Studio Ditte behang

Houd jij wel van een uniek en gewaagd behang? Bij Babypark vind je opvallend Studio Ditte behang waar je vast heel enthousiast van wordt. Het behang is overigens perfect te combineren met de muurstickers van Studio Ditte. Hiermee creëer je een duidelijk thema in de babykamer.

Lees meer...

Makkelijk behangen

Het behang van Studio Ditte is vliesbehang. Dit materiaal is extra stevig en scheurt zelden, hierdoor is het prettig behangen. Houd er bij het behangen rekening mee dat het design van het behang mooi overloopt op de verschillende banen. In de productbeschrijvingen staat aangegeven om welke afstand het patroon zich herhaalt zodat je uit kunt rekenen hoeveel rollen behang je nodig hebt voor de babykamer.

Studio Ditte behang online bestellen

Behang kun je gemakkelijk online bestellen via deze pagina. Het meeste behang is uit voorraad leverbaar vanuit ons centrale magazijn in Kesteren. Wanneer je op een werkdag voor 20:00 uur besteld wordt het behang dezelfde dag nog verzonden, indien het op voorraad is. Zo heb je het behang snel in huis en kun je direct aan de slag met het behangen van de babykamer.

Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Studio Ditte Toekan Behang

  Met deze Studio Ditte Toekan Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met een toekan.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Vogel Behang

  Met deze Studio Ditte Vogel Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei kleurrijke vogels wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Panthera Behang

  Met deze Studio Ditte Panthera Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei panters wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Bosdieren Behang

  Met deze Studio Ditte Bosdieren Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met bosdieren zoals beren, vossen en wolven.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Auto Behang Donker

  Met deze Studio Ditte Auto Behang Donker hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei stoere auto`s wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Vliegtuig Donker Behang Blauw

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Vliegtuig Donker Behang is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Erg handig en praktisch!
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Wilde Dieren Lief Behang

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Wilde Dieren Lief behang is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Je muur wordt verblijd door elegante giraffen, lieve olifanten en gezellige leeuwen. Een behang dat elke kinderkamer opvrolijkt.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Raket Behang

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Raket behang is sterk, kleurvast en met water afneembaar.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Wilde Dieren Behang Roze

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Wilde Dieren Behang Roze is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Je muur wordt verblijd door elegante giraffen, lieve olifanten en gezellige leeuwen.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Raceauto Behang

  Met deze Studio Ditte Raceauto Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei raceauto`s wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Container Donker

  Met het Studio Ditte behang Container Donker kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Container Gemengd

  Met het Studio Ditte behang Container Gemengd kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Porselein Multi

  Met het Studio Ditte behang Porselein Multi kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Lepeltjes Brocante

  Met het Studio Ditte behang Lepeltjes Brocante kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Sloophout Zwart / Wit

  Met het Studio Ditte behang Sloophout Zwart / Wit kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  149,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Container Licht

  Met het Studio Ditte behang Container Licht kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Knopen Pastel

  Met het Studio Ditte behang Knopen Pastel kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Vogelhuisjes Pastel

  Met het Studio Ditte behang Vogelhuisjes Pastel kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Linten Bont

  Met het Studio Ditte behang kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Wilde Dieren

  Met het Studio Ditte behang Wilde Dieren kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Tegeltjes

  Met het Studio Ditte behang Tegeltjes kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Werkauto

  Met het Studio Ditte behang werkauto kan je de muren op de kinderkamer prachtig bekleden. Het behang is gemaakt van vlies, makkelijk op de muur aan te brengen en afneembaar met een vochtige doek.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Robot Bliep Bliep

  Met het Studio Ditte behang kun je de muren van de kinderkamer prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Poëzieplaatjes Vintage

  Met het Studio Ditte behang Poëzieplaatjes Vintage kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot