Maxi-Cosi

Maxi-Cosi

Hier vind je altijd de beste aanbiedingen van Maxi-Cosi. Je denkt misschien dat Maxi-Cosi alleen autostoeltjes voor baby's maakt. Niets is minder waar. Maxi-Cosi produceert ook veel andere artikelen die bijdragen aan het veilig vervoeren van je kind. Autostoelen en zitverhogers met rugleuning voor grotere kinderen, kinderwagens, buikdragers: het assortiment is er voor kids van alle leeftijden. Met Maxi-Cosi haal je kwaliteit en veiligheid in huis. Al 30 jaar is Maxi-Cosi een vertrouwd merk dat aan alle strenge veiligheidseisen voldoet. Daarnaast zijn comfort en design ook belangrijk. In de Maxi-Cosi online shop vind je prachtige Maxi-cosi autostoeltjes en Maxi-cosi kinderwagens waar je kind niet alleen veilig maar ook lekker in zit. Bovendien zijn alle producten stijlvol ontworpen en praktisch in gebruik.

26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Maxi-Cosi Muggennet Voor CabrioFix / Pebble

  Deze muggennet van Maxi-Cosi is geschikt voor de Cabriofix en de Pebble. Zo blijft je kind in de goed beschermd tegen allerlei insecten!
  12,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen 2-in-1

  Dankzij het ruime en hoog gepositioneerde zitje van de Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen 2-in-1 geniet je kindje optimaal van de wandeling. De kinderwagen is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 15 kg.
  458,-
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2

 

Baby-, peuter- en kinderautostoeltjes

 

Onderweg moet je volop kunnen genieten van de reis met je kinderen. Omdat je weet dat ze veilig en vast in een Maxi-Cosi autostoeltje zitten. Welk autostoeltje is het meest geschikt voor je kind en hoe kun je deze het beste gebruiken? Bekijk hier de hele collectie Maxi-Cosi autostoeltjes

 

Autostoeltjes »

 

 

 

 

Creëer je eigen 3-in-1 reissysteem

 

Alle Maxi-Cosi kinderwagens zijn te gebruiken vanaf de geboorte in combinatie met de Maxi-Cosi Oria reiswieg en
Maxi-Cosi baby autostoeltjes. De adapters worden gratis bij de kinderwagen meegeleverd! Kies je ideale combinatie en creëer de perfecte match.

 

 


 

 

Garantie voor het leven

 

Wij doen er alles aan om jou zo lang mogelijk te laten genieten van onze producten. Dit zonder dat jij je zorgen hoeft te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Omdat we zo geloven in de kwaliteit van ons producten, bieden wij Lifetime Warranty: een levenslange garantie op onze autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Het enige wat je hoeft te doen om aanspraak te maken op Lifetime Warranty is je nieuwe Maxi-Cosi product binnen drie maanden na aankoop registreren op onze website.

Registreer jouw Maxi-Cosi product »