Wild & Soft

Wild & Soft

Wild & Soft knuffels zijn heel bijzonder. Veel van deze knuffels zijn bedoeld om aan de muur te hangen. Wij verkopen allerlei Wild & Soft dierenkoppen die heel leuk staan in de babykamer. Deze Wild & Soft knuffels zien er heel leuk en grappig uit. Ze maken jou en je kindje aan het lachen.

 

Lees meer...

Superzachte Wild & Soft knuffels

Alle Wild & Soft knuffels voelen lekker zacht aan. Ze zijn in veel gevallen gemaakt van pluche en polyester. De knuffels hebben de vorm van wilde dieren als herten, tijgers, olifanten en zwanen. Dat is een leuke combi: Wild & Soft.

Handgemaakte Wild & Soft knuffels

Alle Wild & Soft decoratie artikelen zijn helemaal met de hand gemaakt. Elk item is dus uniek. Ook dat maakt Wild & Soft knuffels bijzonder. Shop op deze pagina de leukste Wild & Soft knuffels bij elkaar! Jouw uitgekozen Wild & Soft knuffels bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen de Wild & Soft knuffels bij je thuis. Lees minder...
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Wild & Soft Zebra Daniel Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Zebra Daniel Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Hert Billy Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Hert Billy Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  64,45

 • Quick view

  Wild & Soft Flamingo Sophia Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Flamingo Sophia Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  49,90
 • Quick view

  Wild & Soft Schaap Harry Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Schaap Harry Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  61,50

  46,50

 • Quick view

  Wild & Soft Leeuw Cesar Dierenkop Klein

  De eigenzinnige Wild & Soft Leeuw Cesar Dierenkop Klein is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  59,40

  55,-

 • Quick view

  Wild & Soft Giraf Ruby Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Giraf Ruby Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  59,40

  52,50

 • Quick view

  Wild & Soft Haas Lewis Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Haas Lewis Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Kledinghanger Olifant

  De stoere Wild & Soft Kledinghanger Olifant is de perfecte accessoire voor op de kamer van je kindje. Combineer de verschillende kledinghangers van Wild & Soft voor een vrolijke en originele kinderkamer.
  36,30
 • Quick view

  Wild & Soft Olifant George Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Olifant George Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  71,50

  62,95

 • Quick view

  Wild & Soft Beer Basile Dierenkop Wit

  De eigenzinnige Wild & Soft Beer Basile Dierenkop Wit is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Eenhoorn Claire Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Eenhoorn Claire Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Kledinghanger Ijsbeer

  De stoere Wild & Soft Kledinghanger Ijsbeer is de perfecte accessoire voor op de kamer van je kindje. Combineer de verschillende kledinghangers van Wild & Soft voor een vrolijke en originele kinderkamer.
  36,30
 • Quick view

  Wild & Soft Kledinghanger Leeuw

  De stoere Wild & Soft Kledinghanger Leeuw is de perfecte accessoire voor op de kamer van je kindje. Combineer de verschillende kledinghangers van Wild & Soft voor een vrolijke en originele kinderkamer.

  36,30

  35,95

 • Quick view

  Wild & Soft Kledinghanger Mammoet

  De stoere Wild & Soft Kledinghanger Mammoet is de perfecte accessoire voor op de kamer van je kindje. Combineer de verschillende kledinghangers van Wild & Soft voor een vrolijke en originele kinderkamer.
  36,30
 • Quick view

  Wild & Soft Ezel Francis Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Ezel Francis Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Kledinghanger Dino

  De stoere Wild & Soft Kledinghanger Dino is de perfecte accessoire voor op de kamer van je kindje. Combineer de verschillende kledinghangers van Wild & Soft voor een vrolijke en originele kinderkamer.
  36,30
 • Quick view

  Wild & Soft Kledinghanger Nijntje

  De stoere Wild & Soft Kledinghanger Nijntje is de perfecte accessoire voor op de kamer van je kindje. Combineer de verschillende kledinghangers van Wild & Soft voor een vrolijke en originele kinderkamer.
  36,30
 • Quick view

  Wild & Soft Haai Jack Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Haai Jack Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  59,50

 • Quick view

  Wild & Soft Lovely Giftbox

  De Wild & Soft Lovely Giftbox is de perfecte accessoire voor elke kamer. Door middel van een lus kan je de koppen eenvoudig ophangen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  69,90
 • Quick view

  Wild & Soft Kledinghanger Tijger

  De stoere Wild & Soft Kledinghanger Tijger is de perfecte accessoire voor op de kamer van je kindje. Combineer de verschillende kledinghangers van Wild & Soft voor een vrolijke en originele kinderkamer.
  36,30
 • Quick view

  Wild & Soft Buffel Alex Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Buffel Alex Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  61,50

 • Quick view

  Wild & Soft Mammoet Arthur Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Mammoet Arthur Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  71,50

  63,-

 • Quick view

  Wild & Soft Konijn Alice Dierenkop Wit

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Konijn Alice Dierenkop Wit is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  61,50

 • Quick view

  Wild & Soft Eland Alfred Dierenkop Groot

  De Wild & Soft Eland Alfred Dierenkop Groot is perfect om elke kamer in huis op te vrolijken. Met de lus kun je de dierenkop eenvoudig bevestigen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,90
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Black Friday
Trustpilot