Maxi-Cosi

Maxi-Cosi

Veel van ons zijn ondertussen zelf ouder. We hebben slapeloze nachten doorstaan en zijn euforisch geweest over het eerste tandje. En hoe groot de volgende uitdaging ook is, een lachje of een hikje van je kleintje is genoeg om er weer vol voor te gaan. Niemand kan je uitleggen hoeveel plezier ouderschap geeft, je moet het zelf ervaren. Wij willen ervoor zorgen dat jij maximaal kunt genieten van al die kleine en grote geluksmomenten. Door de allerveiligste autostoel te ontwerpen die je in één keer vastklikt, door een kinderwagen te maken waar je altijd op kunt vertrouwen door producten te ontwikkelen waardoor jij zorgeloos kunt genieten van je gezin. Juist door te achterhalen wat niet werkt, kunnen we producten maken die wél werken. Alleen als we weten wat jij niet prettig vindt, kunnen we iets ontwikkelen dat wel helemaal naar je zin is.

85 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Maxi-Cosi Mica Pro Eco I-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Mica Pro Eco I-Size Autostoeltje is geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar en wordt geleverd met zitverkleiner. Het autostoeltje is 360˚ draaibaar en eenvoudig te bevestigen met Isofix bevestiging.

  399,99

  399,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi AxissFix Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi AxissFix is geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden (61 cm) en voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Het autostoeltje is zowel veilig als praktisch in gebruik.

  449,-

  259,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Baby Autostoeltje

  Het comfortabele Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor baby’s van 45 - 75 cm en is te gebruiken met de familyfix2 en familyfix3 base. Deze set voldoet aan de i-Size norm.

  299,-

  189,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi FamilyFix3

  Met de Maxi-Cosi FamilyFix3 heb je het autostoeltje voor je kindje in no-time en op een veilige wijze in je auto bevestigd met behulp van Isofix. Deze base voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

  209,99

  199,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Morion i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Morion i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (100 - 150 cm). Het autostoeltje wordt bevestigd met isofix en voldoet aan de strengste i-Size veiligheidsnormen.

  179,-

  158,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Autostoeltje 2020

  Het Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Autostoeltje is zowel achterwaarts als voorwaarts te gebruiken vanaf 6 maanden tot 4 jaar. De perfecte opvolger voor de Jade auto reiswieg of het Pebble Plus autostoeltje!

  299,-

  269,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi RodiFix Air Protect Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi RodiFix AirProtect autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en biedt dankzij de AirProtect® technologie optimale bescherming bij een botsing van opzij. Geschikt voor Isofix.

  179,-

  135,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Kore Pro Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100 - 150 cm (3,5 - 12 jaar). Dankzij het innovatieve lampje aan de zijkant van de stoel kan je kindje heel eenvoudig zelf de gordel vastklikken.

  Normale prijs: 189,-

  Special Price 179,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Iora Co-sleeper

  Met de Maxi-Cosi Iora Co-sleeper slaapt je kindje nu wel heel dicht bij jou. De co-sleeper is in 5 verschillende hoogten verstelbaar en geschikt voor elk ledikant. De Co-sleeper is ook als vrijstaande wieg te gebruiken.

  229,-

  164,90

 • Quick view

  Maxi-Cosi Kori Wipstoel

  De lichtgewichte Maxi-Cosi Kori Wipstoel is voorzien van een comfortabele zitting met 3-punts gordel. De wipstoel is geschikt vanaf de geboorte en is met 1 hand te verstellen in 3 verschillende standen.

  119,-

  91,46

 • Quick view

  Maxi-Cosi Minla Kinderstoel

  De Maxi-Cosi Minla Kinderstoel is een handige kinderstoel die met je kindje meegroeit vanaf de geboorte tot 6 jaar. De kinderstoel is voorzien van wielen aan de voorzijde en een geïntegreerde bekerhouder.

  219,-

  149,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Pebble 360 Luxe i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Pebble 360 Luxe i-Size Autostoeltje Twillic is geschikt voor baby’s van 45 - 83 cm en is te gebruiken met de Familyfix 360 base. De autostoel is afgewerkt met premium bekleding en details.

  309,99

  299,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Muskietennet Black

  Het Maxi-Cosi Muskietennet Black is geschikt voor alle Maxi-Cosi kinderwagens en reiswiegjes. Het net is eenvoudig te bevestigen en beschermt je kindje tegen muggen, wespen en andere ongewenste insecten.
  29,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Comfort Regenhoes Transparant

  De Maxi-Cosi Comfort Regenhoes Transparant beschermt je kindje tegen regen, wind en sneeuw en is gemakkelijk te bevestigen. Zo zit je kindje goed beschermd in iedere Maxi-Cosi kinderwagen of reiswieg.
  29,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Jaya Autostoel Adapters Black

  Met de Maxi-Cosi Jaya Autostoel Adapters Black kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Maxi-Cosi Jaya buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  29,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Lara 2 Autostoel Adapters Black

  Met de Maxi-Cosi Lara 2 Autostoel Adapters Black kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Maxi-Cosi Lara 2 buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  29,99

  27,59

 • Quick view

  Maxi-Cosi Mica Eco i-Size Autostoeltje Authentic Black

  Het Maxi-Cosi Mica Eco i-Size Autostoeltje Authentic Black is 360° draaibaar en verstelbaar in verschillende ligstanden. In het autostoeltje kan je je kindje veilig vanaf 3 maanden tot 4 jaar achterwaarts vervoeren.

  359,99

  305,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Morion Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Morion Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt heerlijk koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi Morion autostoeltje en kan na gebruik in de wasmachine.

  49,99

  36,75

 • Quick view

  Maxi-Cosi Mica Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Mica Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt heerlijk koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi Mica autostoeltje en kan na gebruik in de wasmachine.

  49,99

  35,58

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.

  19,99

  16,79

 • Quick view

  Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg

  De Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg is een veilige reiswieg voor in de auto. De auto reiswieg is compatibel met de meeste Maxi-Cosi kinderwagens en is snel in de auto te bevestigen met de 3wayFix base.

  Normale prijs: 229,-

  Special Price 224,69

 • Quick view

  Maxi-Cosi Laika Reiswieg

  De Maxi-Cosi Laika Reiswieg is ontwikkeld voor de Maxi-Cosi Laika Buggy. De reiswieg biedt je kindje een veilig en geborgen plekje tijdens de wandeling. Geschikt vanaf de geboorte.
  69,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Oria Reiswieg

  De Maxi-Cosi Oria Reiswieg is praktisch in gebruik en biedt je kindje een comfortabele slaapplaats op een ergonomisch matras. De handige reiswieg wordt geleverd met een regenscherm en een muskietennet.

  219,99

  179,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi E-Safety Smart Cushion

  Het Maxi-Cosi E-Safety Smart Cushion stuurt een melding naar je smartphone wanneer je op 10 meter verwijderd bent van de auto. Het kussen detecteert de aanwezigheid van je kindje en voorkomt dat je hem of haar vergeet.
  55,-
85 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 

Wist je dat Maxi-Cosi...

 

Een van oorsprong Nederlands merk is? Daardoor kennen we de Nederlandse markt als geen ander. Maxi-Cosi is namelijk in 1984 door Sjef van der Linden in Helmond opgericht, waar nog steeds het hoofdkantoor en een deel van de productie plaats vind! En wist je ook dat Maxi-Cosi marktleider is op het gebied van autostoeltjes? We kunnen met trots zeggen dat we al 30 jaar zorgen dat wij de meest comfortabele plek voor je baby bieden, op jouw armen na. Whatever the future carries, We carry the future.

 

Autostoeltjes

 

 

 

 

Bij Maxi-Cosi hebben we geholpen meer dan 50 miljoen baby’s van het ziekenhuis naar huis te vervoeren. Onze veilige en comfortabele autostoeltjes en kinderwagens
staan voor je klaar op de eerste dag in het kinderdagverblijf, op verjaardagsfeestjes, picknicks in het park en op al die andere momenten. Gezinnen kunnen de toekomst met onze
intuïtieve en innovatieve producten zorgeloos tegemoet.

 

Kinderwagens

 

 

 

 

Met de vertrouwde veiligheid en het comfort dat je van Maxi-Cosi gewend bent, introduceren we nu een stijlvolle, multi-functionele Home collectie voor in je huis.
Met een wipstoel, eetkamerstoel en co-sleeper.

 

Shop Maxi-Cosi

 

 

 

 

 

i-Size

 

Sinds 2013 is er een nieuwe wetgeving voor autostoeltjes. Deze wetgeving wordt ook wel de i-Size (R129) norm genoemd. Deze norm zorgt voor nog meer veiligheid
voor het kindje. Daarnaast zijn de autostoeltjes niet meer ingedeeld naar het gewicht maar naar de lichaamslengte. Voorlopig blijven de bestaande ECE-R44 norm en de nieuwe
norm naast elkaar bestaan. In de toekomst gaat de i-Size norm de wettelijke standaard worden.

 

i-Size autostoelen

Trustpilot