5 Resultaten
 • Quick view Childhome Ironwood Kinderstoel

  Childhome Ironwood Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  159,-
 • Quick view Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel

  Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  139,-
 • Quick view Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel

  Childhome Evolu One.80° 2-in-1 Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  169,-
 • Quick view Childhome Evolu 3-in-1 Kinderstoel

  Childhome Evolu 3-in-1 Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  219,95
 • Quick view Childhome Evolu 3-in-1 Kinderstoel

  Childhome Atlas Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  109,95
5 Resultaten

Childwood kinderstoel

Babypark voert enkel A-merken in het assortiment zoals het merk Childwood. Childwood kinderstoelen worden ontwikkeld met respect voor de natuur. Zo worden de stoelen van stevig beukenhout gemaakt en gebeurt de afwerking op een milieuvriendelijke wijze. Childwood vormt onderdeel van Childhome en is een Belgisch merk dat dus ook niet mag ontbreken in het assortiment van Babypark.

Childwood 

Childwood heeft kinderstoeltje die eenvoudig 180 graden zijn te draaien (zowel rechts als links 90 graden). Dit helpt om jouw kindje eenvoudig in de stoel te zetten. De stoel is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten (vaak vanaf 6 maanden). Je kunt de kinderstoel van Childwood eenvoudig aanschuiven aan verschillende tafelhoogtes. Door de twee instelbare hoogtes is het geschikt voor tafels van verschillende hoogtes. Deze stoelen worden geleverd met een 5-punts veiligheidsgordel zodat de veiligheid van jouw kindje is gegarandeerd. De Childwood kinderstoel is eenvoudig schoon te maken en uit te breiden met een verstelbaar eet blad. We hebben ook stoelen van Childwood in het assortiment die meteen vanaf de geboorte zijn te gebruiken. Zo hebben we modellen van stevig multiplex en metaal heeft een stoer retrodesign waarbij je ook een bijpassend eet blad voor kunt kopen.

Childwood collectie bekijken in de winkel

Babypark heeft nog meer modellen van Childwood in het assortiment. Wil je de kinderstoelen van Childwood eens in het echt bekijken? Bezoek dan eens een van onze 10 megastores. Onze verkoopspecialisten leggen je graag alle verschillen uit zodat jij de stoel kunt kiezen die het beste bij jouw situatie past. Je kunt jouw eventuele vragen uiteraard ook via telefoon, Chat en zelfs WhatsApp stellen wanneer je liever voor het gemak van online bestellen gaat. Mits op voorraad en voor 20:00 uur besteld, wordt de Childwood kinderstoel nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen van 20 euro of meer versturen we gratis.