Dierenkoppen

Ben jij bezig met het inrichten van een babykamer of kinderkamer? Overweeg dan een dierenkop als wanddecoratie! Een dierenkop is zowel stoer als schattig tegelijk. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je de afmetingen van de dierenkoppen uit ons assortiment, dat is zeker handig om te weten als je overweegt een dierenkop aan te schaffen. Er zijn dierenkoppen verkrijgbaar van allerlei verschillende dieren. Neem een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen! 

Lees meer...

Kies jouw favoriete dierenkop

Ga je voor een stoer dier of vind je een schattig dier juist leuk voor de babykamer? Bij Babypark is er voor ieder wat wils. Kun je geen keuze maken? Een setje van meerdere dierenkoppen die je bij elkaar hangt is zeker een tip. Je kunt ze op een rechte lijn naast elkaar hangen maar speels verspreiden over de muur kan ook een leuk effect geven in de kinderkamer. Is jouw kindje al wat ouder en heeft hij of zij een lievelingsdier? Hoe leuk is het dan om van dat dier een dierenkop uit te kiezen!

Dierenkop online bestellen

Via deze pagina kun je jouw favoriete dierenkop eenvoudig online bestellen. Als je op een werkdag voor 20 uur een bestelling plaatst van een artikel dat uit voorraad leverbaar is zorgen wij ervoor dat we jouw bestelling dezelfde dag nog versturen. Zo heb je jouw favoriete dierenkop al heel snel in huis en kun je hem snel een mooi plekje aan de wand geven in jullie babykamer of kinderkamer.

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Wild & Soft Paard Scarlett Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Paard Scarlett Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden aan de muur.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Prehistorie Giftbox

  De Wild & Soft Prehistorie Giftbox is de perfecte accessoire voor elke kamer. Door middel van een lus kan je de kop eenvoudig ophangen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  69,90

  68,95

 • Quick view

  Wild & Soft Schotse Koe Nicolas Dierenkop

  De stoere Wild & Soft Schotse Koe Nicolas Dierenkop is de perfecte accessoire voor op de kinderkamer. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Nijntje Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Nijntje Dierenkop is de perfecte accessoire voor op de kinderkamer. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Beer Oliver Dierenkop Lichtbruin

  De eigenzinnige Wild & Soft Beer Oliver Dierenkop Lichtbruin is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  57,95

 • Quick view

  Wild & Soft Beer Basile Dierenkop Wit

  De eigenzinnige Wild & Soft Beer Basile Dierenkop Wit is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Ezel Francis Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Ezel Francis Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Mammoet Arthur Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Mammoet Arthur Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  71,50

  63,-

 • Quick view

  Wild & Soft Buffel Alex Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Buffel Alex Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  61,50

 • Quick view

  Wild & Soft Schaap Harry Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Schaap Harry Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  61,50

  46,50

 • Quick view

  Wild & Soft Zebra Daniel Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Zebra Daniel Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Olifant George Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Olifant George Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  71,50

  68,25

 • Quick view

  Wild & Soft Eland Alfred Dierenkop Groot

  De Wild & Soft Eland Alfred Dierenkop Groot is perfect om elke kamer in huis op te vrolijken. Met de lus kun je de dierenkop eenvoudig bevestigen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Safari Giftbox

  De Wild & Soft Safari Giftbox is de perfecte accessoire voor elke kamer. Door middel van een lus kan je de koppen eenvoudig ophangen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  69,90
 • Quick view

  Wild & Soft Lovely Giftbox

  De Wild & Soft Lovely Giftbox is de perfecte accessoire voor elke kamer. Door middel van een lus kan je de koppen eenvoudig ophangen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  69,90
 • Quick view

  Wild & Soft Eenhoorn Claire Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Eenhoorn Claire Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Konijn Alice Dierenkop Wit

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Konijn Alice Dierenkop Wit is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  61,50

 • Quick view

  Wild & Soft Haas Lewis Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Haas Lewis Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Haai Jack Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Haai Jack Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  63,95

 • Quick view

  Wild & Soft Flamingo Sophia Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Flamingo Sophia Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  49,90
 • Quick view

  Wild & Soft Leeuw Cesar Dierenkop Klein

  De eigenzinnige Wild & Soft Leeuw Cesar Dierenkop Klein is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  59,40

  55,-

 • Quick view

  Wild & Soft Giraf Ruby Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Giraf Ruby Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  59,40

  52,50

 • Quick view

  Wild & Soft Hert Billy Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Hert Billy Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  64,45

 • Quick view

  Wild & Soft Tijger Felix Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Tijger Felix Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  59,40

  52,75

24 Resultaten
Trustpilot