kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Gele kinderstoel

Bij Babypark zijn alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigd in ons aanbod kinderstoeltjes. Dus ook als je op zoek bent naar een gele kinderstoel, is die in ons assortiment aanwezig. Doordat we enkel topmerken verkopen, zijn alle stoeltjes van hoge kwaliteit en voldoen ze aan Europese veiligheidsvoorschriften ongeacht welke kleur je kiest. Alle stoeltjes vallen net als de rest van onze artikelen onder de laagsteprijsgarantie zodat je er ook nooit teveel voor betaald.

Lees meer...

Assortiment gele kinderstoelen

Bij Babypark hebben we gele kinderstoelen van verschillende merken. Bekijk bijvoorbeeld de kanariegele stoel van het populaire merk Cybex. Deze stoel kan (met aparte accessoire) al na 6 maanden worden gebruikt voor jouw kindje. Het kan vervolgens zijn of haar hele leven mee. Het stevige frame is van aluminium en zowel de zitting als voetensteun kunnen (met één hand) worden versteld. Montage is met 4 schroeven binnen 3 minuten uitgevoerd. Wil je het stoeltje eens in het echt komen bewonderen dan kan dat altijd in een van onze megastores. Je vindt de adresgegevens van al onze megastores op onze website. Een van onze verkoopspecialisten aldaar, geeft je dan graag een demonstratie van het stoeltje. Uiteraard kun je hier ook alle andere kinderstoeltjes bekijken. Online bestellen kan via onze webshop.

Gele kinderstoel online bestellen

Bestel je online dan geniet je van een hele snelle levering. Je kunt het stoeltje vaak al de volgende dag in huis hebben wanneer je voor 23:59 uur op een werkdag bestelt (mits op voorraad). Bij Babypark verzenden we bestellingen vanaf 20 euro ook nog eens kosteloos.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Wit Compleet

  De stralend witte Bloom Fresco Chrome Wit Kinderstoel Compleet maakt jouw kindje tot het middelpunt in huis. De prachtige kinderstoel is aan te passen aan de wensen van jou en je kindje en gaat jarenlang mee.
  445,40
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Noir Compleet

  De stoere Bloom Fresco Chrome Noir Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  549,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet

  Met de Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet heb je een prachtige zitplaats voor je kindje in huis vanaf de geboorte tot ongeveer de 8e verjaardag. Deze handige kinderstoel is een aanwinst voor je interieur!
  530,40
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Silver Compleet

  Kies de Bloom Fresco Chrome Silver Compleet in de kleur die het beste past bij jouw interieur. De kinderstoel is handig in gebruik, verstelbaar in hoogte en geschikt vanaf de geboorte van je kind tot 8 jaar.
  530,40
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet

  De stijlvolle Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  749,-
 • Quick view

  Cybex Lemo Kinderstoel

  De Cybex Lemo Kinderstoel is met behulp van apart verkrijgbare accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.

  179,95

  155,-

 • Quick view

  Cybex Lemo Wood Kinderstoel

  De Cybex Lemo Wood Kinderstoel is met behulp van apart verkrijgbare accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.

  209,95

  175,-

 • Quick view

  Bumbo Floorseat + Tuigje

  De Bumbo Floorseat + Tuigje is ontworpen voor baby's die nog niet zelfstandig kunnen zitten. Je kindje zit veilig en wordt op een goede manier ondersteunt. Met je kindje in de Bumbo Floorseat heb jij je handen vrij.
  47,50
8 Resultaten