Babypark Giftbox

Exclusieve giftboxen

Natuurlijk wil je het perfecte cadeau geven als je hoort dat iemand zwanger is of een baby gekregen heeft. Maar dat perfecte cadeau vinden is niet altijd eenvoudig. Daarom hebben wij 9 verschillende giftboxen samengesteld. De giftboxen zijn ingedeeld op een kleurthema en zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Iedere giftbox bevat verschillende babybenodigdheden maar stuk voor stuk zijn het artikelen waar iedere ouder blij van wordt. Zo is er voor iedereen een perfect cadeau te vinden!

 

 

3 Resultaten
 • Quick view

  Babypark Giftbox Little Dots / Wine

  Met de Babypark Giftbox Little Dots / Wine geef je een speendoekje, hydrofieldoek, kapsetje, slab, bijtring en een speentje cadeau in een luxe cadeauverpakking. Een cadeautip voor een kraamfeest of babyshower dus!
  51,70
 • Quick view

  Babypark Giftbox Silver / Neon

  Met de Babypark Giftbox Silver / Neon geef je een knuffel, toy links, bandana slabbetje, lunchbox set van 3, speentje en een verzorgende crème cadeau in een luxe cadeauverpakking. Daar word je blij van!
  39,95
 • Quick view

  Done by Deer Dinner Time Dinerset

  Met de Done by Deer Dinner Time Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een placemat, bord, lepel, mok en slab met opvangbakje.

  61,95

  53,71

3 Resultaten

 

Vaderdag
Trustpilot