Bebe-Jou

Bebe-Jou

Voor een Bebe-Jou aanbieding moet je bij Babypark zijn. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse producten van Bebe-Jou in onze webshop. Hierdoor zijn we er zeker van dat er voor elke smaak en wens een product te vinden is.

Lees meer...

Groot assortiment verzorgingsproducten

Trendy, handig en uitgebreid. Vol kleur en ook naturel. Bebe-Jou heeft een uitgebreide producten lijn op het gebied van verzorging. Het verzorgen van je kindje is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest.

Van waskussen tot toiletverkleiner

Bebe-Jou is een grote naam op het gebied van verzorging van je baby, peuter en kleuter. Op onze website is een grote verscheidenheid aan producten van Bebe-Jou te verkrijgen. Bijvoorbeeld Bebe-Jou waskussens, Bebe-Jou badjes, complete badsets, potjes, flesje en nog veel meer. Kijk ook eens bij het assortiment van de andere merken die op onze website worden aangeboden.

Lees minder...
269 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badzitje

  Dit veilige Bebe-Jou Fabulous Badzitje maakt het badderen van je baby voor jou nog makkelijker. Het badzitje zuigt zich vast door een zuignapje aan de bodem van het badje en zorgt ervoor dat jij je handen vrij hebt om je kindje te wassen.

  Normale prijs: 19,99

  Special Price 16,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Badstandaard Metaal 103 cm

  Een handige Bebe-Jou Click badstandaard waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 103 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.
  42,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Badring

  Met deze Bebe-Jou badring zal je kindje zich nooit meer vervelen in bad. De badring is een comfortabel en veilig zitje met 2 eendjes aan de voorkant die water kunnen spuiten, dat zorgt voor veel spetterplezier in bad.
  28,04
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Fabulous Bad

  Het Bebe-Jou Click Fabulous Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.

  Normale prijs: 24,99

  Special Price 21,24

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Velvet Mellow Verzorgingsmand Rose

  Met deze Bebe-Jou Velvet Mellow Verzorgingsmand Rose heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.

  14,99

  12,74

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Kapset Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Kapset Pink kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  11,99

  10,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobadset De Luxe

  Met deze Bebe-Jou Thermobadset De Luxe heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!

  Normale prijs: 114,99

  Special Price 99,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 103 cm

  Een handige Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 103 cm waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 103 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 42,49

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Badstandaard Metaal 98 cm

  Een handige Bebe-Jou Click badstandaard waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 98 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.

  Normale prijs: 44,99

  Special Price 42,49

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 98 cm

  Een handige Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 98 cm waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 98 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.

  Normale prijs: 49,99

  Special Price 42,49

 • Quick view

  Bebe-Jou afvoerslang + Haakje

  Deze afvoerslang van het merk Bebe-Jou is speciaal bedoeld voor het badje van Bebe-Jou.

  7,99

  6,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Hydrofiele Doek 70 x 70 cm

  De Bebe-Jou Steppe Hydrofiele Doek 70 x 70 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd per 3-stuks.

  20,99

  17,84

 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Hydrofiel Monddoek 3 Stuks

  De Bebe-Jou Steppe Hydrofiel Monddoek 3 Stuks waarmee je de mond en handjes van je kindje schoonmaakt. De monddoek is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd per 3 stuks en is voorzien van een schattige print.

  23,99

  20,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Hydrofiel Washand 3 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Steppe Hydrofiel Washand 3 Stuks kan je jouw kindje wassen in bad of bij de wastafel. Gemaakt van zacht ademend materiaal dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt. Wordt geleverd per 3 stuks.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Muslin Steppe Aankleedkussenhoes

  Dit Bebe-Jou Muslin Steppe Aankleedkussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard aankleedkussens. Voorzien van een print.

  33,99

  28,89

 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Aankleedkussenhoes

  Dit Bebe-Jou Steppe Aankleedkussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard aankleedkussens. Voorzien van een schattige print.

  20,99

  17,84

 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Badcape

  In deze Bebe-Jou Steppe Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  20,99

  17,84

 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Thermobad

  Het Bebe-Jou Steppe Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het stijlvolle thermobad beschikt over een veilig afvoersysteem en is gemaakt van kunststof.

  52,99

  45,04

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Steppe Bad

  Het Bebe-Jou Click Steppe Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.

  32,99

  28,04

 • Quick view

  Bebe-Jou Badzitje

  Dit veilige Bebe-Jou Badzitje maakt het badderen van je baby voor jou nog makkelijker. Het badzitje zuigt zich vast door een zuignapje aan de bodem van het badje en zorgt ervoor dat jij je handen vrij hebt om je kindje te wassen.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Geschenkset

  Geef jouw kindje een goede verzorging met dit Fabulous Geschenkset. Het geschenkset wordt standaard geleverd met een kapset, manicureset en een badthermometer.

  Normale prijs: 25,99

  Special Price 25,49

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Easy Wipe Box

  De Bebe-Jou Fabulous Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg.

  Normale prijs: 12,99

  Special Price 7,96

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Po

  Laat je kindje snel zindelijk worden met deze Bebe-Jou Ollie Po. Deze ovale po beschikt over een comfortabele zit, antisliprand aan de onderkant en is makkelijk schoon te maken.

  9,99

  8,49

269 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12
Black Friday
Trustpilot