11 Resultaten
  • Quick view Bebe-Jou Waskussen

    Bebe-Jou Waskussen

    Uit voorraad leverbaar

    24,50

    23,99

11 Resultaten

Bebe-Jou waskussens en hoezen

 

Bebe-Jou waskussens zijn van goede kwaliteit en voelen heel comfortabel aan voor je kindje. De meeste waskussens zijn bedrukt met leuke figuurtjes. Het is aan te raden om naast een Bebe-Jou waskussen ook andere producten van dezelfde serie te kopen, zoals een badje, een luieremmer en badcapes. Dan past alles mooi bij elkaar.

 

Over het merk Bebe-Jou

Jouw kindje is nog heel kwetsbaar en verdient dan ook alle zorg en aandacht. Het Nederlandse merk Bebe-Jou doet er alles aan om jouw kindje een droomstart te geven, door comfortabele en gebruiksvriendelijke badartikelen op de markt te brengen. Bebe-Jou waskussens en andere badartikelen zien er heel stijlvol uit. Ze passen perfect in jouw babykamer.

 

Combineer een Bebe-Jou waskussen met een waskussenhoes

Bestel vandaag nog een Bebe-Jou waskussen online via onze webshop en combineer deze met een waskussenhoes. Een Bebe-Jou waskussen voelt het meest comfortabel aan in combinatie met een waskussenhoes. Wij verkopen waskussenhoezen van Bebe-Jou, maar ook van andere merken. De waskussenhoezen uit ons assortiment passen over het algemeen prima op een Bebe-Jou waskussen.