Nomi kinderstoelen

De Nomi is een kinderstoel die niet alleen gezond en veilig voor je kindje is, maar ook een prachtig design heeft. De Nomi is ontworpen door Noorse designer Peter Opsvik, die bekend is van de Tripp Trapp van Stokke. Deze kinderstoel is een echte “klassieker” geworden waarmee inmiddels meerdere generaties zijn opgegroeid. Net als de Tripp Trapp is ook de Nomi een meegroeistoel die je heel lang kunt gebruiken. Lees snel verder voor alle mogelijkheden van een Nomi kinderstoel!

Lees meer...

De Nomi kinderstoel groeit met je kindje mee

De Nomi is lichtgewicht, op de millimeter nauwkeurig af te stellen zonder gereedschap en groeit mee van baby- tot tienertijd. Dat is fijn, want de Nomi kinderstoel zit heel comfortabel en bevordert een gezonde houding. De naam ‘Nomi’ is zelfs afgeleid van ‘ergonomisch’. Op een Nomi meegroeistoel kan je kindje ook heel goed bewegen, waardoor deze stoel perfect is voor een beweeglijk kind. De stoel is voorzien van kantelvrije wieltjes. In de eerste periode na de geboorte gebruik je niet het zitgedeelte van de Nomi meegroeistoel. Je hangt dan een newborn opzet aan de stoel. In deze opzet kan je kindje heerlijk liggen. Zo kan zelfs de allerkleinste op een volwaardige manier deelnemen aan het gezelschap aan tafel.

Het natuurlijke design van de Nomi kinderstoel

De vormen van de Nomi zijn heel natuurlijk en lijken op die van een plant. Dankzij dit design neemt je kindje een actieve, 100% ergonomische zithouding aan en is deze kinderstoel een mooie toevoeging aan je interieur. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Nomi kinderstoel in de kleur die jij mooi vindt. Je doet je bestelling heel gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen de kinderstoel van Nomi zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel voor een kinderstoel van Nomi betaalt.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Pakketdeal!
  Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel Grey Compleet Set Grey

  De Nomi White Oak Kinderstoel Grey Compleet Set Grey is bijzonder veelzijdig en kan vanaf de geboorte gebruikt worden door de meegeleverde accessoires. Verder voldoet de stoel aan de Europese veiligheidsnorm.

  579,70

  464,80

 • Pakketdeal!
  Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel Grey Compleet Set Sand

  De stijlvolle Nomi White Oak Kinderstoel Grey Compleet Set is bijzonder veelzijdig en kan vanaf de geboorte gebruikt worden door de meegeleverde accessoires. Verder voldoet de stoel aan de Europese veiligheidsnorm.

  579,70

  464,80

 • Quick view

  Nomi Nature Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Nature Kinderstoel heeft een stijlvol ontwerp en is een comfortabele kinderstoel voor je kindje. De stoel weegt slechts 4,9 kg en kan tijdens het schoonmaken aan de tafel gehangen worden.
  299,95
 • Quick view

  Nomi Black Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Black Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  239,-
 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Nomi White Kinderstoel Compleet

  De stijlvolle Nomi White Kinderstoel Compleet is bijzonder veelzijdig en kan vanaf de geboorte gebruikt worden door de meegeleverde accessoires. Verder voldoet de stoel aan de Europese veiligheidsnorm.
  284,95
 • Quick view

  Nomi Walnut Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Walnut Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  299,95
 • Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel

  De ergonomische Nomi White Oak Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  239,-
7 Resultaten
Trustpilot