Lampen Kinderkamer

Een lamp geeft niet alleen licht, maar bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling van de babykamer of kinderkamer. Kies daarom een lamp uit die helemaal past bij jouw stijl. Kies bijvoorbeeld voor een lamp in de vorm van een beer of konijn, of voor een klassieke schemerlamp. Bij Babypark tref je een uitgebreid assortiment aan.

Lees meer...

Klassiek en knus

Bepaal allereerst de sfeer die de babykamer of kinderkamer moet uitademen. Houd je van een klassieke inrichting, kies dan voor een lekkere, knusse schemerlamp met een stippeltjes- of ruitjespatroon. Zeker weten dat zo’n lamp je een gevoel van thuiskomen geeft. Deze brengt gezelligheid in de kamer.

Modern en creatief

Houd je van vrolijk en speels, kies dan bijvoorbeeld voor een lampenkap met moderne motiefjes. Of koop een prachtige babykamer lamp in de vorm van Nijntje. Je zult zien dat deze lamp de hele kamer opvrolijkt.

Lees minder...
169 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lamp SilverSparkle

  Prachtige lamp van de LIFETIME Kidsrooms serie SilverSparkle. Trendy zilverkleurig lakleer verfijnd gedecoreerd met kraaltjes en lovertjes.
  65,-
 • Quick view

  ABC Design Lamp

  Met de ABC Design Lamp kan je ook in het donker veilig op pad met je kindje. Je hebt zelf beter zicht op de weg voor je en ook voor anderen ben je beter zichtbaar. Het lampje is eenvoudig te bevestigen.

  44,90

  41,90

 • Quick view

  Kidsdepot Mauro Lamp Naturel

  De Kidsdepot Mauro Lamp Naturel is een unieke tafellamp wat voorzien is van een rieten kap en heeft een E27 fitting. Het is een eyecatcher in iedere ruimte! Door de gaten heen schijnt het licht mooi op de muur.

  49,95

  42,46

 • Quick view

  KidsDepot Maevie Lamp

  De KidsDepot Maevie Lamp is een unieke lamp wat voorzien is van een rieten kap en heeft een E27 fitting. Het is een eyecatcher in iedere ruimte! Door de gaten heen schijnt het licht mooi op de muur.
  50,96
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  32,95

  26,36

 • Quick view

  Roommate Rhino Lamp Blue

  Deze mooie en stijlvolle Roommate Rhino Lamp Blue zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een neushoorn. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Rocket Lamp Blue

  Deze mooie en stijlvolle Roommate Rocket Lamp Blue zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een raket. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Rabbit Lamp Grey

  Deze mooie en stijlvolle Roommate Rabbit Lamp Grey zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een konijn. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Baby's Only Classic Wandlamp Stone Red

  De Baby's Only Classic Wandlamp Stone Red zorgt voor juiste sfeerverlichting; een stijlvolle en functionele wandlamp! Gemaakt van hoogwaardig materiaal. DE wandlamp is voorzien van een stijlvol design.
  54,95
 • Quick view

  KidsDepot Zoey Hanglamp

  De KidsDepot Zoey Hanglamp is een unieke lamp wat voorzien is van een rieten kap en heeft een E27 fitting. Het is een eyecatcher in iedere ruimte! Door de gaten heen schijnt het licht mooi op de muur.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 48,95

 • Quick view

  Baby's Only Classic Wandlamp Cacao

  De stijlvolle Baby's Only Classic Wandlamp Cacao zorgt voor juiste sfeerverlichting; een stijlvolle en functionele wandlamp! De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een mooie uitstraling.

  54,95

  46,71

 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  79,95

  79,-

 • Quick view

  Wunders Van Nachtlampje

  Dit Wunders Van Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Wunders Cats Nachtlampje

  Dit Wunders Cats Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Roommate Dog Lamp Golden Brown

  Deze mooie Roommate Dog Lamp Golden Brown zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een hond. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Easywalker Miley LED Lamp

  Met de Easywalker Miley LED Lamp kan je ook in het donker veilig op pad met je kindje. Je hebt zelf beter zicht op de weg voor je en ook voor anderen ben je beter zichtbaar. Het lampje is eenvoudig te bevestigen.

  24,99

  22,49

 • Quick view

  Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  32,95

  32,50

 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  79,95
 • Quick view

  Nuuroo Ella Panda Nachtlampje

  Dit stijlvolle Nuuroo Ella Panda Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Nuuroo eenvoudig in en uit.
  35,-
 • Quick view

  Kidsdepot Zef Hanglamp

  De Kidsdepot Zef Hanglamp is een kwalitatieve lamp waarvan de kap is gemaakt van metaaldraad. Doordat het licht door de gaatjes komt krijg je mooi lichteffect op de muur. Er past een lamp in tot max. 40 watt.
  44,95
 • Quick view

  Kidsdepot Zazu Lamp

  De Kidsdepot Zazu Lamp is een kwalitatieve lamp waarvan de kap is gemaakt van metaaldraad. Doordat het licht door de gaatjes komt krijg je mooi lichteffect op de muur. Er past een lamp in tot max. 40 watt.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 37,45

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lichtslinger Met Wattenbolletjes

  De LIFETIME Kidsrooms Lichtslinger Met Wattenbolletjes is een stijlvolle lichtslinger gemaakt van hoogwaardig materiaal. De lichtslinger van LIFETIME Kidsrooms zal de baby- of kinderkamer helemaal opvrolijken.
  34,-
169 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

Trustpilot