Purseat veiligheid voor onderweg

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Purseat producten voor meer veiligheid onderweg. Sommige Purseat veiligheidsartikelen zijn heel multifunctioneel. Denk bijvoorbeeld aan een Purseat autostoeltje dat je ook als reisbedje kunt gebruiken.

Lees meer...

Een Purseat reisbedje en autostoeltje ineen

Een Purseat autostoeltje dat je ook als reisbedje kunt gebruiken, is ideaal als je op reis gaat. Het autostoeltje is bijvoorbeeld handig mee te nemen in het vliegtuig. Het is zo compact opvouwbaar, dat het meestal prima mee te nemen is in het vliegtuig. Het tasje is 40x36x19 cm en weegt slechts 6 kg. Het Purseat autostoeltje is te gebruiken als een groep 2 en als een groep 3 autostoeltje. Dat betekent dat je het zitje niet alleen als austostoeltje maar ook als zitverhoger te gebruiken is. Het zit je is uitgebreid getest en voldoet volledig aan de Europese veiligheidseisen. Als autostoeltje is de Purseat te gebruiken voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Door het autostoeltje plat te leggen, gebruik je het als Purseat reisbedje. Als reisbedje is de Purseat te gebruiken vanaf de leeftijd van 1,5 tot ongeveer 7 jaar. Dankzij het Purseat autostoeltje en reisbedje geniet je kindje onderweg van een groot comfort. Het zitje voelt heel zacht aan. Een groot voordeel van de Purseat is dat het heel gemakkelijk te installeren is. Je neemt het heel gemakkelijk in gebruik.

Over Purseat<h/2>

Purseat streeft wil graag veiligheid ‘gemakkelijker maken’. Verder streven de ontwerpers van Purseat naar innovatieve concepten voor meer veiligheid in het leven met je kindje. Purseat producten geven je kindje comfort en veiligheid onderweg. De Purseat veiligheidsartikelen van jouw wensen zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...

40 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Jippie's Autospiegel

  Met deze autospiegel van Jippie's houd je gemakkelijk je kleintje in de gaten, terwijl je toch goed op de weg kunt letten.

  15,30

  12,95

 • Quick view

  Axkid Autospiegel Black

  Met de Axkid Autospiegel Black kan je prima je kindje in de gaten houden op de achterbank terwijl je zelf aan het rijden bent. Je plaatst de Axkid Autospiegel Black eenvoudig aan de hoofdsteun van de autostoel.
  20,-
 • Quick view

  BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting

  Met de BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting kunnen jij en je kindje elkaar zien tijdens het autorijden. De BeSafe autospiegel is geschikt voor vrijwel iedere auto en voorzien van bedienbare ledverlichting.
  34,90
 • Quick view

  BeSafe iZi Transfer Draagsysteem

  Het BeSafe iZi Transfer Draagsysteem is geschikt voor de korte overgang van de auto naar huis. Dankzij het comfortabele draagsysteem van BeSafe kan je kindje ongestoord en in dezelfde houding doorslapen.

  44,50

  39,90

 • Quick view

  Abus Smiley 2.0 Helm Rose Princess

  De Abus Smiley 2.0 Helm Rose Princess biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  32,90

 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask

  De Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm White Crush

  De Abus Smiley 2.1 Helm White Crush biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  34,90

 • Quick view

  Reer Children At Play Waarschuwingsbord

  Met het Reer Childen At Play Waarschuwingsbord waarschuwt voor spelende kinderen op straat. Middels een pop-up systeem is het opgevouwen bord (hoogte 64 cm) mee ten nemen en op allerlei locaties te gebruiken.
  27,99
 • Quick view

  Alpine Muffy Baby Sophie De Giraffe Gehoorbeschermer

  De Alpine Muffy Baby Sophie De Giraffe Gehoorbeschermer bestaat uit 2 oorkappen die je eenvoudig op de verstelbare hoofdband klikt. De gehoorbeschermer zit comfortabel en voorkomt gehoorbeschadiging bij je kindje.
  32,95
 • Quick view

  Banwood Draagriem

  De Banwood Draagriem is een handig item om aan te schaffen voor een Banwood loopfiets of step. Wanneer je de riem eromheen bevestigd kan je het fietsje eenvoudig optillen en de band over je schouder hangen.
  29,-
 • Quick view

  Alpine Muffy Gehoorbeschermer

  De Alpine Muffy Gehoorbeschermer is een handig item dat het gehoor van je kindje beschermt tegen harde geluiden. De gehoorbeschermer is geschikt van 5 tot 12 jaar en wordt geleverd inclusief een Protect&Go opbergzakje.

  24,95

  22,50

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • 3 stuks voor €3,99
  Quick view

  Hi Mondmasker

  Het Hi Mondmasker is gemaakt van ademend en antibacterieel materiaal. Na gebruik kan het masker gewassen worden in de wasmachine op 60 graden. Het masker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
  1,49
 • Quick view

  Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn

  Het Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn is universeel en past daardoor op vrijwel alle kinderwagens, fietsstoeltjes en kinderstoelen. Het tuigje wordt geleverd met een looplijn van 85 cm.
  6,99
 • Quick view

  Stokke® JetKids™ BedBox® 2.0

  De Stokke® JetKids™ BedBox® 2.0 maakt van een vliegtuigstoel een comfortabel bed, maar kan op het vliegveld ook gebruikt worden als ride-on kinderkoffer. De BedBox® is geschikt voor kinderen tot 7 jaar / 35 kg.

  159,-

  156,-

 • Quick view

  Trybike CoConuts Helm Mt. XS

  De Trybike CoConuts Helm Mt. XS biedt veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.
  34,95
 • Quick view

  BeSafe Gordelklem

  Je kent het vast wel, je kleine deugniet die uit de autostoel probeert te ontsnappen. De gordelklem van BeSafe steekt daar een stokje voor. De gordelklem is eenvoudig te bevestigen aan vrijwel elke autostoel.
  14,90
 • Quick view

  Alpine Muffy Baby Gehoorbeschermer

  De Alpine Muffy Baby Gehoorbeschermer bestaat uit 2 losse oorkappen die je eenvoudig op de verstelbare hoofdband kan klikken. De gehoorbeschermer zit comfortabel en voorkomt gehoorbeschadiging bij je kindje.

  Normale prijs: 25,15

  Special Price 22,50

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.

  19,99

  16,79

 • Quick view

  Munchkin Muzikale Autospiegel Dag en Nacht

  Met de Munchkin muzikale autospiegel kan je je kindje in de gaten houden onder het rijden en werkt tegelijkertijd kalmeren met 5 verschillende geluiden. Inclusief afstandsbediening om de functies te regelen.

  34,95

  31,95

 • Quick view

  Jippie's Gehoorbeschermer

  Met deze Jippie's Gehoorbeschermer wordt hard geluid beperkt tot een minimum. De gehoorbeschermer beschikt over een verstelbare hoofdband en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 14,99

 • Quick view

  Jippies Baby View Spiegel

  Met de Jippies Baby View Spiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan bijvoorbeeld worden bevestigd met een clip op de zonnekap zodat je je niet meer hoeft om te draaien.
  5,50
 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Mega Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.
  24,95
 • Quick view

  BeSafe Pregnant

  De BeSafe Pregnant is een gordelgeleider die de heupriem naar beneden brengt, tot net onder de zwangere buik. De Besafe Pregnant kan enkel op voorin de auto gebruikt worden met een gordel.
  39,90
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot