Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Inklapbare kinderstoel

Inklapbare kinderstoel

Ruimte is vaak een schaars goed in Nederland. Zelfs wanneer je niet in een klein knus appartementje in de binnenstad woont, kun je met een kleine erbij altijd wel meer ruimte gebruiken. In dat geval is het handig wanneer de kinderstoel inklapbaar is. Door de kinderstoel in te klappen en weg te zetten of op te bergen, staat het niet in de weg wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt. Zo kan er na het eten bijvoorbeeld weer ruimte worden gecreëerd om te spelen.

Lees meer...

Kinderstoel inklapbaar en met eetblad

Bij Babypark hebben wij verschillende inklapbare kinderstoelen waaronder ook handige compacte inklapbare kinderstoelen. Die zijn niet alleen praktisch wat betreft de inklapbaarheid maar hebben vaak ook een afneembaar eet blad en zijn eenvoudig schoon te maken door de uitwasbare bekleding. Kinderstoelen kunnen ook uitgerust zijn met een verstelbare 5-punts veiligheidsgordel of veiligheidstuigje zodat jouw kindje altijd veilig zit. Bij Babypark vind je prachtige houten stoelen die stevig staan en eenvoudig zijn in te klappen. Je hebt daarbij ook vaak de keuze om voor duurzaam hout te kiezen zodat je een verantwoorde keuze kunt maken. Voor welke stoel je ook gaat, bij Babypark leveren wij enkel inklapbare kinderstoelen van A-merken.

Inklapbare kinderstoelen kopen via Babypark

Kom ze alle kinderstoelen eens bekijken in een van onze 10 megastores die verspreid liggen over heel Nederland. Onze verkoopspecialisten informeren je graag over de verschillende eigenschappen van een kinderstoel die opklapbaar is. Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Door onze grote voorraad kunnen wij vaak direct leveren en dezelfde dag nog versturen mits voor 20:00 uur besteld. Voor verzendingen boven de 20 euro rekenen wij zelfs geen verzendkosten. Heb je nog een vraag voordat je een bestelling wilt plaatsen? Dan kun je ons altijd even bellen, WhatsAppen of e-mailen. Wij beantwoorden graag de vragen die je nog hebt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

9 producten

Populariteit
 • Puck Kinderstoel
  27,99 Adviesprijs 0,-
 • KAOS Klapp Kinderstoel - Inklapbaar - Gerecycled Plastic
  199,95 Adviesprijs 0,-
 • Maxi-Cosi Ava Eco Beyond Kinderstoel
  88,- Adviesprijs 0,-
 • KAOS Kinderstoel - Inklapbaar - Oak
  299,- Adviesprijs 0,-
 • KAOS Kinderstoel - Inklapbaar
  267,- Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Lunch Kinderstoel
  99,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

9 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader