Babypark, Stokke , Stokke Jetkids

Veiligheid onderweg

Je kindje is je kostbaarste bezit. Veiligheid onderweg is dan ook heel belangrijk. Bij ons kun je allerlei producten kopen die de veiligheid onderweg aanzienlijk vergroten, voor zowel in de auto als op de fiets. Voorbeelden hiervan zijn een babyspiegel, fietshelm en een gordelklem.

Lees meer...

Veiligheid in de auto

Met een speciale babyspiegel houd je tijdens het rijden voortdurend je baby in de gaten. Plaats je achter de achterruit het bordje “Baby on board”, dan maant dit medeweggebruikers hopelijk tot meer voorzichtigheid in het verkeer.

Veiligheid op de fiets

Laat je kindje tijdens het fietsen een fietshelm dragen. Het hoofdje van je kindje is heel kwetsbaar. Je kindje kan onderweg zomaar vallen en met het hoofd ergens tegenaan komen. Op zo’n moment kan een fietshelm veel leed voorkomen. Het is onmogelijk om alle producten voor meer veiligheid onderweg in dit artikel te bespreken. Wil je weten wat er nog méér mogelijk is om de veiligheid onderweg te vergroten? Bekijk dan deze pagina.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Safety 1st Achteruitkijkspiegel

  Met de Safety 1st Achteruitkijkspiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan worden bevestigd met een clip of een zuignap, afhankelijk van wat jou het handigst uitkomt.

  4,25

  2,95

 • Quick view

  Safety 1st Baby On Board

  Kies voor veilig! Met het "Baby On Board" bordje maak je aan alle mede-weggebruikers duidelijk dat er een baby in je auto aanwezig is.
  2,49
 • Quick view

  Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn

  Het Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn is universeel en past daardoor op vrijwel alle kinderwagens, fietsstoeltjes en kinderstoelen. Het tuigje wordt geleverd met een looplijn van 85 cm.
  6,99
 • Quick view

  Jippie's Gehoorbeschermer

  Met deze Jippie's Gehoorbeschermer wordt hard geluid beperkt tot een minimum. De gehoorbeschermer beschikt over een verstelbare hoofdband en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  19,95
 • Quick view

  Stokke® JetKids™ BedBox® 2.0

  De Stokke® JetKids™ BedBox® 2.0 maakt van een vliegtuigstoel een comfortabel bed, maar kan op het vliegveld ook gebruikt worden als ride-on kinderkoffer. De BedBox® is geschikt voor kinderen tot 7 jaar / 35 kg.
  159,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.
  19,-
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel

  De A3 Baby & Kids Autospiegel zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent.Deze autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun van de bijrijdersstoel vastmaken.
  17,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel

  Met de A3 Baby & Kids Autospiegel kunnen jij en je kindje elkaar zien. Dit bevordert het communiceren tussen ouder en kind tijdens het autorijden. Geschikt voor vrijwel iedere auto dankzij de verschillen bevestigingsopties.
  14,95
 • Quick view

  Stokke® JetKids™ RideBox®

  De Stokke® JetKids™ RideBox® is een moderne kinderkoffer. De koffer heeft wieltjes en een riem waarmee je de koffer kunt trekken of dragen. Extra leuk is dat je kindje ook op de RideBox® koffer kan zitten.
  119,-
 • Quick view

  Little Luca Veiligheidskoord

  Dit Little Luca Veiligheidskoord biedt jouw kindje onderweg voldoende bewegingsruimte. Tegelijkertijd is je kindje veilig dichtbij jou! Het koord is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  24,95
 • Quick view

  BeSafe Gordelklem

  Je kent het vast wel, je kleine deugniet die uit de autostoel probeert te ontsnappen. De gordelklem van BeSafe steekt daar een stokje voor.
  13,-
 • Quick view

  Stokke® JetKids™ RideBox® Sleeping Kit

  De Stokke® JetKids™ RideBox® Sleeping Kit is een upgrade voor de RideBox®. Met deze Sleeping Kit maak je van de RideBox® een BedBox® zodat je kindje in het vliegtuig, de trein of veerboot heerlijk kan slapen.
  49,-
 • Quick view

  Benbat Giraf Autospiegel

  De leuke Benbat Giraf Autospiegel is ideaal voor onderweg. Je kindje zal onder de indruk zijn de reflecties en via de spiegel kan je je kindje goed in de gaten houden. De autospiegel is eenvoudig te bevestigen.
  24,99
 • Quick view

  Munchkin Baby Autospiegel

  De Munchkin baby autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van stevig materiaal en kan 360° draaien en kantelen.
  14,99
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Gordelgeleider

  Vind je de autogordel ook zo vervelend nu je zwanger bent? De A3 Baby & Kids Gordelgeleider is de oplossing. Deze gordelgeleider brengt de heupriem naar beneden, tot net onder je zwangere buik.
  19,95
 • Quick view

  Purseat Autostoeltje / Reisbed

  Het Purseat Autostoeltje / Reisbed is multifunctioneel en is daardoor ideaal voor op reis. Met Purseat heb je in iedere situatie het perfecte stoeltje of bedje voor je kindje. Het compacte pakket weegt slechts 6 kg.
  239,-
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2