muurstickers babykamer, babykamer muurstickers, muurstickers kinderkamer

Muurstickers babykamer

Met muurstickers creeër je in een handomdraai een bepaalde sfeer of thema op de babykamer van je kindje. Op deze pagina vind je een groot aanbod muurstickers in diverse ontwerpen en kleuren. Voor ieder wat wils! Vrolijk de babykamer op met de muurstickers van bijvoorbeeld KEK Amsterdam of één van de andere moderne merken die je vind in ons ruime assortiment. Een voordeel van muurstickers is dat deze gemakkelijk zijn aan te brengen en je deze ook eenvoudig kunt verwijderen. Hierdoor kun je nog eens variëren.

Lees meer...

Voor iedere stijl een muursticker voor de babykamer

Muurstickers babykamer zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er muurstickers voor schattige babykamers maar ook muurstickers voor stoere kinderkamers te vinden op deze pagina. Neem een kijkje in het assortiment en ontdek welke muursticker past bij het interieur van jullie babykamer of kinderkamer!

Muurstickers in de babykamer: een praktische oplossing

Muurstickers als decoratie op de babykamer zijn ontzettend praktisch. Het bevestigen van muurstickers is een fluitje van een cent, tenminste wanneer de babykamer over een gladde muur beschikt. Na het verwijderen van een muursticker blijven er geen resten achter op de muur waardoor je heel gemakkelijk de decoratie in de babykamer kunt veranderen. Wil je meer praktische tips voor het aanbrengen of verwijderen van muurstickers? Lees dan de blog Dit moet je weten over muurstickers op de babykamer.

Lees minder...
165 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  Done by Deer Muurdecoratie 4 Stuks

  Deze leuke deurdecoratie van het merk Done by Deer bestaat uit vier bordjes met allemaal een betekenis. Gemakkelijk schoon te maken door middel van een droge doek. Een echte must-have!

  10,-

  7,-

 • Quick view

  Studio Ditte Raket Muursticker

  Met de Studio Ditte Raket Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  7,95
 • Quick view

  Inepien Stip Muursticker

  Met de Inepien Stip Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  12,95
 • Quick view

  Inepien Driehoek Muursticker

  Driehoekjes in de kinderkamer zorgen voor een stoer uiterlijk. De Inepien Driehoek Muursticker Zwart is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  Inepien Sterren Muursticker

  Met de Inepien Sterren Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  12,95
 • Quick view

  Inepien Tipi En Pijl Muursticker

  Tipi's en pijlen zijn tegenwoordig helemaal hip! Tover de kinderkamer met de Inepien Tipi En Pijl Muursticker om in een echte indianenkamer. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  14,95
 • Quick view

  Inepien Boom Muursticker

  Met de Inepien Boom Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.

  99,95

  89,95

 • Quick view

  Studio Ditte Olifant Muursticker Groen

  Met de Studio Ditte Olifant Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  7,95
 • Quick view

  Studio Ditte Olifant Muursticker Spots

  Met de Studio Ditte Olifant Muursticker Spots vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  9,95
 • Quick view

  Inepien Strikjes Muursticker

  Met de Inepien Strikjes Muursticker tover je de meisjeskamer om in een echte strikjes walhalla. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  12,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Met Appelboom Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Met Appelboom Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  12,95
 • Quick view

  Jollein Cactus Poster Canvas

  De Jollein Cactus Poster Canvas is leuk ter decoratie aan de muur van de kinderkamer. De poster is gemaakt van stevig canvas en is makkelijk op te hangen door middel van een touwtje.
  13,50
 • Quick view

  Studio Ditte Leeuw Muursticker

  Met de Studio Ditte Leeuw Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Indians Canvas Vlag

  Deze Jollein Indians Canvas Vlag is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer. Hang de vlag bijvoorbeeld op aan de muur of kast.

  6,95

  6,50

 • Quick view

  Sebra Arctic Animals Poster

  De Sebra Arctic Animals Poster is leuk ter decoratie aan de muur van de kinderkamer. De poster met dieren is zowel decoratief als educatief.
  21,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Met Dierenvriendjes Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Met Dierenvriendjes Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  12,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Met Grote Boom Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Met Grote Boom Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  12,95
 • Quick view

  Jollein Wild Animals Poster Canvas Soft Blue

  De Jollein Wild Animals Poster Canvas Soft Blue is leuk ter decoratie aan de muur van de kinderkamer. De poster is gemaakt van stevig canvas en is makkelijk op te hangen door middel van een touwtje.
  13,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Big Dreams Stickervel + Krijtje

  Het Witlof For Kids Big Dreams Stickervel + Krijtje is erg leuk voor op de muur of als extra set bij de Witlof For Kids Groeimeter Big Dreams. Bij het stickervel wordt een wit krijtje geleverd.
  8,95
 • Quick view

  Inepien Stip Muursticker Zwart

  Met de Inepien Stip Muursticker Zwart vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Wimpers Muursticker

  Met de Inepien Wimpers Muursticker geef je in een handomdraai een compleet nieuw uiterlijk aan de kinderkamer. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen en is eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Met Beer Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Met Beer Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  12,95
165 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7