meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Meerijdplankjes

Een meerijdplankje is ideaal wanneer je er met twee jonge kinderen op uit wilt gaan. Het ene kindje kan dan gebruik maken van de kinderwagen terwijl het andere kindje het meerijdplankje gebruikt. Een meerijdplankje is achter de meeste kinderwagens heel gemakkelijk te bevestigen. Meerijdplankjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar en hebben een maximaal draaggewicht van ongeveer 20 kilo.

Lees meer...

Een ruim assortiment meerijdplankjes

Bij Babypark vind je allerlei soorten meerijdplankjes. Er zijn meerijdplankjes voor specifieke merken en/of type kinderwagens maar er zijn ook een aantal universele meerijdplankjes die achter heel veel kinderwagens bevestigd kunnen worden. Wist je dat een meerijdplankje alleen geschikt is voor een kinderwagen en niet voor een buggy? Het frame van een buggy is niet sterk genoeg om het gewicht van twee kindjes (één in de buggy en één op een meerijdplankje) te dragen.

Welk meerijdplankje is geschikt voor jouw kinderwagen?

Voor vrijwel alle kinderwagens is een passend meerijdplankje verkrijgbaar. Op de Babypark Blog vind je een praktisch overzicht waarin je op kunt zoeken welk meerijdplankje geschikt is voor jouw kinderwagen. In de uitgebreide productbeschrijvingen van de meerijdplankjes vind je alle benodigde informatie.

Lees minder...
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Universeel Meerijdplankje

  Met dit Kidsriver Universeel Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je maakt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de kinderwagen of buggy en je kunt gaan wandelen.

  79,-

  67,15

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Universeel Meerijdplankje Met Zitting

  Met dit Kidsriver Universeel Meerijdplankje Met Zitting neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je maakt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de kinderwagen of buggy en je kunt gaan wandelen.

  109,-

  92,65

 • Quick view

  Bébécar Meerijdplankje Plus

  Het Bébécar Meerijdplankje Plus kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens of buggy's. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden tot 25kg.
  189,95
 • Quick view

  Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje is eenvoudig te monteren en past op alle kinderwagens. Het meerijdplankje is geschikt van 2 tot 5 jaar en belastbaar tot maximaal 20 kg.
  186,95
 • Quick view

  Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black is eenvoudig te monteren achter elke kinderwagen. Speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen die nog niet ver kunnen lopen. Een onmisbare uitbreiding bij de kinderwagen.
  117,95
 • Quick view

  Lascal Buggyboard Maxi Meerijdplankje Zwart

  Wanneer uw kind te moe is om te lopen, of als u haast heeft, maakt de BuggyBoard Maxi™ het makkelijk voor jullie allebei. De BuggyBoard Maxi™ past op verschillende buggy`s en is zeer praktisch.

  79,95

  73,99

 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey

  Het EVE Kids Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  109,95

 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green

  Het EVE Kids Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  129,95
 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black

  Het EVE Kids Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  101,96

 • Quick view

  Joolz Meerijdplankje Zwart

  Met het Joolz Meerijdplankje neem je eenvoudig twee kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast op het onderstel van de Joolz Day en Geo kinderwagen en je bent klaar voor de wandeling.

  89,95

  71,96

 • Quick view

  Bugaboo Comfort Meerijdplankje

  Met dit Bugaboo Comfort Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de Bugaboo kinderwagen en je kunt gaan wandelen.

  119,95

  95,96

 • Quick view

  Cybex Meerijdplankje Zwart

  Met het Cybex Meerijdplankje Zwart kan je kindje op een handige manier met de Cybex Priam kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.

  109,95

  79,96

 • Quick view

  Cybex Gazelle S Meerijdplankje Zwart

  Met het Cybex Gazelle S Meerijdplankje Zwart kan je kindje op een handige manier met de Cybex Gazelle S kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.

  109,95

  79,96

 • Quick view

  Thule Meerijdplankje

  Met het Thule Meerijdplankje neem je eenvoudig twee kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast op het onderstel van de Thule Spring of Shine kinderwagen en je bent klaar voor de wandeling.
  119,95
 • Quick view

  Joolz Aer Meerijdplankje Zwart

  Met het Joolz Aer Meerijdplankje Zwart neem je eenvoudig twee kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast op het onderstel van de Joolz Aer buggy en je bent klaar voor de wandeling.

  114,95

  91,96

 • 10% korting
  Quick view

  UPPAbaby RIDGE PiggyBack Meerijdplankje

  Met het UPPAbaby RIDGE PiggyBack Meerijdplankje kan ook je oudere kindje profiteren van de UPPAbaby RIDGE kinderwagen. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en kan worden ingeklapt als je hem niet nodig hebt.

  130,-

  117,-

 • Quick view

  Lascal BuggyBoard Zitje Grijs

  Het Lascal BuggyBoard Zitje Grijs is gemakkelijk te bevestigen op de Lascal BuggyBoard Maxi-modellen van 2011. Door het zitje op de meerijdplank te bevestigen kan je kindje heerlijk zitten tijdens de wandeling.

  59,95

  58,95

 • Quick view

  Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini

  De Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini is een handige accessoire om de BuggyBoard achter verschillende kinderwagens te monteren. De set bestaat uit twee verlengstukken die 6cm extra lengte geven.
  14,95
 • Quick view

  ABC Design Kiddie Ride On Meerijdplankje

  Met dit ABC Design Kiddie Ride On Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je maakt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de kinderwagen of buggy en je kunt gaan wandelen.

  69,90

  59,90

 • Quick view

  ABC Design Kiddie Ride Zitje

  Het ABC Design Kiddie Ride Zitje is gemakkelijk te bevestigen op het ABC Design Kiddie Ride On Meerijdplankje. Door het zitje op de meerijdplank te bevestigen kan je kindje heerlijk zitten tijdens de wandeling.
  19,90
 • Quick view

  Babyzen Yoyo+ Meerijdplankje

  De Babyzen Yoyo+ Meerijdplankje is ideaal voor kleine kinderen die willen wandelen. Zo kunnen ze afwisselen tussen wandelen en even meerijden. Wordt geleverd inclusief zadel.

  120,-

  96,-

 • 10% korting
  Quick view

  UPPAbaby Piggyback Meerijdplankje

  Met het UPPAbaby Piggyback Meerijdplankje kan ook je oudere kindje profiteren van het comfort van de UPPAbaby kinderwagen. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en kan worden ingeklapt.

  139,-

  125,10

 • Quick view

  Easywalker Easyboard Meerijdplankje

  Met het Easywalker Easyboard Meerijdplankje kan je kindje op een handige manier met de Easywalker buggy XS of kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.

  84,99

  67,14

 • Quick view

  Jippie's Pick-Up Meerijdplankje

  Het Jippie's Pick-Up meerijdplankje bevestig je met één druk op de knop aan de kinderwagen. Het meerijdplankje is uitgerust met een ergonomisch gevormde zitting, 3 zwenkwielen en voldoet aan alle veiligheidsnormen.
  99,95
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot