Maxi-Cosi

Maxi-Cosi

Hier vind je altijd de beste aanbiedingen van Maxi-Cosi. Je denkt misschien dat Maxi-Cosi alleen autostoeltjes voor baby's maakt. Niets is minder waar. Maxi-Cosi produceert ook veel andere artikelen die bijdragen aan het veilig vervoeren van je kind. Autostoelen en zitverhogers met rugleuning voor grotere kinderen, kinderwagens, buikdragers: het assortiment is er voor kids van alle leeftijden. Met Maxi-Cosi haal je kwaliteit en veiligheid in huis. Al 30 jaar is Maxi-Cosi een vertrouwd merk dat aan alle strenge veiligheidseisen voldoet. Daarnaast zijn comfort en design ook belangrijk. In de Maxi-Cosi online shop vind je prachtige Maxi-cosi autostoeltjes en Maxi-cosi kinderwagens waar je kind niet alleen veilig maar ook lekker in zit. Bovendien zijn alle producten stijlvol ontworpen en praktisch in gebruik.

26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Maxi-Cosi Buitenband 12,5 Inch

  Deze multifunctionele buitenband van het merk Maxi-Cosi past op verschillende merken kinderwagens.

  32,50

  14,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi Lila Eetblad Black

  Het Maxi-Cosi Lila Eetblad Black is een praktische accessoire voor de Maxi-Cosi Lila kinderwagen. Dankzij het eetblad heeft je kindje een tafeltje voor zijn eten en drinken. Het eetblad is gemakkelijk te bevestigen.
  35,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Lila Kinderwagen 2-in-1

  De Maxi-Cosi Lila Kinderwagen 2-in-1 is een comfortabele kinderwagen met een unieke ‘ShapeOfYou inlay’. De kinderwagen is geschikt vanaf de geboorte tot 3,5 jaar en uit te breiden tot duowagen.
  680,65
 • Quick view

  Maxi-Cosi Lila Duowagen 0 Mnd Nomad Grey

  De Maxi-Cosi Lila Duowagen 0 Mnd Nomad Grey is een comfortabele kinderwagen met een unieke ‘ShapeOfYou inlay’. De kinderwagen is geschikt vanaf de geboorte tot 3,5 jaar en uit te breiden met een extra reiswieg.
  878,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi 3wayFamily Fix Onderstel

  Het Maxi-Cosi 3wayFamily Fix Onderstel is een innovatieve base waarmee verschillende Maxi-Cosi autostoeltjes op een eenvoudige en veilige manier in de auto bevestigd kunnen worden. De base voldoet aan de i-Size norm.
  229,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi RodiFix Air Protect Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi RodiFix AirProtect autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en biedt dankzij de AirProtect® technologie optimale bescherming bij een botsing van opzij. Geschikt voor Isofix.

  179,-

  129,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi AxissFix Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi AxissFix is geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden (61 cm) en voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Het autostoeltje is zowel veilig als praktisch in gebruik.

  449,-

  285,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi FamilyFix

  Met de Maxi-Cosi FamilyFix heb je het autostoeltje voor je kindje in no-time en op een veilige wijze in je auto bevestigd. Een lampje en een geluidje geven aan dat je de autostoel correct geïnstalleerd hebt.

  159,-

  119,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Axiss Autostoeltje

  Geniet van extra gemak met de Maxi-Cosi Axiss. Hij kan namelijk 90° draaien. Handig met instappen! Het autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en is geschikt voor kinderen van 9-18kg (1-4 jaar).
  179,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Citi 2 Baby Autostoeltje

  In het Maxi-Cosi Citi 2 Baby Autostoeltje reist je kindje veilig met je mee. Het autostoeltje is geschikt voor baby's van 0 tot 13 kg (0-12 mnd), voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04 en is TÜV-goedgekeurd.
  79,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi EasyFix

  Met de Maxi-Cosi EasyFix wordt het wel heel gemakkelijk om jouw Maxi-Cosi CabrioFix op de juiste wijze in je auto te installeren. De base kan zowel met Isofix als met de 3-punts autogordel bevestigd worden.

  149,-

  105,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Bekerhouder Pocket Grey

  Handige Bekerhouder Pocket voor een Maxi-Cosi autostoeltje. Ideaal om spulletjes in op de bergen tijdens het autorijden.

  19,-

  12,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi AxissFix Plus Autostoeltje

  In het Maxi-Cosi AxissFix Plus Autostoeltje kun jij je kindje vanaf de geboorte tot circa 4 jaar veilig vervoeren. Het autostoeltje is 360˚ draaibaar voor optimaal gebruiksgemak en voldoet aan de i-Size norm.

  499,-

  329,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.
  19,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Tobi Zomerhoes

  Ideaal voor in de zomermaanden. De zomerhoes is gemaakt van badstof en voelt lekker zacht en comfortabel aan.

  49,-

  31,50

 • Quick view

  Maxi-Cosi TobiFix Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi TobiFix Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-18 kg (9 mnd-4 jaar). Het autostoeltje is super snel te bevestigen met Isofix en kan daardoor makkelijk switchen tussen verschillende auto’s.
  147,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Parasolclip Zwart

  Met de Maxi-Cosi parasolclip kun je de parasol vastzetten aan de wandelwagen. Geschikt voor de Buzz, Mura en Mood kinderwagen!
  13,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Titan Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Titan Autostoeltje biedt je kindje jarenlang een veilige zitplaats. De autostoel is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar en heeft een verstelbare hoofdsteun en diverse ligstanden.
  179,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi AxissFix Air Autostoeltje

  Uit veiligheidsoverwegingen is het verplicht om eerst te demonstreren hoe de Maxi-Cosi AxissFix Air werkt. Daarom is het autostoeltje niet online te bestellen en alleen verkrijgbaar in een Babypark megastore.
  399,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Regenhoes CabrioFix / Pebble

  Regenhoes voor de Maxi-Cosi Cabriofix of Pebble. Hiermee is je kindje goed beschermd tegen regen en wind als je door het natte weer moet.
  19,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Binnenband 12,5 Inch

  Deze multifunctionele binnenband van het merk Maxi-Cosi past op verschillende merken kinderwagens.
  10,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Autostoelbeschermer

  De Maxi-Cosi Autostoelbeschermer biedt optimale bescherming van de autobekleding als je een autostoeltje in de auto wilt plaatsen. Gemaakt van duurzaam materiaal en past onder alle Maxi-Cosi autostoelen.

  25,-

  17,90

 • Quick view

  Maxi-Cosi AxissFix Zomerhoes Cool Grey

  De Maxi-Cosi AxissFix zomerhoes cool grey biedt extra verkoeling en comfort tijdens de warme zomermaanden. De hoes sluit naadloos aan op de AxissFix autostoelen en is uitwasbaar in de wasmachine.

  49,-

  33,14

 • Quick view

  Maxi-Cosi Rodi XP/Airprotect Zomerhoes Cool Grey

  De Maxi-Cosi Rodi XP/Airprotect Zomerhoes Cool Grey is ideaal voor in de zomermaanden. De zomerhoes is gemaakt van badstof en voelt lekker zacht en comfortabel aan.

  49,-

  31,50

26 Resultaten
 1. 1
 2. 2

 

Baby-, peuter- en kinderautostoeltjes

 

Onderweg moet je volop kunnen genieten van de reis met je kinderen. Omdat je weet dat ze veilig en vast in een Maxi-Cosi autostoeltje zitten. Welk autostoeltje is het meest geschikt voor je kind en hoe kun je deze het beste gebruiken? Bekijk hier de hele collectie Maxi-Cosi autostoeltjes

 

Autostoeltjes »

 

 

 

 

Creëer je eigen 3-in-1 reissysteem

 

Alle Maxi-Cosi kinderwagens zijn te gebruiken vanaf de geboorte in combinatie met de Maxi-Cosi Oria reiswieg en
Maxi-Cosi baby autostoeltjes. De adapters worden gratis bij de kinderwagen meegeleverd! Kies je ideale combinatie en creëer de perfecte match.

 

 


 

 

Garantie voor het leven

 

Wij doen er alles aan om jou zo lang mogelijk te laten genieten van onze producten. Dit zonder dat jij je zorgen hoeft te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Omdat we zo geloven in de kwaliteit van ons producten, bieden wij Lifetime Warranty: een levenslange garantie op onze autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Het enige wat je hoeft te doen om aanspraak te maken op Lifetime Warranty is je nieuwe Maxi-Cosi product binnen drie maanden na aankoop registreren op onze website.

Registreer jouw Maxi-Cosi product »