Washand

Een babyhuidje is gevoelig, en daarom is het belangrijk om een zacht hydrofiel washandje te gebruiken voor het wassen van de baby. Deze babywashandjes zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, dus je kunt je voorraad altijd aanvullen met de hydrofiel washandjes die jij het fijnste vindt.

Lees meer...

Online bestellen

Bij Babypark heb je een ruime keuze voor een hydrofiel washandje. Je kunt je favoriete washandjes altijd online bestellen en bij je thuis laten bezorgen. En als je voor 21.00 uur bestelt en we hebben de hydrofiel washandjes op voorraad, dan heb je ze de volgende dag al in huis!

Lees minder...
78 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  HeltiQ Wegwerpwashandjes

  Deze wegwerpwashandjes van het merk HeltQ bieden optimale hygiëne voor als je onderweg of op vakantie bent.
  6,99
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Washand 3 Stuks

  Met de Basicline Bubble Hydrofiel Washand 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen. Bovendien neemt de washand goed vocht op. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Nifty Zeehond Washand

  Met de Nifty Zeehond Washand kan je je kindje heerlijk wassen. Dit washandje is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen dat zacht aanvoelt op de huid van je kindje. Geschikt voor in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Washandjes 3 Stuks Almond

  Met de Cam Cam Copenhagen Washandjes 3 Stuks Almond kan je je kindje heerlijk wassen. Het stijlvolle washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt voor je kindje en is wasbaar in de wasmachine.
  16,-
 • Quick view

  Koeka Sabba Washand

  Met deze stijlvolle Koeka Sabba Washand kan je jouw kindje wassen in bad of bij de wastafel. De washand is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt voor je kindje. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
  6,95
 • Quick view

  Meyco Branches Hydrofiel Starterset Sand

  De Meyco Branches Hydrofiel Starterset Sand bestaat uit 3 washandjes, 3 monddoekjes en 3 hydrofiel luiers. Hiermee heb je de musthaves in huis voor de baby uitzet. Het hydrofiel neemt goed vocht op en droogt snel.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 12,71

 • Quick view

  Meyco Branches Washandjes Sand 3 Stuks

  De Meyco Branches Washandjes Sand 3 Stuks kan je gebruiken om je kindje heerlijk te wassen of af te drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.

  Normale prijs: 3,95

  Special Price 3,36

 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Wild Flowers Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het hydrofiele washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  4,99
 • Quick view

  Luma Half Moon Washand 3 Stuks

  Met deze Luma Half Moon Washand 3 Stuks kan je jouw kindje wassen in bad of bij de wastafel. De washandjes zijn gemaakt van zacht ademend materiaal dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt. Set van 3 stuks.
  9,99
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Washand Oker 3 Stuks

  Met de Basicline Bubble Hydrofiel Washand Oker 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen. Bovendien neemt de washand goed vocht op. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Baby Bello Washandje 2 Stuks

  Met het stijlvolle Baby Bello Washandje 2 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op het huidje van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Washand Grey 3 Stuks

  Met de Basicline Bubble Hydrofiel Washand Grey 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen. Bovendien neemt de washand goed vocht op. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Babypark Washandje Wit 3 Stuks

  Met het Babypark Washandje Wit 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt op de huid van je kindje.
  2,95
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Washand Stone Green 3 Stuks

  Met deze Basicline Bubble Hydrofiel Washand Stone Green 3 Stuks kan je jouw kindje heerlijk wassen. De hydrofiele washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt.
  3,50
 • Quick view

  Briljant Baby Organic Hydrofiel Washandje Botanic 4 Stuks

  Met de Briljant Baby Organic Hydrofiel Washandje Botanic 4 Stuks is voorzien van een stijlvol design. De Briljant Baby washandjes zijn gemaakt van 100% organisch katoen dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.

  5,95

  4,24

 • Quick view

  Jollein Washandje Bamboe 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Washandje Bamboe 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.
  4,50
 • Quick view

  Briljant Baby Spots Washandje 3 Stuks

  Met de Briljant Baby Spots Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.
  3,45
 • Quick view

  Laessig Washand 3 Stuks

  De Laessig Washand 3 Stuks zijn handig om je kindje in bad te wassen of aan de wastafel. De washandjes worden geleverd per 3 stuks en voelen heerlijk zacht aan op de huid van je kindje.

  Normale prijs: 8,95

  Special Price 8,05

 • Quick view

  Jollein Bamboe Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Bamboe Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het stijlvolle washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 5,09

 • Quick view

  Jollein Savannah Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Savannah Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het hydrofiele washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  4,99

  3,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Washand XL

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Washand XL kan je jouw kindje wassen in bad of bij de wastafel. De washand in de vorm van een handschoen blijft goed om je hand zitten. Gemaakt van 100% katoen.
  12,99
 • Quick view

  Sebra Washand 3 Stuks

  Met de Sebra Washand 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes van Fresk zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 3 stuks zodat je er lang plezier van hebt.
  18,-
 • Quick view

  Laessig Washandje 3 Stuks

  De Laessig Washandje 3 Stuks zijn handig om je kindje in bad te wassen of aan de wastafel. De washandjes worden geleverd per 3 stuks en voelen heerlijk zacht aan op de huid van je kindje.

  Normale prijs: 8,95

  Special Price 8,05

 • Quick view

  Meyco Cheetah Washandjes Taupe 3 Stuks

  Met de Meyco Cheetah Washandjes Taupe 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes van Meyco zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.

  3,95

  2,98

78 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot