Washand

Een babyhuidje is gevoelig, en daarom is het belangrijk om een zacht hydrofiel washandje te gebruiken voor het wassen van de baby. Deze babywashandjes zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, dus je kunt je voorraad altijd aanvullen met de hydrofiel washandjes die jij het fijnste vindt.

Lees meer...

Online bestellen

Bij Babypark heb je een ruime keuze voor een hydrofiel washandje. Je kunt je favoriete washandjes altijd online bestellen en bij je thuis laten bezorgen. En als je voor 21.00 uur bestelt en we hebben de hydrofiel washandjes op voorraad, dan heb je ze de volgende dag al in huis!

Lees minder...
80 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  HeltiQ Wegwerpwashandjes

  Deze wegwerpwashandjes van het merk HeltQ bieden optimale hygiëne voor als je onderweg of op vakantie bent.
  6,99
 • Quick view

  Sebra Washand 3 Stuks

  Met de Sebra Washand 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes van Fresk zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks zodat je er lang plezier van hebt.
  18,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Washand 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Riverside Washand 2 Stuks kan je jouw kindje wassen in bad of bij de wastafel. De stijlvolle washand is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Little Dutch Washandje Pure Rust / Olive / Spice Oker 3 Stuks

  Met het Little Dutch Washandje Pure Rust / Olive / Spice Oker 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

  9,95

  8,95

 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Washandje Pure Rust / Grey / Blush Roze 3 Stuks

  Met het Little Dutch Washandje Pure Rust / Grey / Blush Roze 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.
  9,95
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Washandje Pure Olive / Sailors Bay White 3 Stuks

  Met het Little Dutch Washandje Pure Olive / Sailors Bay White 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

  9,95

  8,95

 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Washandje Pure Blue / Sailors Bay Blue 3 Stuks

  Met het Little Dutch Washandje Pure Blue / Sailors Bay Blue 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.
  9,95
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Washandje Pure Blush Roze / Little Pink Flowers 3 Stuks

  Met het Little Dutch Washandje Pure Blush Roze / Little Pink Flowers 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.
  9,95
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Washandje Pure Blush Roze / Flowers & Butterflies 3 Stuks

  Met het Little Dutch Washandje Pure Blush Roze / Flowers & Butterflies 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Liewood Sylvester Doll Washand Sandy Mix 3 Stuks

  Met de Liewood Sylvester Doll Washand Sandy Mix 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Deze stoere washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  33,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Washand XL

  Met deze Bebe-Jou Riverside Washand XL kan je jouw kindje wassen in bad of bij de wastafel. De washand in de vorm van een handschoen blijft goed om je hand zitten. De washand is gemaakt van 100% katoen.
  12,99
 • Quick view

  Meyco Feather / Clouds / Dots Hydrofiel Starterset Stone Green

  De Meyco Feather / Clouds / Dots Hydrofiel Starterset Stone Green bestaat uit 3 washandjes, 3 monddoekjes en 3 hydrofiel luiers. De hydrofielen set neemt erg veel vocht op waardoor het snel weer opgedroogd is.

  14,95

  11,86

 • Quick view

  Briljant Baby Organic Birds Washandje 4 Stuks

  Dit Briljant Baby Organic Birds Washandje 4 Stuks is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Het stijlvolle washandje neemt snel vocht op en droogt lekker snel. Wasbaar op 30 graden.

  5,95

  4,24

 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Washand 3 Stuks

  Met de Basicline Bubble Hydrofiel Washand 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen. Bovendien neemt de washand goed vocht op. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Washand Grey 3 Stuks

  Met de Basicline Bubble Hydrofiel Washand Grey 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen. Bovendien neemt de washand goed vocht op. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Washand Stone Green 3 Stuks

  Met deze Basicline Bubble Hydrofiel Washand Stone Green 3 Stuks kan je jouw kindje heerlijk wassen. De hydrofiele washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt.
  3,50
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Washand Oker 3 Stuks

  Met de Basicline Bubble Hydrofiel Washand Oker 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen. Bovendien neemt de washand goed vocht op. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Babypark Washandje Wit 3 Stuks

  Met het Babypark Washandje Wit 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt op de huid van je kindje.
  2,95
 • Quick view

  Briljant Baby Organic Hydrofiel Washandje Botanic 4 Stuks

  Met de Briljant Baby Organic Hydrofiel Washandje Botanic 4 Stuks is voorzien van een stijlvol design. De Briljant Baby washandjes zijn gemaakt van 100% organisch katoen dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.

  5,95

  4,24

 • Quick view

  Briljant Baby Uni Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met de Briljant Baby Uni Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes van Briljant Baby zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  3,78
 • Quick view

  Briljant Baby Spots Washandje 3 Stuks

  Met de Briljant Baby Spots Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  2,51
 • Quick view

  Jollein Washandje Bamboe 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Washandje Bamboe 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  4,50
 • Quick view

  Jollein Savannah Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Savannah Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het hydrofiele washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  4,99

  3,99

 • Quick view

  Briljant Baby Minimal Dots Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Briljant Baby Minimal Dots Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.
  3,78
80 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot