Luma Wikkeldoeken

Geef je kindje een mooie en comfortabele Luma wikkeldoek. Je kindje voelt zich hierin heerlijk geborgen. Meestal wordt de stof steeds zachter naarmate je deze steeds vaker uitwast. Dat is heel fijn voor het kwetsbare babyhuidje. Je kunt een wikkeldoek ook gebruiken als plaid of als speelkleed.

Lees meer...

Over Luma

Luma Babycare is een relatief jong merk. Het is het “zusje” van het bekende, Nederlandse merk Bébé-Jou. Van Luma en Bébé-Jou verkopen wij uitgebreide collecties bad- en verzorgingsproducten. Daar waar Bébé-Jou staat voor “vertrouwd”, staat Luma voor “design, eigentijds en eenvoud”.

Mix and match

De collecties van Luma zijn onderling goed met elkaar te combineren. Je kunt ervoor kiezen om naast een Luma wikkeldoek ook nog andere producten van dezelfde collectie te kopen. Het is ook leuk om producten van verschillende Luma collecties met elkaar te combineren.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Luma Bow Deco Wikkeldeken

  Deze handige Luma Bow Deco Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  24,99
 • Quick view

  Luma Lovely Sky Wikkeldeken

  De Luma Lovely Sky Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.

  17,99

  15,50

 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Wikkeldeken

  Deze handige Luma Sunset Shapes Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  24,99
3 Resultaten
Trustpilot