Life Time

Life Time

Bij Babypark heb je ongelofelijk veel keuze uit de diverse producten die we van Life Time in de aanbieding hebben. Je kunt complete kinderkamers samenstellen met de uiteenlopende soorten meubels en hebt daarbij de keuze uit verschillende uitvoeringen en stijlen.

Lees meer...

Een mooi bed voor ieder kind

Je kunt erg veel soorten bedden van Life Time bij ons kopen. Zo heb je de keuze uit kajuitbedden, hoogslapers, stapelbedden en meer. Niet alleen uit het soort bed heb je een ruime keuze, maar er zijn tevens diverse accessoires te verkrijgen om de bedden op te leuken. Op deze manier kan je een ware prinsessenkamer maken voor je dochtertje of je eigen piraat een waar avontuur laten beleven in zijn slaapkamer.

Accessoires

Doordat je niet alleen meubels maar ook accessoires van Life Time in onze online shop kunt vinden, kan je een ontzettend gezellige en leuke kamer voor je kind samenstellen. Op deze wijze creëer je een eigen plekje voor je kind waar hij of zij zichzelf in terug kan trekken en de wildste avonturen in kan beleven. 's Avonds kan je kind hier dan heerlijk in wegdromen.

Lees minder...
230 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
 • Quick view

  Life Time Basisbed Luxe

  Het Life Time Basisbed Luxe heeft een erg origineel en tijdloos desgin zodat je er jarenlang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem wat bestaat uit 28 latten met onderrugsteun.
  459,-
 • Quick view

  Life Time Basisbed

  Het Life Time Basisbed heeft een erg origineel en tijdloos design. Omdat het van kwalitatief grenenhout is gemaakt heb je er lang plezier van. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem wat bestaat uit 16 latten.
  408,-
 • Quick view

  Life Time Minihoogslaper Luxe Trap Midden

  De Life Time Minihoogslaper Luxe Trap Midden is gemaakt van duurzaam grenenhout. Aan de zijkant zit een schuine trap en het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
  820,-
 • Quick view

  Life Time Minihoogslaper Trap Midden

  De Life Time Minihoogslaper Trap Midden Whitewash is gemaakt van duurzaam grenenhout. Aan de zijkant zit een schuine trap en het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
  769,-
 • Quick view

  Life Time Minihoogslaper Schuine Trap

  De Life Time Minihoogslaper Schuine Trap Whitewash is gemaakt van duurzaam grenenhout. Aan de zijkant zit een schuine trap en het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
  701,-
 • Quick view

  Life Time Minihoogslaper Luxe Schuine Trap

  De Life Time Minihoogslaper Schuine Trap Whitewash is gemaakt van duurzaam grenenhout. Aan de zijkant zit een schuine trap en het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
  752,-
 • Quick view

  Life Time Minihoogslaper Luxe Rechte Trap

  De Life Time Minihoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Aan de zijkant zit een rechte trap en het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem wat meer comfort biedt!
  752,-
 • Quick view

  Life Time Minihoogslaper Rechte Trap

  De Life Time Minihoogslaper Rechte Trap Whitewash is gemaakt van duurzaam grenenhout. Aan de zijkant zit een rechte trap en het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
  701,-
 • Quick view

  Life Time Minihoogslaper + Hemel

  Het Life Time hemelbed is een minihoogslaper een een hemelframe. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en wordt met een rollattenbodem wat bestaat uit 16 latten en exclusief matras.
  900,-
 • Quick view

  Life Time Halfhoogslaper Schuine Trap

  De Life Time Halfhoogslaper Schuine Trap Whitewash is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
  785,-
 • Quick view

  Life Time Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap

  De Life Time Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  855,-
 • Quick view

  Life Time Halfhoogslaper Luxe Rechte Trap

  De Life Time Halfhoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  855,-
 • Quick view

  Life Time Halfhoogslaper Rechte Trap

  De Life Time Halfhoogslaper Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
  804,-
 • Quick view

  Life Time Hoogslaper Luxe Rechte Trap

  De Life Time Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
  1.037,-
 • Quick view

  Life Time Hoogslaper Rechte Trap

  De Life Time Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
  961,-
 • Quick view

  Life Time Hoogslaper Schuine Trap

  De Life Time Hoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
  986,-
 • Quick view

  Life Time Hoogslaper Luxe Schuine Trap

  De Life Time Hoogslaper Luxe Schuine Trap Wit Gelakt is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
  1.037,-
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Luxe Schuine Trap

  De Life Time Stapelbed Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met twee luxe lattenbodems.
  1.121,-
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Rechte Trap

  De Life Time Stapelbed is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met twee rollattenbodems.
  1.121,-
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Luxe Rechte Trap

  De Life Time Stapelbed Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met twee luxe lattenbodems.
  1.224,-
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Schuine Trap

  De Life Time Stapelbed Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met twee rollattenbodems.
  1.121,-
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm

  Het Life Time Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  1.302,-
 • Quick view

  Life Time Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm

  Het Life Time Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief luxe lattenbodems.
  1.339,-
 • Quick view

  Life Time Hemelbed / Minihoogslaper Schuine Trap

  Hemelbed van Life Time op een minihoogslaper. Bij dit hemelbed zit de trap in het midden. Wordt standaard geleverd met lattenbodem.
  968,-
230 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10