LIFETIME Kidsrooms

Bij Babypark heb je ongelofelijk veel keuze uit de diverse producten die we van LIFETIME Kidsrooms in de aanbieding hebben. Je kunt complete kinderkamers samenstellen met de uiteenlopende soorten meubels en hebt daarbij de keuze uit verschillende uitvoeringen en stijlen.

Lees meer...

Een mooi bed voor ieder kind

Je kunt erg veel soorten bedden van LIFETIME Kidsrooms bij ons kopen. Zo heb je de keuze uit kajuitbedden, hoogslapers, stapelbedden en meer. Niet alleen uit het soort bed heb je een ruime keuze, maar er zijn tevens diverse accessoires te verkrijgen om de bedden op te leuken. Op deze manier kan je een ware prinsessenkamer maken voor je dochtertje of je eigen piraat een waar avontuur laten beleven in zijn slaapkamer.

Accessoires

Doordat je niet alleen meubels maar ook accessoires van LIFETIME Kidsrooms in onze online shop kunt vinden, kan je een ontzettend gezellige en leuke kamer voor je kind samenstellen. Op deze wijze creëer je een eigen plekje voor je kind waar hij of zij zichzelf in terug kan trekken en de wildste avonturen in kan beleven. 's Avonds kan je kind hier dan heerlijk in wegdromen.

Lees minder...
354 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Basisbed Luxe

  Het LIFETIME Kidsrooms Basisbed Luxe heeft een erg origineel en tijdloos desgin zodat je er jarenlang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem wat bestaat uit 28 latten met onderrugsteun.
  519,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Basisbed

  Het LIFETIME Kidsrooms Basisbed heeft een erg origineel en tijdloos design. Omdat het van kwalitatief grenenhout is gemaakt heb je er lang plezier van. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem wat bestaat uit 16 latten.
  464,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  969,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Schuine Trap Whitewash is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
  914,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
  914,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  969,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
  1.176,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
  1.121,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
  1.119,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap Wit Gelakt is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
  1.269,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met twee luxe lattenbodems.
  1.384,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Stapelbed is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met twee rollattenbodems.
  1.269,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Pocketveringsmatras 140 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Pocketveringsmatras 140 x 200 cm biedt het lichaam een stevige ondersteuning. Daarnaast is het pocketveringsmatras gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik.
  674,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenrek Wit Gelakt

  Het LIFETIME Kidsrooms Boekenrek Wit Gelakt is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. Daarnaast is het boekenrek voorzien van een stijlvol design en is praktisch in gebruik.
  88,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hangout Stapelbed 140 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Hangout Stapelbed 140 cm is perfect voor kinderen die dol zijn op avontuur. Verder is het stapelbed gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal en is voorzien van een stijlvol design.
  2.663,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hangout Stapelbed 120 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Hangout Stapelbed 120 cm is perfect voor kinderen die dol zijn op avontuur. Verder is het stapelbed gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal en is voorzien van een stijlvol design.
  2.625,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Midhoogslaper Met Trap Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Midhoogslaper Met Trap Wit Gelakt is gemaakt van duurzaam materiaal. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Voorzien van een stijlvol design.
  1.140,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Met Logeerbed Wit Gelakt incl. Luxe Lattenbodem

  Het LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Met Logeerbed Wit Gelakt incl. luxe lattenbodem beschikt over voldoende opberg ruimte en is ideaal voor als er een vriendje of vriendinnetje blijft logeren. Praktisch in gebruik.
  1.296,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Met Logeerbed Wit Gelakt incl. Rolbodem

  Het LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Met Logeerbed Wit Gelakt incl. Rolbodem beschikt over voldoende opberg ruimte en is ideaal voor als er een vriendje of vriendinnetje blijft logeren. Praktisch in gebruik.
  1.241,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hutbed Hangout Wit Gelakt 140 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Hutbed Hangout Wit Gelakt is een multifunctioneel bed gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal. Verder wordt het bed geleverd inclusief luxe lattenbodem. Voorzien van een stijlvol design.
  2.742,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  1.471,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief luxe lattenbodems.
  1.511,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Voor Bedlade

  De LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Voor Bedlade kan niet in het standaard bed van LIFETIME Kidsrooms. Het beschikt over 16 latten en kan tot een maximaal gewicht van 100 kg. Gemaakt van kwalitatief beuken waardoor het lang mee kan.
  57,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Road Trip Bedfront

  Het LIFETIME Kidsrooms Road Trip Bedfront is te bevestigen op de LIFETIME Kidsrooms bedden. Zo krijgt het bed een leuke en unieke look. Het front is gemaakt van kwalitatief MDF en wordt exclusief steunen geleverd.
  82,-
354 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15
Trustpilot