4 Resultaten
4 Resultaten

Kinderstoel speeltjes

Wanneer je op zoek bent naar speeltjes voor de kinderstoel dan kun je die ook eenvoudig bestellen via Babypark. Zo hebben wij hele leuke gebreide speeltjes van Nijntje die met klittenband eenvoudig aan het autostoeltje te bevestigen zijn. De drie speeltjes bieden veel speelplezier en afleiding tijdens de autorit. Ook van Little Dutch Adventure hebben wij leuke kinderstoel speeltjes. Zo is er een uitvoering met rammelaar, spiegeltje, pluche konijntje en kleine geluidjes. Ook dit is eenvoudig met klittenband aan de draagboog te bevestigen. Van Tiamo Lou-Lou hebben wij ook heerlijke zachte speeltjes bestaande uit schattige pinguïns en vogeltje van hoogwaardig materiaal. Het is eenvoudig te bevestigen en past op vrijwel ieder autostoeltje.

Kinderstoel met speeltjes

Daarnaast zijn er ook kinderstoeltjes die al voorzien zijn van speeltjes zoals de Infantino GoGaga Grow With Me. Dit stoeltje biedt leuke activiteiten die voor kinderen in die leeftijd zelfs kunnen bijdragen aan hun ontwikkeling. Het speelgoed is ook los te maken zodat de speeltjes ook zonder kinderstoel te gebruiken zijn. Door de opzetstukken opzij te schuiven, komt er een bekerhouder tevoorschijn. Wanneer het hele blad wordt verwijderd, kan het kinderstoeltje ook in een stoel worden gezet. Bij Babypark kun je niet alleen terecht voor speeltjes voor de kinderstoel maar ook voor speeltjes voor de kinderwagen of gewoon los.

Speeltjes kinderstoel bestellen

Kom eens langs om ons assortiment te bekijken en vooral ook te voelen want veel van het speelgoed is heerlijk zacht voor jouw kindje. Of je nu een bijtring zoekt of een slaapklokje of trampolines en skelters, je vindt het allemaal in de 10 megastores van Babypark. In onze webshop kun je ook eenvoudig de kinderstoel speeltjes en overige speeltjes vinden. Zoek je een leuk kraamcadeau of geschenkset dan kun je die ook snel en eenvoudig via onze website bestellen door op categorie te zoeken. Doordat we veel op voorraad hebben, kunnen wij vaak dezelfde dat de bestelling al versturen (mits voor 20:00 geplaatst).