Voedingskussen

Een voedingskussen ondersteunt je baby en jezelf tijdens het geven van voeding. Een voedingskussen moet buigzaam zijn, zodat het in iedere houding gebruikt kan worden. Het moet de baby altijd de juiste steun geven zodat hij of zij goed kan drinken.

Lees meer...

Onze collectie

Babypark heeft heel veel modellen voedingskussens, dus er moet er vast een bijzitten die je fijn vindt. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een voedingskussen, maar ook voor een bijpassende voedingskussenhoes. Bekijk onze collectie voedingskussens en hoezen en bestel je gewenste product(en) direct online. Wij komen de bestelling gratis bij je thuis afleveren.

Lees minder...
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Theraline Voedingskussen Original

  Dit voedingskussen van het merk Theraline is een origineel kussen voor bijzondere momenten.
  42,95
 • Quick view

  Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussenhoes Kaki

  De stijlvolle Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussenhoes Kaki is erg handig om extra bij het buddy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.
  28,50
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Voedingskussenhoes Cream

  Met deze Cam Cam Copenhagen Windflower Voedingskussenhoes Cream geef je een trendy look aan je voedingskussen. De hoes zorgt er voor dat het kussen schoon blijft en is makkelijk te openen dankzij de ritssluiting.
  31,-
 • Quick view

  Theraline Gebreid Katoen Voedingskussen

  Dit stijlvolle Theraline Gebreid Katoen Voedingskussen is heerlijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van de fles of wanneer je zwanger bent.

  69,95

  55,96

 • Quick view

  Theraline Gebreid Katoen Voedingskussenhoes

  De stijlvolle Theraline Gebreid Katoen Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen van Theraline.

  Normale prijs: 23,95

  Special Price 19,90

 • Quick view

  Done by Deer Comfy Croco Kussen

  Dit Done by Deer Comfy Croco Kussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is voorzien van een fijne vulling die ervoor zorgt dat je heerlijk comfortabel ligt en geeft de optimale support in elke positie.

  129,95

  110,46

 • Quick view

  Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussen Kaki

  Het Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussen Kaki biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  72,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Misty Voedingskussen Pink

  Het Doomoo Buddy Misty Voedingskussen Pink biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  72,-
 • Quick view

  Doomoo Softy Cloudy Voedingskussen Kaki

  Het Doomoo Softy Cloudy Voedingskussen Kaki is te gebruiken tijdens het slapen tijdens de zwangerschap of bij het voeden van je kindje. De hoes is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar in de wasmachine.
  50,-
 • Quick view

  Doomoo Softy Misty Voedingskussen Pink

  Het Doomoo Softy Misty Voedingskussen Pink is te gebruiken tijdens het slapen tijdens de zwangerschap of bij het voeden van je kindje. De hoes is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar in de wasmachine.
  50,-
 • Quick view

  Doomoo Softy Tetra Voedingskussen

  Het Doomoo Softy Tetra Voedingskussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  50,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Misty Voedingskussenhoes Pink

  De stijlvolle Doomoo Buddy Misty Voedingskussenhoes Pink is erg handig om extra bij het buddy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.
  28,50
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Voedingskussenhoes

  Met deze Cam Cam Copenhagen Dreamland Voedingskussenhoes geef je een trendy look aan je voedingskussen. De hoes zorgt er voor dat het kussen schoon blijft en is makkelijk te openen dankzij de ritssluiting.
  31,-
 • Quick view

  Baby's Only Sense Voedingskussen

  Het stijlvolle Baby's Only Sense Voedingskussen biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap en bij het voeden. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  69,95
 • Quick view

  Baby's Only Breeze Voedingskussen Urban Taupe

  Het Baby's Only Breeze Voedingskussen Urban Taupe biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap en bij het voeden. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  64,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Kapok Voedingskussen

  Met dit heerlijke Cam Cam Copenhagen Kapok Voedingskussen wordt je ondersteund tijdens het voeden van je kindje. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd exclusief voedingskussenhoes.
  53,-
 • Quick view

  Nuuroo Bobby Train Voedingskussen

  Het Nuuroo Bobby Train Voedingskussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  42,-
 • Quick view

  Nuuroo Bobby Autumn Leaf Voedingskussen

  Het Nuuroo Bobby Autumn Leaf Voedingskussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  42,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Tetra Voedingskussen

  Het stijlvolle Doomoo Buddy Tetra Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het kussen kan gevormd worden naar jouw wensen.

  72,-

  67,90

 • Quick view

  Doomoo Softy Misty Voedingskussenhoes Pink

  De stijlvolle Doomoo Softy Misty Voedingskussenhoes Pink is erg handig om extra bij het softy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.
  18,50
 • Quick view

  Doomoo Buddy Chine Voedingskussen

  Het Doomoo Buddy Chine Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  72,-
 • Quick view

  Theraline Original Bamboo Voedingskussen

  Dit Theraline Original Bamboo Voedingskussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  Normale prijs: 63,14

  Special Price 59,90

 • Quick view

  Theraline Voedingskussenhoes

  De Theraline Voedingskussenhoes is geschikt voor om een standaard voedingskussen. De stijlvolle hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 18,95

  Special Price 17,90

 • Quick view

  Theraline Original Melange Voedingskussen

  Dit Theraline Original Melange Voedingskussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  67,95
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot