Nomi kinderstoel

Ken je de Nomi kinderstoel al? Deze kinderstoel is vormgegeven met een uniek design. Dankzij deze bijzondere vormgeving is de Nomi kinderstoel erg praktisch. Zo is de kinderstoel bijvoorbeeld voorzien van wieltjes. Hierdoor is de kans een stuk kleiner dat de kinderstoel omvalt en bovendien kun je de Nomi kinderstoel daardoor gemakkelijk verplaatsen.

Lees meer...

Alle kleuren van de regenboog

De Nomi kinderstoel is in allerlei kleurtjes verkrijgbaar. Niet alleen de kleur van de zitting is variabel, ook de kleur van het frame van de Nomi kinderstoel kun je zelf uitkiezen. Je hebt hierbij de keuze uit black, nature, white of walnut. Wat is jouw favoriet?

Exclusief verkrijgbaar in onze megastores

De Nomi kinderstoel heeft veel opties. Bovendien zijn er een aantal interessante Nomi kinderstoelaccessoires verkrijgbaar waardoor de Nomi kinderstoel nog handiger is in gebruik. Vanwege de vele mogelijkheden zijn de Nomi Kinderstoel en de bijpassende accessoires exclusief verkrijgbaar in onze megastores.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Pakketdeal
  Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel Grijs Compleet Set

  De Nomi White Oak Kinderstoel Grijs Compleet Set is bijzonder veelzijdig en kan vanaf de geboorte gebruikt worden door de meegeleverde accessoires. Verder voldoet de stoel aan de Europese veiligheidsnorm.
  314,95
 • Quick view

  Nomi Nature Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Nature Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  299,95
 • Quick view

  Nomi Black Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Black Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  219,95
 • Quick view

  Nomi Walnut Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Walnut Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  299,95
 • Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel

  De ergonomische Nomi White Oak Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  219,95
5 Resultaten
Trustpilot