Maxi-Cosi

Maxi-Cosi

Veel van ons zijn ondertussen zelf ouder. We hebben slapeloze nachten doorstaan en zijn euforisch geweest over het eerste tandje. En hoe groot de volgende uitdaging ook is, een lachje of een hikje van je kleintje is genoeg om er weer vol voor te gaan. Niemand kan je uitleggen hoeveel plezier ouderschap geeft, je moet het zelf ervaren. Wij willen ervoor zorgen dat jij maximaal kunt genieten van al die kleine en grote geluksmomenten. Door de allerveiligste autostoel te ontwerpen die je in één keer vastklikt, door een kinderwagen te maken waar je altijd op kunt vertrouwen door producten te ontwikkelen waardoor jij zorgeloos kunt genieten van je gezin. Juist door te achterhalen wat niet werkt, kunnen we producten maken die wél werken. Alleen als we weten wat jij niet prettig vindt, kunnen we iets ontwikkelen dat wel helemaal naar je zin is.

72 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Maxi-Cosi Mica Pro Eco I-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Mica Pro Eco I-Size Autostoeltje is geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar en wordt geleverd met zitverkleiner. Het autostoeltje is 360˚ draaibaar en eenvoudig te bevestigen met Isofix bevestiging.

  Normale prijs: 409,99

  Special Price 409,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Baby Autostoeltje

  Het comfortabele Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor baby’s van 45 - 75 cm en is te gebruiken met de familyfix2 en familyfix3 base. Deze set voldoet aan de i-Size norm.

  299,-

  187,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi AxissFix Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi AxissFix is geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden (61 cm) en voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Het autostoeltje is zowel veilig als praktisch in gebruik.

  449,-

  259,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi FamilyFix3

  Met de Maxi-Cosi FamilyFix3 heb je het autostoeltje voor je kindje in no-time en op een veilige wijze in je auto bevestigd met behulp van Isofix. Deze base voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

  209,99

  179,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Morion i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Morion i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (100 - 150 cm). Het autostoeltje wordt bevestigd met isofix en voldoet aan de strengste i-Size veiligheidsnormen.

  179,-

  119,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Kore Pro Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100 - 150 cm (3,5 - 12 jaar). Dankzij het innovatieve lampje aan de zijkant van de stoel kan je kindje heel eenvoudig zelf de gordel vastklikken.

  Normale prijs: 249,99

  Special Price 189,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje

  Uit veiligheidsoverwegingen is het verplicht om eerst te demonstreren hoe de Maxi-Cosi AxissFix Air werkt. Daarom is het autostoeltje niet online te bestellen en alleen verkrijgbaar in een Babypark megastore.

  Normale prijs: 485,45

  Special Price 460,77

 • Quick view

  Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Autostoeltje 2020

  Het Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Autostoeltje is zowel achterwaarts als voorwaarts te gebruiken vanaf 6 maanden tot 4 jaar. De perfecte opvolger voor de Jade auto reiswieg of het Pebble Plus autostoeltje!

  299,-

  289,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi RodiFix Air Protect Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi RodiFix AirProtect autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en biedt dankzij de AirProtect® technologie optimale bescherming bij een botsing van opzij. Geschikt voor Isofix.

  179,-

  135,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi ShapeOfYou Wiegbekleding Black

  De Maxi-Cosi ShapeOfYou Wiegbekleding Black kan alleen in combinatie met de Maxi-Cosi Lila CP of de Maxi-Cosi Lila SP kinderwagen worden gebruikt. Hiermee kan je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  89,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Laika Reiswieg

  De Maxi-Cosi Laika Reiswieg is ontwikkeld voor de Maxi-Cosi Laika Buggy. De reiswieg biedt je kindje een veilig en geborgen plekje tijdens de wandeling. Geschikt vanaf de geboorte.
  69,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Glow Wieglampje

  Met het Maxi-Cosi Glow Wieglampje creëer je de perfecte omgeving voor je kindje om in te slapen. De opties zijn te bedienen met de Maxi-Cosi Connected Home-app of via spraakbediening met Alexa en Google Assistant.
  39,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Soothe Licht & Geluid Nachtlampje

  Met het Maxi-Cosi Soothe Licht & Geluid Nachtlampje creëer je de perfecte omgeving voor je kindje om in te slapen. De opties zijn te bedienen met de Maxi-Cosi Connected Home-app of handmatig met de bedieningsknoppen.
  79,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Breathe Luchtbevochtiger

  Met de Maxi-Cosi Breathe Luchtbevochtiger creëer je de perfecte omgeving voor je kindje om in te slapen. De bevochtiger kan tot 24 uur non stop verstuiven en kan worden bediend met de Maxi-Cosi Connected Home-app.
  99,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi See Babyfoon

  Met de Maxi-Cosi See Babyfoon mis je geen moment van je pasgeboren kindje. Via de app wordt je op de hoogte gehouden van elke beweging, elk geluid en iedere verandering in temperatuur en luchtvochtigheid.
  99,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Leona / Plaza+ Autostoel Adapters

  Met de Maxi-Cosi Leona / Plaza+ Autostoel Adapters kun je een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame van jouw Leona of Plaza+ kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit heerlijk en rustig verder slapen.

  29,99

  28,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Gia Buggy

  De Maxi-Cosi Gia Buggy is een stevige en compacte buggy die met je kindje meegroeit vanaf de geboorte tot 4 jaar. De Gia buggy wordt geleverd inclusief een regenhoes, bekerhouder en een veiligheidsbeugel.

  279,99

  224,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autostoel Summer Inlay Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Pearl Zitverkleiner Grey gebruik je makkelijk in de Maxi-Cosi Pearl autostoeltjes. Op die manier kan je kindje al vanaf 6 maanden in de Pearl autostoel. Verder is het kussen gemaakt van zacht materiaal.
  24,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Beryl Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Beryl Autostoeltje groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 25 kg en wordt geleverd met een isofix base. Het autostoeltje is eenvoudig te bevestigen in de auto met van de base of autogordel.
  399,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kori Wipstoel

  De lichtgewichte Maxi-Cosi Kori Wipstoel is voorzien van een comfortabele zitting met 3-punts gordel. De wipstoel is geschikt vanaf de geboorte en is met 1 hand te verstellen in 3 verschillende standen.

  119,-

  89,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi Iora Co-sleeper

  Met de Maxi-Cosi Iora Co-sleeper slaapt je kindje nu wel heel dicht bij jou. De co-sleeper is in 5 verschillende hoogten verstelbaar en geschikt voor elk ledikant. De Co-sleeper is ook als vrijstaande wieg te gebruiken.

  229,-

  183,70

 • Quick view

  Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg

  De Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg is een veilige reiswieg voor in de auto. De auto reiswieg is compatibel met de meeste Maxi-Cosi kinderwagens en is snel in de auto te bevestigen met de 3wayFix base.

  229,-

  177,90

 • Quick view

  Maxi-Cosi Minla Kinderstoel

  De Maxi-Cosi Minla Kinderstoel is een handige kinderstoel die met je kindje meegroeit vanaf de geboorte tot 6 jaar. De kinderstoel is voorzien van wielen aan de voorzijde en een geïntegreerde bekerhouder.

  219,-

  151,98

72 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 

Wist je dat Maxi-Cosi...

 

Een van oorsprong Nederlands merk is? Daardoor kennen we de Nederlandse markt als geen ander. Maxi-Cosi is namelijk in 1984 door Sjef van der Linden in Helmond opgericht, waar nog steeds het hoofdkantoor en een deel van de productie plaats vind! En wist je ook dat Maxi-Cosi marktleider is op het gebied van autostoeltjes? We kunnen met trots zeggen dat we al 30 jaar zorgen dat wij de meest comfortabele plek voor je baby bieden, op jouw armen na. Whatever the future carries, We carry the future.

 

Autostoeltjes

 

 

 

 

Bij Maxi-Cosi hebben we geholpen meer dan 50 miljoen baby’s van het ziekenhuis naar huis te vervoeren. Onze veilige en comfortabele autostoeltjes en kinderwagens
staan voor je klaar op de eerste dag in het kinderdagverblijf, op verjaardagsfeestjes, picknicks in het park en op al die andere momenten. Gezinnen kunnen de toekomst met onze
intuïtieve en innovatieve producten zorgeloos tegemoet.

 

Kinderwagens

 

 

 

 

Met de vertrouwde veiligheid en het comfort dat je van Maxi-Cosi gewend bent, introduceren we nu een stijlvolle, multi-functionele Home collectie voor in je huis.
Met een wipstoel, eetkamerstoel en co-sleeper.

 

Shop Maxi-Cosi

 

 

 

 

 

i-Size

 

Sinds 2013 is er een nieuwe wetgeving voor autostoeltjes. Deze wetgeving wordt ook wel de i-Size (R129) norm genoemd. Deze norm zorgt voor nog meer veiligheid
voor het kindje. Daarnaast zijn de autostoeltjes niet meer ingedeeld naar het gewicht maar naar de lichaamslengte. Voorlopig blijven de bestaande ECE-R44 norm en de nieuwe
norm naast elkaar bestaan. In de toekomst gaat de i-Size norm de wettelijke standaard worden.

 

i-Size autostoelen

Trustpilot