Bebe-Jou waskussens en hoezen

 

Bebe-Jou waskussens zijn van goede kwaliteit en voelen heel comfortabel aan voor je kindje. De meeste waskussens zijn bedrukt met leuke figuurtjes. Het is aan te raden om naast een Bebe-Jou waskussen ook andere producten van dezelfde serie te kopen, zoals een badje, een luieremmer en badcapes. Dan past alles mooi bij elkaar.

 

Over het merk Bebe-Jou

Jouw kindje is nog heel kwetsbaar en verdient dan ook alle zorg en aandacht. Het Nederlandse merk Bebe-Jou doet er alles aan om jouw kindje een droomstart te geven, door comfortabele en gebruiksvriendelijke badartikelen op de markt te brengen. Bebe-Jou waskussens en andere badartikelen zien er heel stijlvol uit. Ze passen perfect in jouw babykamer.

 

Lees meer...

Combineer een Bebe-Jou waskussen met een waskussenhoes

Bestel vandaag nog een Bebe-Jou waskussen online via onze webshop en combineer deze met een waskussenhoes. Een Bebe-Jou waskussen voelt het meest comfortabel aan in combinatie met een waskussenhoes. Wij verkopen waskussenhoezen van Bebe-Jou, maar ook van andere merken. De waskussenhoezen uit ons assortiment passen over het algemeen prima op een Bebe-Jou waskussen.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskussen

  Dit waskussen van het merk Bebe-Jou is ideaal om je kleintje op te verschonen.

  24,50

  23,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Hello Little One Waskussen

  Het Bebe-Jou Hello Little One Waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Lucky Quotes Waskussen

  Het Bebe-Jou Lucky Quotes Waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Waskussen

  Het Bebe-Jou Ollie Waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Waskussen

  Het Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  39,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Waskussen

  Het Bebe-Jou Miffy Waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  29,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Dots Waskussen

  Het Bebe-Jou Fabulous Dots Waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  39,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskussen Owl Family

  Je kindje ligt comfortabel en zacht op het Bebe-Jou waskussen Owl Family. Het waskussen is gemaakt van schuim en beschikt over opstaande randen. Het waskussen heeft afmetingen van 72 x 44 cm.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskussen Wit XL

  Dit Bebe-Jou waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  26,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Waskussen

  Het Bebe-Jou Fabulous Hero Waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  39,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Swan Waskussen

  Het Bebe-Jou Fabulous Swan Waskussen is erg handig om je kindje erop aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig schuim en beschikt over opstaande randen.
  39,99
11 Resultaten