Verf & Behang voor de babykamer

Om de perfecte babykamer voor je kindje in te richten ga je natuurlijk op zoek naar dat ene leuke behangetje of die ene kleur verf die mooi match met de rest van de zorgvuldig geselecteerde babyspullen. Op deze pagina vind je ons uitgebreide aanbod aan verf en behang voor de babykamer. Je vind hier verf en behang in allerlei kleuren en stylen zodat er vast iets tussen zit dat bij jou past.

Lees meer...

Passend bij het thema van de babykamer

Speciaal voor jou selecteerde wij de leukste behangetjes en mooiste kleuren verf voor de babykamer van bekende merken. Sommige designs zijn perfect voor een thema-babykamer en anderen zijn wat rustiger en neutraler. Elders in onze webshop vind je overige babykamerdecoratie  en bedtextiel in bijpassende kleuren om het geheel helemaal af te maken.

Bestel verf & behang online

Heb je het moodboard voor de babykamer helemaal af en weet je precies hoe de perfecte babykamer er uit moet komen te zien voor je kindje? Dan bestel je eenvoudig de meubels, verf en behang en overige babykamer accessoires online op Babypark.nl. Mocht je nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken op het gebied van verf en behang voor de babykamer, dan ben je van harte welkom in één van onze megastores om de stijlvolle babykamertjes in onze showroom te bewonderen.Lees minder...
65 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Baby's Only Muurverf 1 Liter

  Deze muurverf van Baby's Only is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
  23,95
 • Quick view

  Little Dutch Muurverf

  Deze muurverf van Little Dutch is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
  34,95
 • Quick view

  Little Dutch Sprinkles Vliesbehang

  Dit mooie Little Dutch Sprinkles Vliesbehang maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! Het behang past ook goed bij de producten uit de Adventure-serie. Hang het behang eenvoudig en snel op.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Vliesbehang

  Dit mooie Little Dutch Adventure Vliesbehang maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! Het behang past perfect bij de andere producten uit de Adventure-serie. Hang het behang eenvoudig en snel op.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Vliesbehang

  Dit mooie Little Dutch Waves Vliesbehang maakt de baby- of kinderkamer helemaal af! Het behang past perfect bij de andere producten uit de Waves-serie. Hang het behang eenvoudig en snel op.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Behangrand

  De Little Dutch Adventure Behangrand is een echte eyecatcher in de baby- of kinderkamer. Je kunt de rand eenvoudig aanbrengen en uitstekend combineren met de andere producten uit de Little Dutch Adventure-serie.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Muurverf

  Deze muurverf van Stapelgoed is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
  34,95
 • Quick view

  Done by Deer Contour Behang

  Dit mooie behang van het merk Done by Deer is een echte eyecatcher voor op de slaapkamer van jouw kindje. Ook is het behang gemakkelijk aan te brengen op de muur, omdat het van vlies gemaakt is.
  49,95
 • Quick view

  Done by Deer Balloon Behang Grey

  Dit mooie behang van het merk Done by Deer is een echte eyecatcher voor op de slaapkamer van jouw kindje. Ook is het behang gemakkelijk aan te brengen op de muur, omdat het van vlies gemaakt is.
  49,95
 • Quick view

  Stapelgoed Brickwall Behang

  Dit unieke Stapelgoed Brickwall Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een oude stenen muur en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  99,-
 • Quick view

  Stapelgoed Cross Behang Warm Grey

  Dit unieke Stapelgoed Cross Behang Warm Grey is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een geschilderd kruis en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Cam Cam Stella Behang

  Dit Cam Cam Stella Behang is een echte eyecatcher voor de slaapkamer van je kindje. Het behang past overal bij en is uitstekend te combineren met de andere producten van Cam Cam.
  66,-
 • Quick view

  Stapelgoed ABC-World Behang

  Dit unieke Stapelgoed ABC-World Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van geschreven letters en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  69,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Golden Age Landscape 1 Behang Black/White

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Golden Age Landscape 1 Behang Black/White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  219,95
 • Quick view

  Studio Ditte Wilde Dieren Lief Behang

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Wilde Dieren Lief behang is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Je muur wordt verblijd door elegante giraffen, lieve olifanten en gezellige leeuwen. Een behang dat elke kinderkamer opvrolijkt.
  135,-
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Behang

  Dit Cam Cam Pressed Leaves Behang is een echte eyecatcher voor de slaapkamer van je kindje. Het behang past overal bij en is uitstekend te combineren met de andere producten van Cam Cam.
  66,-
 • Quick view

  Stapelgoed Schoolbordverf

  Deze schoolbordverf van Stapelgoed is helaas niet online te bestellen in verband met kans op lekken tijdens het verzenden. De verf is wel verkrijgbaar in onze winkels. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
  22,95
 • Quick view

  Stapelgoed Crateworld Behang

  Dit unieke Stapelgoed Crateworld Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van oude verweerde plankjes en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  69,-
 • Quick view

  Stapelgoed Heartworld Behang

  Dit unieke Stapelgoed Heartworld Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van getekende hartjes en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  69,-
 • Quick view

  Stapelgoed Wood Panel Wall Behang

  Dit unieke Stapelgoed Wood Panel Wall Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van oude paneeldeuren en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed Paintwall Behang Multicolour

  Dit unieke Stapelgoed Paintwall Behang Multicolour is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een vintage verfpaneel en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Marble Mosaic Behang Black

  Dit stijlvolle KEK AMSTERDAM Marble Mosaic Behang Black is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Stripes Behang

  Dit leuke KEK AMSTERDAM Woezel & Pip Stripes Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  149,95

  69,95

 • Quick view

  Studio Ditte Vliegtuig Donker Behang Blauw

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Vliegtuig Donker Behang is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Erg handig en praktisch!
  99,-
65 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3