Verf & Behang voor de babykamer

Om de perfecte babykamer voor je kindje in te richten ga je natuurlijk op zoek naar dat ene leuke behangetje of die ene kleur verf die mooi match met de rest van de zorgvuldig geselecteerde babyspullen. Op deze pagina vind je ons uitgebreide aanbod aan verf en behang voor de babykamer. Je vind hier verf en behang in allerlei kleuren en stylen zodat er vast iets tussen zit dat bij jou past.

Lees meer...

Passend bij het thema van de babykamer

Speciaal voor jou selecteerde wij de leukste behangetjes en mooiste kleuren verf voor de babykamer van bekende merken. Sommige designs zijn perfect voor een thema-babykamer en anderen zijn wat rustiger en neutraler. Elders in onze webshop vind je overige babykamerdecoratie  en bedtextiel in bijpassende kleuren om het geheel helemaal af te maken.

Bestel verf & behang online

Heb je het moodboard voor de babykamer helemaal af en weet je precies hoe de perfecte babykamer er uit moet komen te zien voor je kindje? Dan bestel je eenvoudig de meubels, verf en behang en overige babykamer accessoires online op Babypark.nl. Mocht je nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken op het gebied van verf en behang voor de babykamer, dan ben je van harte welkom in één van onze megastores om de stijlvolle babykamertjes in onze showroom te bewonderen.Lees minder...
159 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  Estahome Vintage Wereldkaart Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Vintage Wereldkaart Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 6 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,50
 • Quick view

  Estahome Vintage Bloemen Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Vintage Bloemen Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Grote Sterrenhemel Behang Wit / Grijs

  Dit Estahome Grote Sterrenhemel Behang Wit / Grijs is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,50
 • Quick view

  Estahome Flamingo Moeder En Kind Behang Roze

  Dit Estahome Flamingo Moeder En Kind Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,50
 • Quick view

  Estahome Bergen Behang

  Dit Estahome Bergen Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,50
 • Quick view

  Studio Ditte Toekan Behang

  Met deze Studio Ditte Toekan Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met een toekan.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Vogel Behang

  Met deze Studio Ditte Vogel Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei kleurrijke vogels wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Ferm Living Katie Scott Trees Behang Off White

  Dit Ferm Living Katie Scott Trees Behang Off White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een vrolijke print van bomen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  99,-
 • Quick view

  Estahome Getekende Vliegtuigen Behang Beige / Grijs

  Dit Estahome Getekende Vliegtuigen Behang Beige / Grijs is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Amsterdamse Grachtenhuizen Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Amsterdamse Grachtenhuizen Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  98,50
 • Quick view

  Estahome Aquarel Cactus Behang

  Dit Estahome Aquarel Cactus Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  115,-
 • Quick view

  Ferm Living Fruiticana Behang Off White

  Dit Ferm Living Fruiticana Behang Off White is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een vrolijke print van terrazzo en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Bibelotte Slaap Lekker Poster

  De Bibelotte Slaap Lekker Poster is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De poster is leuk te combineren met andere producten van Bibelotte, zoals het vrolijke en tijdloze behang. Voorzien van een stijlvol design.
  6,95
 • Quick view

  Bibelotte Pearfect Poster

  De Bibelotte Pearfect Poster is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De poster is leuk te combineren met andere producten van Bibelotte, zoals het vrolijke en tijdloze behang. Voorzien van een stijlvol design.
  6,95
 • Quick view

  Bibelotte Berend Bootje Behang

  Het Bibelotte Berend Bootje Behang Stone-Terra is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is het behang duurzaam geproduceerd en volledig vrij van schadelijke stoffen. Voorzien van een stijlvol design.
  79,95
 • Quick view

  Stapelgoed Digitaal Panter Behang Pink

  Dit Stapelgoed Digitaal Panter Behang Pink is gedrukt op vliesbehang. Je kunt de muur direct insmeren met lijm, hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Het Panter Behang is voorzien van een stijlvol design.
  79,95
 • Quick view

  Stapelgoed Digitaal Moon Behang

  Dit Stapelgoed Digitaal Moon Behang is gedrukt op vliesbehang. Je kunt de muur direct insmeren met lijm, hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Het Stapelgoed Moon Behang is voorzien van een stijlvol design.
  99,95
 • Quick view

  Stapelgoed Digitaal Flowers Behang

  Dit Stapelgoed Digitaal Flowers Behang is gedrukt op vliesbehang. Je kunt de muur direct insmeren met lijm, hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Het vliesbehang is voorzien van een stijlvol design.
  149,95
 • Quick view

  Stapelgoed Schoolbordverf

  Deze Stapelgoed Schoolbordverf is perfect te combineren met de bijpassende muurverf en matte lak van Stapelgoed. De schoolbordverf is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Hoogwaardige kwaliteit.
  22,95
 • Quick view

  Stapelgoed Muurverf 2,5 liter

  Deze Stapelgoed Muurverf 2,5 liter is perfect te combineren met de bijpassende matte lak van het merk Stapelgoed. De Stapelgoed Muurverf is verkrijgbaar in verschillende tijdloze en stijlvolle kleuren.
  34,95
 • Quick view

  Ferm Living Terrazzo Behang Rose

  Dit Ferm Living Terrazzo Behang Rose is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een vrolijke print van terrazzo en is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Estahome Vintage Map Of The World Behang

  Dit Estahome Vintage Map Of The World Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 8 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  315,-
 • Quick view

  Estahome Dieren Safari Behang Mintgroen

  Dit Estahome Dieren Safari Behang Mintgroen is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Circus Figuren Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Circus Figuren Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
159 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Trustpilot