Badstandaards

Een badstandaard zorgt ervoor dat de baby op een handige hoogte kan badderen en je de baby hierbij goed kunt vasthouden. Je kunt het babybadje op de badstandaard zetten en instellen op de goede hoogte. Er zijn universele badstandaards verkrijgbaar of standaards die passen bij specifieke merken badjes of bademmers.

Lees meer...

Badstandaard online bestellen

Babypark heeft een uitgebreide collectie, waarin je ook een badstandaard voor je baby kunt vinden. Je kunt de badstandaards filteren op merk, kleur of type en je kunt je keuze direct online bestellen.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  We-Too Badstandaard Base

  De We-Too Badstandaard Base is geschikt voor het stijlvolle We-Too Bad. De base wordt gebruikt om de metalen poten onder het badje te bevestigen en zorgt ervoor dat het badje veilig op zijn plaats blijft.
  35,99
 • Quick view

  We-Too Badstandaard Metalen Poten

  De We-Too Badstandaard Metalen Poten zijn geschikt voor het stijlvolle We-Too Badje. De metalen poten zijn voorzien van kunststof dopjes en worden in combinatie met de We-Too Badstandaard Base gebruikt.

  Normale prijs: 24,99

  Special Price 24,74

 • Quick view

  Luma Badstandaard

  Een handige Luma badstandaard waarop je het Luma badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard beschikt over een juiste hoogte, zodat jij als ouder een goede positie aanneemt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Badstandaard Metaal 103 cm

  Een handige Bebe-Jou Click badstandaard waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 103 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.
  49,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Badstandaard Metaal 98 cm

  Een handige Bebe-Jou Click badstandaard waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 98 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.
  49,99
 • Quick view

  Basicline Badstandaard Wit Verstelbaar

  De Basicline badstandaard is gemaakt van stevig materiaal, en kan niet geschoven of verplaatst worden tijdens gebruik. Een goede houding is erg belangrijk voor de ouder en baby, daarom is de standaard in hoogte verstelbaar van 103 tot 121 cm. Geschikt voor het Bébé-Basics Bad!

  44,99

  39,99

 • Quick view

  Basicline Basic Badstandaard Wit Klein

  Een handige badstandaard van het merk Basicline om je kindje op de juiste hoogte te wassen.

  49,99

  34,99

 • Quick view

  BabyPatent Aquascale Badstandaard

  De BabyPatent Aquascale Badstandaard is te gebruiken in combinatie met het Babypatent Aquascale bad. De standaard is eenvoudig te demonteren waardoor hij na gebruik snel is opgeruimd. Inclusief afvoerslang.
  54,90
 • Quick view

  Bebe-Jou Sense Badstandaard

  Een handige Bebe-Jou Sense Badstandaard waarop je het Sense badje van je kindje kunt zetten. De stijlvolle badstandaard beschikt over een juiste hoogte, zodat jij als ouder een goede positie aanneemt.

  64,95

  54,56

 • Quick view

  Shnuggle Badstandaard Wit Metaal

  De Shnuggle Badstandaard Wit Metaal is de perfecte accessoire voor het Shnuggle bad en is gemaakt van wit geschilderd metaal. Zo hoef je niet meer te bukken om je kindje te wassen. Dat is een stuk prettiger voor je rug!

  52,90

  46,45

 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath® Newborn Support White

  De Stokke® Flexi Bath® Newborn Support White is een handig assecoire welke gebruikt kan worden in het Stokke® Flexi Bath®. Dankzij de natuurlijke vorm kan de baby gemakkelijk spetteren en trappelen in het badje.
  19,-
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath® Badstandaard Grey

  De Stokke® Flexi Bath® Badstandaard Grey is een handige badstandaard waarop je het Stokke® Flexi Bath® kunt zetten om je kindje te wassen. De badstandaard kan worden ingeklapt en neemt weinig ruimte in beslag.

  65,-

  59,-

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 103 cm

  Een handige Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 103 cm waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 103 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.
  49,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 98 cm

  Een handige Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 98 cm waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 98 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.
  49,99
 • Quick view

  Basicline Lulu Badstandaard Zwart

  De Basicline Lulu Badstandaard Zwart is gemaakt van stevig materiaal, en kan niet geschoven of verplaatst worden tijdens gebruik. Een goede houding is erg belangrijk voor de ouder en baby.

  71,-

  64,99

15 Resultaten
Trustpilot