Inklapbare kinderstoel

Ruimte is vaak een schaars goed in Nederland. Zelfs wanneer je niet in een klein knus appartementje in de binnenstad woont, kun je met een kleine erbij altijd wel meer ruimte gebruiken. In dat geval is het handig wanneer de kinderstoel inklapbaar is. Door de kinderstoel in te klappen en weg te zetten of op te bergen, staat het niet in de weg wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt. Zo kan er na het eten bijvoorbeeld weer ruimte worden gecreëerd om te spelen.

Lees meer...

Kinderstoel inklapbaar en met eetblad

Bij Babypark hebben wij verschillende inklapbare kinderstoelen waaronder ook handige compacte inklapbare kinderstoelen. Die zijn niet alleen praktisch wat betreft de inklapbaarheid maar hebben vaak ook een afneembaar eet blad en zijn eenvoudig schoon te maken door de uitwasbare bekleding. Kinderstoelen kunnen ook uitgerust zijn met een verstelbare 5-punts veiligheidsgordel of veiligheidstuigje zodat jouw kindje altijd veilig zit. Bij Babypark vind je prachtige houten stoelen die stevig staan en eenvoudig zijn in te klappen. Je hebt daarbij ook vaak de keuze om voor duurzaam hout te kiezen zodat je een verantwoorde keuze kunt maken. Voor welke stoel je ook gaat, bij Babypark leveren wij enkel inklapbare kinderstoelen van A-merken.

Inklapbare kinderstoelen kopen via Babypark

Kom ze alle kinderstoelen eens bekijken in een van onze 10 megastores die verspreid liggen over heel Nederland. Onze verkoopspecialisten informeren je graag over de verschillende eigenschappen van een kinderstoel die opklapbaar is. Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Door onze grote voorraad kunnen wij vaak direct leveren en dezelfde dag nog versturen mits voor 20:00 uur besteld. Voor verzendingen boven de 20 euro rekenen wij zelfs geen verzendkosten. Heb je nog een vraag voordat je een bestelling wilt plaatsen? Dan kun je ons altijd even bellen, WhatsAppen of e-mailen. Wij beantwoorden graag de vragen die je nog hebt.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Cam Pappananna Kinderstoel

  Cam Pappananna Kinderstoel is geschikt voor kinderen van 0-3 jaar. De rugleuning en voetensteun zijn verstelbaar waardoor je de in hoogte verstelbare kinderstoel in allerlei situaties kunt gebruiken.
  99,-
 • Quick view

  Puck Kinderstoel

  De Puck Kinderstoel biedt je kindje een comfortabel plekje aan verschillende soorten tafels. De in hoogte verstelbare stoel kan in allerlei situaties worden gebruikt en wordt geleverd met een eetblad.
  19,99
 • Quick view

  Kidsriver Loup Kinderstoel

  De Kidsriver Loup Kinderstoel is multifunctioneel en beschikt over veel handige eigenschappen. De kinderstoel is volledig verstelbaar en aan te schuiven aan tafel. Zo heeft je kindje een fijne zitplaats!

  89,-

  79,99

 • Quick view

  Topmark Jess Kinderstoel

  De praktische Topmark Jess Kinderstoel schuif je eenvoudig aan de eettafel of de salontafel. De kinderstoel beschikt over een groot en afneembaar eetblad met een opstaande rand en een 5-punts veiligheidsgordel.
  59,-
 • Quick view

  Chicco Baby Hug 4 in 1 Glacial

  De Chicco Baby Hug 4 in 1 Glacial is multifunctioneel. De stoel is te gebruiken als wieg voor korte dutjes, verhoogde ligstoel en als (eerste) eetstoel. Vanaf de eerste dag heb je veel plezier van de Chicco Baby Hug!

  249,-

  199,-

 • Quick view

  BabyBjörn Kinderstoel

  De BabyBjörn Kinderstoel is gemaakt van BPA-vrij kunststof en zit vol met slimme oplossingen. Dankzij het aansluitende, verstelbare en kantelbare eetblad heb je geen veiligheidstuigje nodig bij deze kinderstoel.
  199,-
 • Quick view

  Topmark Xavi Swing Kinderstoel Pink

  De Topmark Xavi Swing Kinderstoel Pink is vanaf de geboorte tot max. 15 kg te gebruiken. De Topmark Xavi biedt veel verstelopties en kan zowel als swing en als kinderstoel gebruikt worden. Multifunctioneel dus!

  199,-

  149,-

7 Resultaten