meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Meerijdplankjes

Een meerijdplankje is ideaal wanneer je er met twee jonge kinderen op uit wilt gaan. Het ene kindje kan dan gebruik maken van de kinderwagen terwijl het andere kindje het meerijdplankje gebruikt. Een meerijdplankje is achter de meeste kinderwagens heel gemakkelijk te bevestigen. Meerijdplankjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar en hebben een maximaal draaggewicht van ongeveer 20 kilo.

Lees meer...

Een ruim assortiment meerijdplankjes

Bij Babypark vind je allerlei soorten meerijdplankjes. Er zijn meerijdplankjes voor specifieke merken en/of type kinderwagens maar er zijn ook een aantal universele meerijdplankjes die achter heel veel kinderwagens bevestigd kunnen worden. Wist je dat een meerijdplankje alleen geschikt is voor een kinderwagen en niet voor een buggy? Het frame van een buggy is niet sterk genoeg om het gewicht van twee kindjes (één in de buggy en één op een meerijdplankje) te dragen.

Welk meerijdplankje is geschikt voor jouw kinderwagen?

Voor vrijwel alle kinderwagens is een passend meerijdplankje verkrijgbaar. Op de Babypark Blog vind je een praktisch overzicht waarin je op kunt zoeken welk meerijdplankje geschikt is voor jouw kinderwagen. In de uitgebreide productbeschrijvingen van de meerijdplankjes vind je alle benodigde informatie.

Lees minder...
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Lascal Buggyboard Maxi Meerijdplankje Zwart

  Wanneer uw kind te moe is om te lopen, of als u haast heeft, maakt de BuggyBoard Maxi™ het makkelijk voor jullie allebei. De BuggyBoard Maxi™ past op verschillende buggy`s en is zeer praktisch.
  79,95
 • Quick view

  Mutsy Step Up Board Meerijdplankje

  Met het Mutsy Step Up Board Meerijdplankje is het mogelijk om met twee kinderen tegelijkertijd te wandelen. Het Mutsy meerijdplankje is geschikt voor de Mutsy Igo, I2, Exo en Evo kinderwagen.
  84,95
 • Quick view

  Bugaboo Comfort Meerijdplankje

  Met dit Bugaboo Comfort Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de Bugaboo kinderwagen en je kunt gaan wandelen.

  105,-

  89,-

 • Quick view

  Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje is eenvoudig te monteren en past op alle kinderwagens. Het meerijdplankje is geschikt van 2 tot 5 jaar en belastbaar tot maximaal 20 kg.

  165,-

  144,99

 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  95,96

 • Quick view

  UPPAbaby Piggyback Meerijdplankje

  Met het UPPAbaby Piggyback Meerijdplankje kan ook je oudere kindje profiteren van het comfort van de UPPAbaby kinderwagen. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en kan worden ingeklapt.
  120,-
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Stone Meerijdplankje Black kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  95,96

 • Quick view

  Stokke® Trailz™ Meerijdplankje

  Met het Stokke® Trailz™ Meerijdplankje kan je kindje op een prettige manier met de Stokke® Trailz™ kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.
  89,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo Meerijdplankje

  De Babyzen Yoyo Meerijdplankje is ideaal voor kleine kinderen die willen wandelen. Zo kunnen ze afwisselen tussen wandelen en even meerijden. Wordt geleverd inclusief zadel.

  109,-

  99,-

 • Quick view

  Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black is eenvoudig te monteren achter elke kinderwagen. Speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen die nog niet ver kunnen lopen. Een onmisbare uitbreiding bij de kinderwagen.

  114,-

  109,-

 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Meerijdplankje

  Met het Stokke® Xplory® V6 Meerijdplankje kan je kindje op een prettige manier met de Stokke® Xplory® V6 kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.
  95,-
 • Quick view

  Easywalker Easyboard Meerijdplankje

  Met het Easywalker Easyboard Meerijdplankje kan je kindje op een handige manier met de Easywalker buggy XS of kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.
  69,99
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
 • Quick view

  Thule Sleek Meerijdplankje

  Met het Thule Sleek Meerijdplankje kan je kindje op een prettige manier met de Thule Sleek kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan en te verwijderen van de kinderwagen.
  99,95
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Sweet Pink

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Sweet Pink kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  95,96

 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Soft Blue

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje Soft Blue kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  119,95
 • Quick view

  Quinny Hubb Hop-On Board Bamboo

  Met het Quinny Hubb Hop-On Board Bamboo maak je van de Quinny Hubb een praktische duowagen. Het Hop-On Board is ideaal voor kinderen die al zelf kunnen lopen en af en toe nog even mee willen liften met de kinderwagen.
  49,-
 • Quick view

  Jippie's Pick-Up Meerijdplankje

  Het Jippie's Pick-Up meerijdplankje bevestig je met één druk op de knop aan de kinderwagen. Het meerijdplankje is uitgerust met een ergonomisch gevormde zitting, 3 zwenkwielen en voldoet aan alle veiligheidsnormen.
  99,95
 • Quick view

  Joolz Meerijdplankje Zwart

  Met het Joolz Meerijdplankje neem je eenvoudig twee kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast op het onderstel van de Joolz Day, Geo en Hub kinderwagen en je bent klaar voor de wandeling.
  79,95
 • Quick view

  Cybex Meerijdplankje Zwart

  Met het Cybex Meerijdplankje Zwart kan je kindje op een handige manier met de Cybex Priam kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.
  89,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey en Buffalo Adapter Comfort Meerijdplankje

  De Bugaboo adapter maakt het mogelijk om het meerijdplankje aan de Bugaboo Donkey en Buffalo kinderwagen vast te maken. Let op! Deze adapters zijn alleen geschikt voor het nieuwe model meerijdplankje (vanaf maart 2017). Adapters voor het vorige model meerijdplankje zijn verkrijgbaar via 0488 488 888
  14,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Adapter Comfort Meerijdplankje

  De Bugaboo adapter maakt het mogelijk om het meerijdplankje aan de Bugaboo Cameleon³ kinderwagen vast te maken. Let op! Deze adapters zijn alleen geschikt voor het nieuwe model meerijdplankje (vanaf maart 2017). Adapters voor het vorige model meerijdplankje zijn verkrijgbaar via 0488 488 888
  14,95
 • Quick view

  Jippie's Litaf E.Z. Step Meerijdplankje Zwart

  Met dit meerijdplankje van Jippie's heeft je kind een prettige en aangename wandeling wanneer je kind veilig staat tussen jou en de buggy.

  54,95

  49,95

 • Quick view

  Bugaboo Bee Adapter Comfort Meerijdplankje

  De Bugaboo adapter maakt het mogelijk om het meerijdplankje aan de Bugaboo Bee kinderwagen vast te maken. Let op! Deze adapters zijn alleen geschikt voor het nieuwe model meerijdplankje (vanaf maart 2017). Adapters voor het vorige model meerijdplankje zijn verkrijgbaar via 0488 488 888
  14,95
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2