261 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11
 • Nieuw!
  Quick view

  Nijntje Vintage Flowers Muziekdoosje

  Het Nijntje Vintage Flowers Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van Nijntje speelt een vrolijk muziekje en is gemaakt van zachte materialen.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Lamb Knuffel

  Deze schattige Jollein Lamb Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  17,99
 • Quick view

  Difrax Combi Koelbijtring Krul

  Deze Difrax Combi Koelbijtring verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De ring is gemaakt van siliconen en bestaat uit een hard en een watergevuld gedeelte. Te gebruiken vanaf 3 maanden.
  7,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Friends Activiteitenkubus

  Met de Cam Cam Copenhagen Forest Friends Activiteitenkubus kan je kindje heerlijk spelen. De vrolijke kubus is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geeft je kindje veel speelplezier. Geschikt vanaf de geboorte.
  39,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Speenkoord

  Met deze Cam Cam Copenhagen Dreamland Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip aan de kleding van je kindje.
  16,-
 • Quick view

  Bibs Kangaroo Speendoekje

  Het stijlvolle Bibs Kangaroo Speendoekje is voorzien van oortjes en voelt zacht aan. Je kindje kan leuk met het doekje spelen en knuffelen. Met de ring kan er een speen aan het doekje bevestigd worden.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Lamb Rammelaar

  Deze stijlvolle Jollein Lamb Rammelaar is gemakkelijk vast te houden en daarom leuk als eerste speelgoed voor je kindje. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal, waardoor je kindje er lekker mee kan knuffelen.
  9,99
 • Quick view

  Mushie Koala Bijtring Grey

  Door op de stijlvolle Mushie Koala Bijtring Grey te bijten wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes. De bijtring in de vorm van een koala is makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  9,30
 • Quick view

  Jollein Lamb Muziekdoosje

  Het Jollein Lamb Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van een lammetje is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen.
  18,50
 • Quick view

  Jollein Teddy Bear Mobiel

  Met deze stijlvolle Jollein Teddy Bear Mobiel beleeft je kindje urenlang speelplezier. Ook stimuleert de baby mobiel de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van je kindje zoals grijpen en kijken.
  34,99
 • Limited Edition
  Quick view

  Feetje Palm Parker Pyjama Groen

  De Feetje Palm Parker Pyjama Groen is voorzien van een zomerse print en voelt luchtig aan op de huid. Aan de bovenkant van het shirtje zitten handige drukkers waarmee je hem makkelijk aandoet bij je kindje.

  19,99

  14,95

 • Quick view

  Nuuroo Arie Knuffeldoekje

  Met het stijlvolle Nuuroo Arie Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

  21,-

  17,-

 • Quick view

  Nuuroo Maja Dino Knuffel Falcon

  De stijlvolle Nuuroo Maja Dino Knuffel Falcon is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  30,-
 • Quick view

  Sebra Siggy The Rabbit Activiteitenrammelaar

  De Sebra Siggy The Rabbit Activiteitenrammelaar is ideaal als speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Blinky The Owl Activiteitenboekje

  Het Sebra Blinky The Owl Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over een bijtring en verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  35,-
 • Quick view

  Sebra Bliss The Bird Activiteitenrammelaar

  De Sebra Bliss The Bird Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Tully The Toucan Activiteitenrammelaar

  De Sebra Tully The Toucan Activiteitenrammelaar is ideaal als speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  18,-
 • Quick view

  Sebra Luca The Ladybird Activiteitenrammelaar

  De Sebra Luca The Ladybird Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluiden die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende texturen.
  15,-
 • Quick view

  Baby's Only Olifant Bijtring

  De stijlvolle Baby's Only Olifant Bijtring zal het tandvlees verzachten als je kindje erop kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De bijtring is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte.
  11,95
 • Quick view

  Jollein Teddy Bear Muziekdoosje

  Het Jollein Teddy Bear Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van een teddy beertje speelt een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen.
  18,50
 • Quick view

  Sophie De Giraf Speelbal

  Deze Sophie De Giraf Speelbal is leuk voor de allerkleinsten. Door de felle kleurtjes en geluidjes worden de zintuigen van je kindje geprikkeld. De speelbal is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  31,99
 • Quick view

  Jollein Teddy Bear Rammelaar

  De Jollein Teddy Bear Rammelaar is makkelijk vast te houden en daarom leuk als eerste speelgoed voor je kindje. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal, waardoor je kindje er lekker mee kan knuffelen.
  7,99
 • Quick view

  Kleine Giraf Lanco Night & Day Bijtspeeltje

  Het Kleine Giraf Lanco Night & Day Bijtspeeltje stimuleert de ontwikkeling van je kindje door de contrasterende kleuren en structuren. Het speeltje biedt verlichting wanneer de tandjes van je kindje doorkomen.
  12,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Fanfan Het Hertje

  Sophie De Giraf Fanfan Het Hertje is een vrolijk speeltje wat het beste vriendje van je kindje zal worden. Het hertje stimuleert de ontwikkeling en biedt verlichting wanneer de tandjes van je kindje doorkomen.

  19,99

  16,79

261 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11
Trustpilot