muurstickers babykamer, babykamer muurstickers, muurstickers kinderkamer

Kek Amsterdam muurstickers

Kek Amsterdam muurstickers vrolijken de babykamer helemaal op. Muurstickers zijn een eenvoudige manier om een kamer een bepaald thema te geven. De Kek Amsterdam muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende thema's. Niet alleen in de babykamer komen de muurstickers tot hun recht, Kek Amsterdam muurstickers kunnen op veel meer plekken in huis gebruikt worden.

Lees meer...

Muurstickers met dieren

Een groot gedeelte van het Kek Amsterdam assortiment bestaat uit muurstickers met dieren. Dierenmuurstickers zijn heel geschikt voor de babykamer en zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende afmetingen van 5 tot wel 200 cm. Zo is er voor iedere (baby)kamer wel een muursticker te vinden die perfect past.

Zó geplakt!

Het bevestigen van muurstickers is een fluitje van een cent. Het belangrijkste is dat de muur glad is zodat je de muursticker mooi kunt vastplakken. Toe aan iets nieuws op de muur? Een Kek Amsterdam muursticker kan gemakkelijk van de muur worden gehaald zonder dat er sporen achterblijven.

Lees minder...
57 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Maan Muurstickers XL

  Met deze leuke KEK AMSTERDAM Nijntje Maan Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  90,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje En Vriendjes Muurstickers XL

  Met deze leuke KEK AMSTERDAM Nijntje En Vriendjes Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  120,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Kiekeboe Muurstickers XL

  Met deze leuke KEK AMSTERDAM Nijntje Kiekeboe Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.

  60,-

  59,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Wolk Muurstickers XL

  Met deze leuke KEK AMSTERDAM Nijntje Wolk Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  90,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Ster Muurstickers XL

  Met deze leuke KEK AMSTERDAM Nijntje Ster Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  70,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Muurstickers XL

  Met deze leuke KEK AMSTERDAM Nijntje Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  70,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Bear

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Bear vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Set Muurstickers 42 x 59 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Set Muurstickers 42 x 59 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  30,-

  29,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Elephant

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Elephant vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Birds Set Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM Birds Set Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  12,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 42 x 59 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 42 x 59 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Deer

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Deer vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  19,95

  15,95

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Meerkat

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Meerkat vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Dierenset Muursticker

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 28 x 260 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 28 x 260 cm vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  79,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  39,95

  35,70

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Rabbit XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Rabbit XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  49,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 5 x 260 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 5 x 260 cm vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set Bear XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set Bear XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  89,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Set Elephant XL

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Set Elephant XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  139,95

  139,-

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Growth Chart 1

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Growth Chart 1 vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  59,95
57 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot