Bébé-Jou badjes

Maak de babyuitzet compleet met een comfortabel Bébé-Jou badje. Wij verkopen allerlei soorten Bébé-Jou babybadjes. De meeste badjes kun je met en zonder badstandaard gebruiken. Zoek op deze pagina het Bébé-Jou badje van jouw wensen uit en bestel deze online via onze webshop. Je kunt een Bébé-Jou babybadje ook heel goed combineren met andere Bébé-Jou badartikelen. Vaak zijn deze verkrijgbaar in dezelfde stijl en met dezelfde motiefjes. Lees meer...

Bébé-Jou babybadjes: zit- of ligbadjes

De meeste Bébé-Jou babybadjes zijn ligbadjes. Soms zit in een Bébé-Jou badje voor een baby een thermometer, zodat je precies kunt zien hoe hoog de temperatuur van het water is. Een afvoerslang en een luieremmer zijn meestal niet inbegrepen. Die kun je apart bij het Bébé-Jou babybadje bestellen. Wij verkopen ook Bébé-Jou zitbadjes. In zo’n Bébé-Jou badje neemt je kindje dezelfde houding aan als in de baarmoeder. Dit voelt voor je kindje heel prettig en vertrouwd. Verder is zo’n Bébé-Jou babybadje lekker compact. Je neemt dit Bébé-Jou badje voor je baby gemakkelijk overal mee naartoe.

Over Bébé-Jou

Bébé-Jou doet er alles aan om jouw kindje een droomstart te geven. Alleen het beste is voor Bébé-Jou goed genoeg. Met grote zorg en toewijding ontwerpt en maakt Bébé-Jou badartikelen voor de allerkleinsten. Wij verkopen niet alleen Bébé-Jou babybadjes, maar ook allerlei andere items van Bébé-Jou die (in de meeste gevallen) met badderen te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan badthermometers, badcapes, badjassen, aankleedkussens en zelfs commodemandjes en wiegdekentjes. Bébé-Jou is een merk van Atelier 49 Nederland bv, een Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1967 babyverzorgingsproducten op de markt brengt. Inmiddels zijn meerdere generaties al opgegroeid met de verzorgingsproducten van Atelier 49. Koop vandaag nog een mooi en handig Bébé-Jou badje voor je baby via Babypark.nl. Bereikt jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan krijg jij jouw bestelde Bébé-Jou babybadje morgen al thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat het Bébé-Jou babybadje bij ons op voorraad is.Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Rainbow Sky Bad

  Het Bebe-Jou Click Rainbow Sky Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sense Edition Bad

  Het stijlvolle Bebe-Jou Sense Edition Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en digitale thermometer. Het handige babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.

  59,99

  47,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Sense Bad

  Het stijlvolle Bebe-Jou Sense Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en is gemaakt van kunststof. Het handige babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobad Ocean Green

  Het Bebe-Jou Click Thermobad Ocean Green beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het stijlvolle thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
  47,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Bad Ocean Green

  Het Bebe-Jou Click Bad Ocean Green is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het stijlvolle babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  22,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Rainbow Sky Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Rainbow Sky Thermobad beschikt over een mooi design en een geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof en hoogwaardig materiaal.
  49,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Fabulous Bad

  Het Bebe-Jou Click Fabulous Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.

  22,99

  22,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobad

  Het Bebe-Jou Fabulous Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
  47,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Bebe Bubble Transparant

  Deze bebe bubble van het merk Bebe-Jou is een ergonomisch ontworpen babyzitbadje voor het eerste begin, waarin je baby zich ontspannen en veilig voelt.
  18,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Miffy Bad

  Het Bebe-Jou Click Miffy Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  28,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Leopard Thermobad Pink

  Het Bebe-Jou Click Leopard Thermobad Pink beschikt over een mooi design en een geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
  49,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Leopard Bad Pink

  Het Bebe-Jou Click Leopard Bad Pink is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Bebe Bubble

  De Bebe-Jou Fabulous Bebe Bubble is een ergonomisch ontworpen babyzitbadje voor het eerste begin, waarin je baby zich ontspannen en veilig voelt. De bebe bubble is te bruiken op een Bebe-Jou badstandaard.
  18,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Ollie Bad

  Het Bebe-Jou Click Ollie Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Ollie Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Ollie Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
  49,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Miffy Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Miffy Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
  54,99
17 Resultaten
Trustpilot