Purseat veiligheid voor onderweg

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Purseat producten voor meer veiligheid onderweg. Sommige Purseat veiligheidsartikelen zijn heel multifunctioneel. Denk bijvoorbeeld aan een Purseat autostoeltje dat je ook als reisbedje kunt gebruiken.

Lees meer...

Een Purseat reisbedje en autostoeltje ineen

Een Purseat autostoeltje dat je ook als reisbedje kunt gebruiken, is ideaal als je op reis gaat. Het autostoeltje is bijvoorbeeld handig mee te nemen in het vliegtuig. Het is zo compact opvouwbaar, dat het meestal prima mee te nemen is in het vliegtuig. Het tasje is 40x36x19 cm en weegt slechts 6 kg. Het Purseat autostoeltje is te gebruiken als een groep 2 en als een groep 3 autostoeltje. Dat betekent dat je het zitje niet alleen als austostoeltje maar ook als zitverhoger te gebruiken is. Het zit je is uitgebreid getest en voldoet volledig aan de Europese veiligheidseisen. Als autostoeltje is de Purseat te gebruiken voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Door het autostoeltje plat te leggen, gebruik je het als Purseat reisbedje. Als reisbedje is de Purseat te gebruiken vanaf de leeftijd van 1,5 tot ongeveer 7 jaar. Dankzij het Purseat autostoeltje en reisbedje geniet je kindje onderweg van een groot comfort. Het zitje voelt heel zacht aan. Een groot voordeel van de Purseat is dat het heel gemakkelijk te installeren is. Je neemt het heel gemakkelijk in gebruik.

Over Purseat<h/2>

Purseat streeft wil graag veiligheid ‘gemakkelijker maken’. Verder streven de ontwerpers van Purseat naar innovatieve concepten voor meer veiligheid in het leven met je kindje. Purseat producten geven je kindje comfort en veiligheid onderweg. De Purseat veiligheidsartikelen van jouw wensen zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...

43 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Safety 1st Achteruitkijkspiegel

  Met de Safety 1st Achteruitkijkspiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan worden bevestigd met een clip of een zuignap, afhankelijk van wat jou het handigst uitkomt.

  4,25

  3,85

 • Quick view

  Safety 1st Baby On Board

  Kies voor veilig! Met het "Baby On Board" bordje maak je aan alle mede-weggebruikers duidelijk dat er een baby in je auto aanwezig is.
  1,29
 • Quick view

  Puck Autospiegel

  De Puck Autospiegel zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.
  9,95
 • Quick view

  Alpine Muffy Gehoorbeschermer

  De Alpine Muffy Gehoorbeschermer is een handig item dat het gehoor van je kindje beschermt tegen harde geluiden. De gehoorbeschermer is geschikt van 5 tot 12 jaar en wordt geleverd inclusief een Protect&Go opbergzakje.
  24,95
 • 3 stuks voor €3,99
  Quick view

  Hi Mondmasker

  Het Hi Mondmasker is gemaakt van ademend en antibacterieel materiaal. Na gebruik kan het masker gewassen worden in de wasmachine op 60 graden. Het masker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
  1,49
 • Quick view

  BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting

  Met de BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting kunnen jij en je kindje elkaar zien tijdens het autorijden. De BeSafe autospiegel is geschikt voor vrijwel iedere auto en voorzien van bedienbare ledverlichting.
  34,90
 • Quick view

  Cybex SensorSafe Dongle

  De Cybex SensorSafe Dongle dient als draadloze ontvanger tussen de SensorSafe-clip en smartphone. Bij juiste installatie slaat de Dongle alarm bij het parkeren van de auto om je kindje uit de stoel te halen.
  44,95
 • Quick view

  Cybex SensorSafe Safety Kit Peuter

  De Cybex SensorSafe Safety Kit Peuter stuurt meldingen naar jouw smartphone in situaties die voor gevaar kunnen zorgen. Hiermee zorg je dat je kindje optimaal kan genieten van een veilige autorit in de autostoel.
  59,95
 • Quick view

  Stokke® JetKids™ BedBox® 2.0 White

  De Stokke® JetKids™ BedBox® 2.0 White maakt van een vliegtuigstoel een comfortabel bed, maar kan op het vliegveld ook gebruikt worden als ride-on kinderkoffer. De BedBox® is geschikt voor kinderen tot 7 jaar / 35 kg.
  169,-
 • Quick view

  Stokke® JetKids™ BedBox® 2.0 Black

  De Stokke® JetKids™ BedBox® 2.0 Black maakt van een vliegtuigstoel een comfortabel bed, maar kan op het vliegveld ook gebruikt worden als ride-on kinderkoffer. De BedBox® is geschikt voor kinderen tot 7 jaar / 35 kg.
  169,-
 • Quick view

  Abus Smiley 2.0 Helm Black Space

  De Abus Smiley 2.0 Helm Black Space biedt veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  30,99

 • Quick view

  BeSafe iZi Transfer Draagsysteem

  Het BeSafe iZi Transfer Draagsysteem is geschikt voor de korte overgang van de auto naar huis. Dankzij het comfortabele draagsysteem van BeSafe kan je kindje ongestoord en in dezelfde houding doorslapen.

  44,50

  39,90

 • Quick view

  Reer Children At Play Waarschuwingsbord

  Met het Reer Childen At Play Waarschuwingsbord waarschuwt voor spelende kinderen op straat. Middels een pop-up systeem is het opgevouwen bord (hoogte 64 cm) mee ten nemen en op allerlei locaties te gebruiken.
  27,99
 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm White Crush

  De Abus Smiley 2.1 Helm White Crush biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.
  39,95
 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm Sparkling Blue

  De Abus Smiley 2.1 Helm Sparkling Blue biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.
  39,95
 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask

  De Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.
  39,95
 • Quick view

  Abus Smiley 2.0 Helm Rose Princess

  De Abus Smiley 2.0 Helm Rose Princess biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  30,99

 • Quick view

  Abus Smiley 2.0 Helm Pink Butterfly

  De Abus Smiley 2.0 Helm Pink Butterfly biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  30,99

 • Quick view

  Abus Smiley 2.0 Helm Cherry Heart

  De Abus Smiley 2.0 Helm Cherry Heart biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 34,43

 • Quick view

  Abus Smiley 2.0 Helm Royal

  De Abus Smiley 2.0 Helm Royal biedt veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  30,99

 • Quick view

  Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn

  Het Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn is universeel en past daardoor op vrijwel alle kinderwagens, fietsstoeltjes en kinderstoelen. Het tuigje wordt geleverd met een looplijn van 85 cm.
  6,99
 • Quick view

  Trybike CoConuts Helm Mt. XS

  De Trybike CoConuts Helm Mt. XS biedt veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.
  34,95
 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Mega Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.
  24,95
 • Quick view

  Abus Smiley 2.0 Helm Blue Sharky

  De Abus Smiley 2.0 Helm Blue Sharky biedt veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  30,99

43 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot