Opbergmanden & Speelgoedkisten

Berg het speelgoed op in een speelgoedkist of het kleine speelgoed in een opbergmand en de ruimte ziet er opgeruimd en netjes uit! Groot en klein, Babypark beschikt over allerlei soorten vormen, maten en stijlen!

Lees meer...

Manden

Verschillende opbergmanden worden aangeboden van materialen zoals stof, plastic, bamboe of hout. Zo past bij ieder interieur wel iets waarin je spulletjes opgeborgen kunnen worden. Babypark verkoopt heel veel soorten van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan de gangbare merken zoals, Handed By, Stapelgoed of Coming Kids.

Speelgoedkisten

Deze kisten zijn onmisbaar wanneer je een kindje hebt omdat het vaak al zoveel krijgt en nodig heeft. Babypark biedt allerlei soorten en formaten speelgoedkisten aan in kwalitatief materiaal waardoor het lang mee kan. Een handig item in iedere woonkamer of kinderkamer!

Lees minder...
84 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Opbergmand 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Dreamland Opbergmand 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Opbergzak

  De Cam Cam Copenhagen Dreamland Opbergzak zorgt ervoor dat speelgoed en poppen eenvoudig opgeborgen kunnen worden in de kinderkamer. De opbergzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig in gebruik.
  31,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Ocean Life Opbergzak

  De LIFETIME Kidsrooms Ocean Life Opbergzak beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van LifeTime. De Sunset Dreams opbergzak is voorzien van een stijlvol design.
  25,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Sunset Dreams Opbergzak

  De LIFETIME Kidsrooms Sunset Dreams Opbergzak beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van LifeTime. De Sunset Dreams opbergzak is voorzien van een stijlvol design.
  25,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Canoe Adventure Opbergzak

  De LIFETIME Kidsrooms Canoe Adventure Opbergzak beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van LifeTime. De Canoe Adventure opbergzak is voorzien van een stijlvol design.
  34,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Canoe Adventure Opbergmand

  De LIFETIME Kidsrooms Canoe Adventure Opbergmand beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met andere producten van LifeTime. De Butterflies opbergmand is voorzien van een stijlvol design.
  49,-
 • Quick view

  Baby's Only Sense Opbergzak

  De Baby's Only Sense Opbergzak is ideaal om spulletjes in op te bergen. De opbergzak is goed te combineren met andere Sense producten van Baby’s Only. De opbergzak is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Zwart / Eiken

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Zwart / Eiken is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  410,-

  379,99

 • Quick view

  Vipack Birdy Opbergzakken

  Met de Vipack Birdy Opbergzakken kleed je de (half)hoogslaper extra aan. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de uitvalbeveiliging. Het is praktisch en het ziet er ook nog eens leuk uit in de kinderkamer.
  33,-
 • Quick view

  Vipack Spring Opbergzakken

  Met de Vipack Spring Opbergzakken kleed je de (half)hoogslaper extra aan. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de uitvalbeveiliging. Het is praktisch en het ziet er ook nog eens leuk uit in de kinderkamer.
  33,-
 • Quick view

  Vipack Princess Opbergzakken

  Met de Vipack Princess Opbergzakken kleed je de (half)hoogslaper extra aan. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de uitvalbeveiliging. Het is praktisch en het ziet er ook nog eens leuk uit in de kinderkamer.
  33,-
 • Quick view

  Vipack Astro Opbergzakken

  Met de Vipack Astro Opbergzakken kleed je de (half)hoogslaper extra aan. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de uitvalbeveiliging. Het is praktisch en het ziet er ook nog eens leuk uit in de kinderkamer.
  33,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Butterflies Opbergmand

  De LIFETIME Kidsrooms Butterflies Opbergmand beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met andere producten van LifeTime. De Butterflies opbergmand is voorzien van een stijlvol design.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Fiori Opbergbox

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Fiori Opbergbox is ideaal voor het opbergen van de verzorgingsspulletjes voor je kindje. De box is gemaakt van hoogwaardig materiaal en staat leuk op de baby- of kinderkamer.
  44,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaves Opbergbox Caramel

  De Cam Cam Copenhagen Leaves Opbergbox Caramel is ideaal voor het opbergen van de verzorgingsspulletjes voor je kindje. De box is gemaakt van hoogwaardig materiaal en staat leuk op de baby- of kinderkamer.
  44,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Belly Opbergmandje

  Het stijlvolle Cam Cam Copenhagen Belly Opbergmandje is een stijlvolle accessoire voor de kinderkamer. Het mandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt ervoor dat je alles snel hebt opgeruimd.

  Normale prijs: 27,-

  Special Price 25,45

 • Quick view

  Ferm Living Pear Braides Opbergmand Large Natural

  De Ferm Living Pear Braides Opbergmand Large Natural is voorzien van een rieten ontwerp in de vorm van een peer. Verder beschikt de opbergmand over voldoende ruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  99,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Opbergmand 2 Stuks

  De praktische Cam Cam Copenhagen Poppies Opbergmand 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Opbergmand 2 Stuks

  De praktische Cam Cam Copenhagen Lierre Opbergmand 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Opbergmand 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Green Leaves Opbergmand 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  47,-
 • Quick view

  Kidsmill Brent Speelgoedkist Oldwood

  In de Kidsmill Brent Speelgoedkist Oldwood berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.

  120,99

  109,99

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Speelgoedkist Grijs

  De Sem Nautic Grijs speelgoedkist is een handige accessoire om al het speelgoed van je kindje op te bergen. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en biedt genoeg opbergruimte.

  108,90

  99,-

 • Quick view

  KidsDepot Billie Opbergmanden 3 stuks

  De KidsDepot Billie Opbergmanden 3 stuks is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de mandjes kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.
  24,95
 • Quick view

  Kidsmill Knitted Opbergzak

  In deze Kidsmill Knitted opbergzak vind je genoeg ruimte om spulletjes van je kindje op te bergen. Gemaakt van hoogwaardige materialen en de opbergzak is makkelijk aan een ledikant of box vast te maken.

  54,95

  29,95

84 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot