6 Resultaten
 • Quick view Childhome Ironwood Kinderstoel

  Childhome Ironwood Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  159,-
 • Quick view Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel

  Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  99,-
 • Quick view Childhome Evolu 3-in-1 Kinderstoel

  Childhome Evolu 3-in-1 Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  219,95
 • Quick view Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel

  Childhome Evolu One.80° 2-in-1 Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  169,-
 • Quick view Childhome Evolu 3-in-1 Kinderstoel

  Childhome Atlas Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  101,90
 • Quick view Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel

  Childhome Lambda 2 Meegroeistoel

  Uit voorraad leverbaar
  135,90
6 Resultaten

Childwood kinderstoel

Childwood kinderstoelen worden ontwikkeld met respect voor de natuur. Zo worden de stoelen van stevig beukenhout gemaakt en gebeurt de afwerking op een milieuvriendelijke wijze. Childwood vormt onderdeel van Childhome en is een Belgisch merk dat ook niet mag ontbreken in het assortiment van Babypark.

Childwood Evolu

Zo hebben wij in de Childwood kinderstoelen serie bijvoorbeeld de Evolu One.80° 2-in-1 stoel in wit of anthraciet. De One.80° duidt op 180 graden omdat de stoel zowel links als rechts 90 graden kan draaien. Dit helpt om jouw kindje eenvoudig in de stoel te zetten. Je kunt de kinderstoel van Childwood eenvoudig aanschuiven aan verschillende tafelhoogtes. Door de twee instelbare hoogtes is het geschikt voor tafels van 50 en 75 cm. De stoel wordt geleverd met een 5-punts veiligheidsgordel. De Childwood kinderstoel is eenvoudig schoon te maken en uit te breiden met een verstelbaar eet blad.
 

Childwood Newborn & Ironwood

De Evolu One.80° 2-in-1 stoel is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten (vaak vanaf 6 maanden) maar er is ook een Evolu Newborn Seat verkrijgbaar waarmee je jouw kindje al direct vanaf de geboorte in de stoel kunt plaatsen. Een andere Childwood kinderstoel voor kinderen vanaf 6 maanden is de Ironwood stoel. Deze stoel van stevig multiplex en metaal heeft een stoer retrodesign en is daarnaast ook eenvoudig schoon te maken. Indien gewenst kan er ook een bijpassend eet blad voor gekocht worden. 

Childwood collectie bekijken in de winkel

Babypark heeft nog meer modellen van Childwood in het assortiment. Wil je de kinderstoelen van Childwood eens in het echt bekijken? Bezoek dan eens een van onze 10 megastores. Onze verkoopspecialisten leggen je graag alle verschillen uit zodat jij de stoel kunt kiezen die het beste bij jouw situatie past. Je kunt jouw eventuele vragen uiteraard ook via telefoon, email en zelfs Whatsapp stellen wanneer je liever voor het gemak van online bestellen gaat. Mits op voorraad en voor 20:00 uur besteld, wordt de Childwood kinderstoel nog dezelfde dag verzonden.