stof. Ook een mooie hanglamp met zeegras of rotan is een echte aanrader. Een prachtige, gevlochten lampenkamp ziet er heel sfeervol uit en is vrijwel overal mee te combineren. Rotan lampenkappen zijn meestal wat dichter gevlochten dan lampenkappen van zeegras of bamboe. Een wat losser gevlochten lampenkap is vrij transparant. Je kunt door de lampenkap heen goed het lampje zien.

Creatieve kinderkamer verlichting

Een voorbeeld van een vrij transparante, bamboe lampenkap is een kap in de vorm van een vogelhuisje. De vogelhuisjes zijn verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren en zien er heel uniek uit. Met deze lampen geef je de kamer van je kind een speelse twist. Een andere optie is een lichtslinger. Aan een lichtslinger hangen meerdere lampjes. Meestal werken deze lampjes op LED-verlichting. Een lichtslinger ziet er heel creatief uit, feestelijk bijna. Verder zijn lampen in de vorm van Nijntje of bijvoorbeeld een konijn of een hondje heel leuk. Je kindje herkent deze dieren en zal deze verlichting voor de kinderkamer dan ook heel mooi vinden. Dit soorten lampen zijn ook leuke verlichting voor de babykamer. Wij hebben ook meerdere nachtlampjes in ons assortiment. Kijk snel verder voor de lamp die jij zoekt!

Lees minder...
174 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lamp SilverSparkle

  Prachtige lamp van de LIFETIME Kidsrooms serie SilverSparkle. Trendy zilverkleurig lakleer verfijnd gedecoreerd met kraaltjes en lovertjes.
  65,-
 • Quick view

  Liewood Winston Crocodile Nachtlampje Hunter Green

  Dit Liewood Winston Crocodile Nachtlampje Hunter Green vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het lampje van Liewood eenvoudig in en uit.

  39,-

  34,90

 • Quick view

  Roommate Rabbit Lamp Grey

  Deze mooie en stijlvolle Roommate Rabbit Lamp Grey zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een konijn. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  ABC Design Lamp

  Met de ABC Design Lamp kan je ook in het donker veilig op pad met je kindje. Je hebt zelf beter zicht op de weg voor je en ook voor anderen ben je beter zichtbaar. Het lampje is eenvoudig te bevestigen.
  44,90
 • Quick view

  Baby's Only Classic Wandlamp Stone Red

  De Baby's Only Classic Wandlamp Stone Red zorgt voor juiste sfeerverlichting; een stijlvolle en functionele wandlamp! Gemaakt van hoogwaardig materiaal. DE wandlamp is voorzien van een stijlvol design.
  54,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Wandlamp Cacao

  De stijlvolle Baby's Only Classic Wandlamp Cacao zorgt voor juiste sfeerverlichting; een stijlvolle en functionele wandlamp! De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een mooie uitstraling.
  54,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Liewood Winston Lion Nachtlampje Sandy

  Dit Liewood Winston Lion Nachtlampje Sandy vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Liewood eenvoudig in en uit.

  39,-

  34,90

 • Quick view

  Bink Bedding Pique Hanglamp

  De Bink Bedding Pique Hanglamp is een stijlvolle accessoire voor de baby- of kinderkamer. De lamp wordt geleverd inclusief pendel en is eenvoudig te bevestigen. De kap is gemaakt van hoogwaardig, zacht materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Roommate Rhino Lamp Blue

  Deze mooie en stijlvolle Roommate Rhino Lamp Blue zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een neushoorn. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lichtslinger Met Wattenbolletjes

  De LIFETIME Kidsrooms Lichtslinger Met Wattenbolletjes is een stijlvolle lichtslinger gemaakt van hoogwaardig materiaal. De lichtslinger van LIFETIME Kidsrooms zal de baby- of kinderkamer helemaal opvrolijken.
  34,-
 • Quick view

  Wunders Van Nachtlampje

  Dit Wunders Van Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Wunders Cats Nachtlampje

  Dit Wunders Cats Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  22,49
 • Quick view

  Roommate Dog Lamp Golden Brown

  Deze mooie Roommate Dog Lamp Golden Brown zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een hond. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Easywalker Miley LED Lamp

  Met de Easywalker Miley LED Lamp kan je ook in het donker veilig op pad met je kindje. Je hebt zelf beter zicht op de weg voor je en ook voor anderen ben je beter zichtbaar. Het lampje is eenvoudig te bevestigen.
  24,99
 • Quick view

  Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  32,95

  32,50

 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  79,95
 • Quick view

  Nuuroo Ella Panda Nachtlampje

  Dit stijlvolle Nuuroo Ella Panda Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Nuuroo eenvoudig in en uit.
  35,-
 • Quick view

  Kidsdepot Zef Hanglamp

  De Kidsdepot Zef Hanglamp is een kwalitatieve lamp waarvan de kap is gemaakt van metaaldraad. Doordat het licht door de gaatjes komt krijg je mooi lichteffect op de muur. Er past een lamp in tot max. 40 watt.
  47,96
 • Quick view

  KidsDepot Sion Hanglamp Naturel

  De KidsDepot Sion Hanglamp Naturel is een lamp in een unieke vorm en gemaakt van zeegras. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.

  49,95

  42,46

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Metalen Bureaulamp

  De LIFETIME Kidsrooms Metalen Bureaulamp is een leuke lamp wat goed kan op het bureau en nachtkastje van je kind. Het is op allerlei manieren neer te zetten door de verstelbare arm. Het is gemaakt van metaal in combinatie met hout.
  76,-
174 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Trustpilot