18 Resultaten
 • Quick view Bebe-Jou Click Bad

  Bebe-Jou Click Bad

  Beperkte voorraad

  Normale prijs: 22,99

  Special Price 19,54

 • Quick view Bebe-Jou Click Thermobad

  Bebe-Jou Click Thermobad

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 47,99

  Special Price 40,79

 • Quick view Bebe-Jou Lucky Quotes Thermobad

  Bebe-Jou Lucky Quotes Thermobad

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 49,99

  Special Price 42,49

 • Quick view Bebe-Jou Click Lucky Quotes Bad

  Bebe-Jou Click Lucky Quotes Bad

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 24,99

  Special Price 21,24

18 Resultaten

Heerlijk spetteren in een Bebe-jou badje!

 

Wie geniet er meer, je kindje of jij? Het in bad doen van je kleintje is elke keer weer een bijzonder moment. Voor pasgeboren babietjes is dit vaak het ultieme moment van ontspanning om zo te dobberen in het warme water, terwijl wat oudere babietjes geascineerd zijn door het water en er een heerlijk waterballet van maken door alles onder te spetteren. Genieten voor twee!

De Bebe-jou badjes zijn perfect geschikt om een baby, maar ook oudere kinderen in te badderen. De badjes zijn gemaakt van prima kwaliteit kunststof en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende opdrukken. Ze zijn handig in gebruik in combinatie met een badstandaard, maar kunnen ook gewoon op de grond staan in bijvoorbeeld het bad of de douchebak.

 

Alles in dezelfde stijl

Bij een Bebe-jou bad zijn diverse handige accessoires te krijgen, zoals badthermometers en badjassen. Leuk, omdat je zo alles in dezelfde stijl kunt houden! Natuurlijk vind je al deze producten online in assortiment van Babypark.

Let op! Laat je kindje nooit alleen in bad zitten. Baby's kunnen verdrinken in een laagje water van slechts twee centimeter. Blijf dus altijd veilig én gezellig bij je kindje zitten om lekker samen te kunnen spetteren!