muurstickers babykamer, babykamer muurstickers, muurstickers kinderkamer

Muurstickers babykamer

Met muurstickers creeër je in een handomdraai een bepaalde sfeer of thema op de babykamer van je kindje. Op deze pagina vind je een groot aanbod muurstickers in diverse ontwerpen en kleuren. Voor ieder wat wils! Vrolijk de babykamer op met de muurstickers van bijvoorbeeld KEK Amsterdam of één van de andere moderne merken die je vind in ons ruime assortiment. Een voordeel van muurstickers is dat deze gemakkelijk zijn aan te brengen en je deze ook eenvoudig kunt verwijderen. Hierdoor kun je nog eens variëren.

Lees meer...

Voor iedere stijl een muursticker voor de babykamer

Muurstickers babykamer zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er muurstickers voor schattige babykamers maar ook muurstickers voor stoere kinderkamers te vinden op deze pagina. Neem een kijkje in het assortiment en ontdek welke muursticker past bij het interieur van jullie babykamer of kinderkamer!

Muurstickers in de babykamer: een praktische oplossing

Muurstickers als decoratie op de babykamer zijn ontzettend praktisch. Het bevestigen van muurstickers is een fluitje van een cent, tenminste wanneer de babykamer over een gladde muur beschikt. Na het verwijderen van een muursticker blijven er geen resten achter op de muur waardoor je heel gemakkelijk de decoratie in de babykamer kunt veranderen. Wil je meer praktische tips voor het aanbrengen of verwijderen van muurstickers? Lees dan de blog Dit moet je weten over muurstickers op de babykamer.

Lees minder...
97 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Chinchilla

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Chinchilla vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  4,95
 • Quick view

  Roommate Poster Good Karma

  De Roomate Poster Good Karma is het ideale accessoire voor de kamer van jouw kindje. De poster is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een mooie print.
  14,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muurstickerset Butterfly Blue

  Met de KEK AMSTERDAM Muurstickerset Butterfly Blue vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Zo haal je de vlindertuin mee naar huis en ziet de kinderkamer er heel fleurig uit.

  30,-

  29,95

 • Quick view

  Inepien Driehoek Muursticker Multi Mosterd

  Driehoekjes in de kinderkamer zorgen voor een stoer uiterlijk. De Inepien Driehoek Muursticker Multi Mosterd is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Apple Tree Behangcirkel

  Met de KEK AMSTERDAM Apple Tree Behangcirkel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit vier banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  149,95
 • Quick view

  Done by Deer Tiny Tropics Muurstickers

  Hoe leuk zijn deze Done by Deer Tiny Tropics Muurstickers voor op de baby- of kinderkamer? De stickers uit de Tiny Tropics serie zijn eenvoudig te bevestigen op de muur, deur of meubels met een vlakke ondergrond.

  23,95

  20,99

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 42 x 59 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 42 x 59 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 85 x 119 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 85 x 119 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer helemaal op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  89,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Hang On Fiep Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Muursticker vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  89,95

  61,85

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Animals Fiep Muursticker 85 x 119 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Muursticker 85 x 119 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  89,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Animals Fiep Muursticker 97 x 180 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Muursticker 97 x 180 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  139,95
 • Quick view

  Roommate Poster Golden Drop

  De Roomate Poster Golden Drop is het ideale accessoire voor de kamer van jouw kindje. De poster is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een print met een regendruppel.
  14,-
 • Quick view

  Graham & Brown Sterren Muurstickers 6 Vellen

  Met de Graham & Brown Sterren Muurstickers vrolijk je de kamer van je kindje in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  39,95

  35,70

 • Quick view

  Graham & Brown Hartjes Muurstickers Roze 4 Vellen

  Met de Graham & Brown Hartjes Muurstickers Roze vrolijk je de kamer van je kindje in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  17,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muursticker Cardinal

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  5,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Met Appelboom Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Met Appelboom Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set 2

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set 2 vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  Roommate Poster Kite in the Night

  De Roomate Poster Kite in the Night is het ideale accessoire voor de kamer van jouw kindje. De poster is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,-
 • Quick view

  Inepien Knipoog Muursticker

  De Inepien Knipoog Muursticker geeft je kindje voor het slapen gaan een vette knipoog. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen en is ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Met Schildpad Muursticker M

  Met de KEK AMSTERDAM Nijntje Met Schildpad Muursticker Mvrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muursticker Forest Friends Set 4

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Portrait Muurstickers XL

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Portrait Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.

  60,-

  47,99

97 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5