10 Resultaten
 • Quick view Kidsriver Loup Kinderstoel

  Kidsriver Loup Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar

  89,-

  74,99

 • Quick view Kidsriver Viola Kinderstoel

  Kidsriver Viola Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  39,99
 • Quick view Topmark Jess Kinderstoel

  Topmark Jess Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  59,-
 • Quick view Topmark Xavi Swing Kinderstoel

  Topmark Xavi Swing Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  169,15
 • Quick view Topmark Luxe Kinderstoel

  Topmark Luxe Jaden Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  79,99
 • Quick view Chicco Baby Hug 4 in 1

  Chicco Baby Hug 4 in 1

  Uit voorraad leverbaar
  249,-
 • Quick view BabyBjörn Kinderstoel

  BabyBjörn Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  244,90
 • Quick view Bloom Nano Kinderstoel

  Bloom Nano Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  149,-
10 Resultaten

Inklapbare kinderstoel

Ruimte is vaak een schaars goed in Nederland. Zelfs wanneer je niet in een klein knus appartementje in de binnenstad woont, kun je met een kleine erbij altijd wel meer ruimte gebruiken. In dat geval is het handig wanneer de kinderstoel inklapbaar is. Door de kinderstoel in te klappen en weg te zetten of op te bergen, staat het niet in de weg wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt. Zo kan er na het eten bijvoorbeeld weer ruimte worden gecreëerd om te spelen.

Kinderstoel inklapbaar en met eet blad

Bij Babypark hebben wij verschillende inklapbare kinderstoelen zoals de Kidsriver Viola. Deze compacte inklapbare kinderstoel is niet alleen praktisch wat betreft de inklapbaarheid maar heeft ook een eet blad (afneembaar) en is eenvoudig schoon te maken door de uitwasbare bekleding. Ook heeft het een verstelbare 5-punts veiligheidsgordel zodat jouw kindje ook veilig zit. Een andere inklapbare kinderstoel is de Basicline London Kinderstoel. Een prachtige houten stoel die stevig staat en eenvoudig is in te klappen en ook over een ruim eet blad beschikt. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en beschikt over een veiligheidstuigje. Voor welke stoel je ook gaat, bij Babypark leveren wij enkel inklapbare kinderstoelen van A-merken.

Inklapbare kinderstoelen kopen via Babypark

Kom ze allemaal eens bekijken in een van onze 10 megastores die verspreid liggen over heel Nederland. Onze verkoopspecialisten informeren je graag over de verschillende eigenschappen van een kinderstoel die opklapbaar is. Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Door onze grote voorraad kunnen wij vaak direct leveren en dezelfde dag nog versturen mits voor 20:00 uur besteld. Voor verzendingen boven de 20,- rekenen wij zelfs geen verzendkosten. Heb je nog een vraag voordat je een bestelling wilt plaatsen? Dan kun je ons altijd even bellen, Whatsappen of e-mailen. Wij beantwoorden graag de vragen die je nog hebt.