babynestje

Babynestjes

Babynestjes worden steeds populairder. Deze trend is over komen waaien uit Zweden waar de babynestjes al jarenlang wordt gezien als een musthave voor de babyuitzet. Met een babynestje kun je in een handomdraai een knus en comfortabel plekje voor je kindje creëren.

Lees meer...

Thuis en onderweg

Een babynestje is multifunctioneel en komt zowel thuis als onderweg van pas. Thuis kun je een babynestje gebruiken in de box of op de bank om in de spelen of te slapen. Je kunt het babynestje ook gemakkelijk meenemen op visite zodat je kindje daar ook een vertrouwd en knus plekje heeft. Babypark heeft veel verschillende merken babynestjes in haar assortiment. Bekende merken zijn Sleepyhead, Done by Deer en Najell

Maak veilig gebruik van een babynestje

Het is belangrijk dat je je kindje altijd in de gaten houdt wanneer hij in een babynestje ligt. Er is namelijk een kans dat je kindje met het gezicht te dicht tegen de rand van het babynestje aan gaat liggen. Bij babynestjes is gebruik gemaakt van luchtdoorlatende stoffen om het risico op rebreathing te verminderen, maar we blijven het aanraden om altijd een oogje in het zeil houden.

Lees minder...
141 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje Silver Lining

  Het DockATot Deluxe Babynestje Silver Lining is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  160,-

  154,99

 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje Carrara Marble

  Het DockATot Deluxe Babynestje Carrara Marble is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje La Vie en Rose

  Het DockATot Deluxe Babynestje La Vie en Rose is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  170,-

  169,-

 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje Pristine White

  Het DockATot Deluxe Babynestje Pristine White is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  150,-

  127,50

 • Quick view

  DockATot Grand Cover Brer Rabbit

  De DockATot Grand Cover Brer Rabbit is een handige extra hoes voor jouw DockATot Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.

  130,-

  110,50

 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Cover Golden Willow Boughs

  De DockATot Deluxe+ Cover Golden Willow Boughs is een handige extra hoes voor jouw DockATot babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit, maar ook leuk om je babynestje te personaliseren.
  100,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Indigo Chambray

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Indigo Chambray is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  150,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Golden Willow Boughs

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Golden Willow Boughs is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  180,-

  169,95

 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Acorn

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Acorn is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  180,-

  179,-

 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Busy Bees

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Busy Bees is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  Jollein Savannah Babynestje

  Het Jollein Savannah Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je bijvoorbeeld gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  64,99
 • Quick view

  Jollein Meadow Babynestje

  Het Jollein Meadow Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je bijvoorbeeld gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  64,99
 • Quick view

  Jollein Stargaze Babynestje

  Het Jollein Stargaze Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  64,99
 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Babynestje

  Het Jollein Wild Flowers Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  64,99
 • Quick view

  Done By Deer Confetti Cozy Babynest

  In het stijlvolle Done By Deer Confetti Cozy Babynest geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.

  119,95

  69,95

 • Quick view

  Doomoo Cocoon Tetra Babynestje Sand

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Tetra Babynestje Sand is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofdje is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Verder heeft het babynestje een afneembare gordel.
  80,-
 • Quick view

  Bamboom Muggennet Voor Co Sleeper

  Het Bamboom Muggennet Voor Co Sleeper is een perfecte toevoeging voor de Bamboom Co Sleeper. Dankzij het muggennet wordt je kindje beschermt tegen muggen en allerlei andere insecten. Praktisch in gebruik.
  13,95
 • Quick view

  DockATot Grand Cover Indigo Chambray

  De DockATot Grand Cover Indigo Chambray is een handige extra hoes voor jouw DockATot Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  95,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Marine Chambray

  Het DockATot Grand Babynestje Marine Chambray is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8-36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  230,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Lovely Lilac Chambray

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Lovely Lilac Chambray is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is makkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect in de box of op bed gebruikt worden.
  150,-
 • Quick view

  Doomoo Cocoon Leaves Babynestje Green

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Leaves Babynestje Green is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het babynestje heeft een afneembare gordel.
  80,-
 • Quick view

  Doomoo Cocoon Classic Babynestje Grey

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Classic Babynestje Grey is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het praktische babynestje heeft een afneembare gordel.
  80,-
 • Quick view

  Doomoo Cocoon Moon Babynestje Blue / Grey

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Moon Babynestje Blue / Grey is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofdje is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Verder heeft het babynestje een afneembare gordel.
  80,-
 • Quick view

  Doomoo Chine Cocoon Babynestje White

  Het Doomoo Chine Cocoon Babynestje White is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het babynestje heeft een afneembare gordel, waardoor je kindje altijd veilig op de rug ligt.
  80,-
141 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot