Koop het Beaba plaspotje bij Babypark!

 

Laat je kindje zo snel mogelijk plassen
Je wilt je kindje het Lief!ste zo snel mogelijk zindelijk hebben. Maar hoe kun je ze het beste zo snel mogelijk zelf laten plassen? Een optie hiervoor is het Beaba plaspotje. Dit potje helpt jou om je kindje zo snel mogelijk zindelijk te maken.

Lees meer...

 

Wat zijn Beaba plaspotjes?
Het Beaba potje is een ergonomisch potje, dat kleeft aan de grond. Zo blijft het potje op z'n plek staan tijdens het plassen. Dat is wel zo handig, want je kindje zal moeite hebben met het blijven zitten. Het potje heeft ook een aangepaste vorm, zodat je kindje comfortabel zit. Ook is het gemakkelijk schoon te maken door de uitneembare binnenpot en de handgreepjes.

 

Je kunt nu Beaba potjes online in de webshop van Babypark kopen
Babypark heeft een grote keuze aan potjes voor je kindje. Zo kun je hier nu ook online een Beaba potje in de aanbieding kopen. Dit potje helpt jou bij het zindelijk maken van je kindje. Ga dus meteen naar de site en bestel een potje in de kleur die jou aanstaat.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Beaba WC Potje Light Mist

    Wil je jouw kindje optimaal helpen met zindelijkheidstraining? Ga dan voor het comfortabele Beaba WC Potje Light Mist. Dit ergonomische potje is eenvoudig schoon te maken dankzij het verwijderbare potje.
    22,99
1 Resultaten
Trustpilot