Babypark Giftbox

Exclusieve giftboxen

Natuurlijk wil je het perfecte cadeau geven als je hoort dat iemand zwanger is of een baby gekregen heeft. Maar dat perfecte cadeau vinden is niet altijd eenvoudig. Daarom hebben wij 9 verschillende giftboxen samengesteld. De giftboxen zijn ingedeeld op een kleurthema en zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Iedere giftbox bevat verschillende babybenodigdheden maar stuk voor stuk zijn het artikelen waar iedere ouder blij van wordt. Zo is er voor iedereen een perfect cadeau te vinden!

 

 

4 Resultaten
 • Quick view

  Babypark Giftbox Silver / Neon

  Met de Babypark Giftbox Silver / Neon geef je een knuffel, toy links, bandana slabbetje, lunchbox set van 3, speentje en een verzorgende crème cadeau in een luxe cadeauverpakking. Daar word je blij van!
  39,95
 • Quick view

  Done by Deer Dinner Time Dinerset

  Met de Done by Deer Dinner Time Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een placemat, bord, lepel, mok en slab met opvangbakje.

  61,95

  53,71

 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Flowers Giftset

  Deze Nijntje Vintage Flowers Giftset bestaat uit een knuffel, klein knuffeldoekje en een rammelaar. De schattige speeltjes zijn verpakt in een mooie vverpakking en is zo het ideale cadeau om weg te geven.
  29,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Giftset

  Deze Nijntje Vintage Sunny Stripes Giftset bestaat uit een knuffel, klein knuffeldoekje en een rammelaar. De schattige speeltjes zijn verpakt in een mooie verpakking en is zo het ideale cadeau om weg te geven.
  29,95
4 Resultaten

 

Trustpilot