Wikkeldoeken

Een wikkeldoek is heel handig om te hebben. Meestal is een wikkeldoek multifunctioneel. Het ene moment gebruik je deze om je kindje mee af te drogen, het volgende moment als waskussenhoes.

Lees meer...

Nog meer mogelijkheden

En dat is dan nog maar een greep uit de functies die een wikkeldoek kan vervullen. Je kindje kan er bijvoorbeeld op spelen. Een wikkeldoek is ook heel fijn om onderweg te gebruiken, bijvoorbeeld in het autostoeltje of in de buggy. Met een wikkeldoek kan je kindje in het autostoeltje veel fijner slapen. Een wikkeldoek kan ook bescherming geven tegen de zon.

Bijzondere wikkeldoeken

Sommige wikkeldoeken zijn speciaal bedoeld voor het inbakeren van je kindje. Omdat het inbakeren met een gewone doek vaak verkeerd gebeurt, zijn er inbakerdoeken ontworpen die het inbakeren een stuk gemakkelijker maken. Verder verkopen wij wikkeldoeken met een soort capuchon. Deze zijn bedoeld om je kindje na het badderen af te drogen en warm te houden.

Lees minder...
136 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Koeka Antwerp Wikkelcape Wafel

  Met deze Koeka Antwerp Wikkelcape Wafel blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. De wikkelcape is geschikt voor de wipstoel, autostoel of box en uitgerust met opening voor veiligheidsgordel.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Omslagdoek

  Met de Baby's Only Classic Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Elba Lace Wikkelcape

  In deze Koeka Elba Lace Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De wikkelcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Venice Omslagdoek New Born

  De Koeka Venice Omslagdoek New Born is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby's. De doek is voorzien van een mutsje en buidel voor de beentjes. Verder is de doek gemaakt van zacht materiaal en voelt zacht aan.
  24,95
 • Quick view

  Jollein Multidoek Hydrofiel Indians Black & White 3 Stuks

  De Jollein Multidoek Hydrofiel Indians Black & White 3 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en beschikt over de afmetingen van 115 x 115 cm.
  21,95
 • Quick view

  Jollein Hydrofiel Multidoek Wit 115 x 115 cm

  De Jollein Hydrofiel Multidoek Wit 115 x 115 cm is erg handig bij het verschonen van je kindje. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Ze worden geleverd per 3 stuks.

  21,95

  18,95

 • Quick view

  Jollein Safari Multidoek Hydrofiel 2 Stuks

  De Jollein Safari Multidoek Hydrofiel 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De doek is extra groot zodat je het gemakkelijk om je kindje kan wikkelen en wordt geleverd per 2 stuks.
  18,95
 • Quick view

  Jollein Multidoek Hydrofiel Funny Bear 3 Stuks

  De Jollein Multidoek Hydrofiel Funny Bear 3 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en beschikt over de afmetingen van 115 x 115 cm. Wordt geleverd per 3 stuks.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Mini Dots Multidoek Hydrofiel 2 Stuks

  De Jollein Mini Dots Multidoek Hydrofiel 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De doek is extra groot zodat je het gemakkelijk om je kindje kan wikkelen en wordt geleverd per 2 stuks.
  18,95
 • Quick view

  Jollein Cactus Multidoek Hydrofiel 115 x 115 cm 2 Stuks

  De Jollein Cactus Multidoek Hydrofiel 115 x 115 cm 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen en wordt geleverd per 2 stuks.
  18,95
 • Quick view

  Cam Cam Muslin Wikkeldoek

  De Cam Cam Muslin wikkeldoek is een handig item om je kindje af te drogen na het badderen. De doek is gemaakt van biologisch katoen en voor verschillenden doeleinden te gebruiken.
  6,-
 • Quick view

  Jollein Duo Multidoek Hydrofiel 2 Stuks

  De Jollein Duo Multidoek Hydrofiel 2 Stuks is multifunctioneel en te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen en wordt geleverd in een set van 2 stuks.
  17,95
 • Quick view

  Jollein Graphic Multidoek Hydrofiel 115 x 115 cm 2 Stuks

  De Jollein Graphic Multidoek Hydrofiel 115 x 115 cm 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, beschikt over de afmetingen van 115 x 115 cm en wordt geleverd per 2 stuks.
  18,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Hydrofiele Doek Warm Grey

  Deze prachtige Witlof For Kids Beleaf Hydrofiele Doek Warm Grey is multifunctioneel en voelt heerlijk zacht aan. Gebruik de doek bijvoorbeeld als omslagdoek, inbakerdoek, handdoek, speelkleed of als lakentje.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Leopard Multidoek Hydrofiel 2 Stuks

  De Jollein Leopard Multidoek Hydrofiel 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, beschikt over de afmetingen van 115 x 115 cm en wordt geleverd per 2 stuks.
  18,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Hydrofiele Doek Sweet Honey

  Deze prachtige Witlof For Kids Sparkle Hydrofiele Doek Sweet Honey is multifunctioneel en voelt heerlijk zacht aan. Gebruik de doek bijvoorbeeld als omslagdoek, inbakerdoek, handdoek, speelkleed of als lakentje.
  19,95
 • Quick view

  Luma Lovely Sky Wikkeldeken

  De Luma Lovely Sky Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  17,99
 • Quick view

  Done By Deer Happy Dots Wikkeldoek 2 Stuks

  De Done By Deer Happy Dots Wikkeldoek 2 Stuks bestaat uit een lekkere zachte en ademende stof wat heerlijk aanvoelt op de babyhuid. Ze hebben een afmeting van 120 x 120 cm en hebben een vrolijk motief. Wasbaar op 60 C°.
  22,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Wikkeldeken

  De Bebe-Jou Miffy Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  19,99
 • Quick view

  Jollein Multidoek Hydrofiel Owl Mint 3 Stuks

  De Jollein Multidoek Hydrofiel Owl Mint 3 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en beschikt over de afmetingen van 115 x 115 cm. Wordt geleverd per 3 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Cam Cam Wikkeldeken

  Deze Cam Cam wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De wikkeldeken is extra groot en neemt veel vocht op.
  21,-
 • Quick view

  Meyco Woezel en Pip Swaddle Mijlpaal

  De Meyco Woezel en Pip Swaddle Mijlpaal is de musthave voor iedere ouder. De doek zijn multifunctioneel en neemt goed vocht op. Daarnaast voelt de swaddle zacht aan en is voorzien van een vrolijke opdruk.
  16,95
 • Quick view

  Lodger Swaddler Hydrofieldoek Sprinkle

  De Lodger Swaddler Hydrofieldoek is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en beschikt over afmetingen van 120x120cm.
  21,90
 • Quick view

  Lodger Wrapper Newborn Flannel

  De Lodger Newborn Wrapper Flannel is een multifunctionele wikkeldeken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De wikkeldeken is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  31,43
136 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6