muurstickers babykamer, babykamer muurstickers, muurstickers kinderkamer

Kek Amsterdam muurstickers

Kek Amsterdam muurstickers vrolijken de babykamer helemaal op. Muurstickers zijn een eenvoudige manier om een kamer een bepaald thema te geven. De Kek Amsterdam muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende thema's. Niet alleen in de babykamer komen de muurstickers tot hun recht, Kek Amsterdam muurstickers kunnen op veel meer plekken in huis gebruikt worden.

Lees meer...

Muurstickers met dieren

Een groot gedeelte van het Kek Amsterdam assortiment bestaat uit muurstickers met dieren. Dierenmuurstickers zijn heel geschikt voor de babykamer en zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende afmetingen van 5 tot wel 200 cm. Zo is er voor iedere (baby)kamer wel een muursticker te vinden die perfect past.

Zó geplakt!

Het bevestigen van muurstickers is een fluitje van een cent. Het belangrijkste is dat de muur glad is zodat je de muursticker mooi kunt vastplakken. Toe aan iets nieuws op de muur? Een Kek Amsterdam muursticker kan gemakkelijk van de muur worden gehaald zonder dat er sporen achterblijven.

Lees minder...
63 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Owl vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangcirkel Small

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Gardening Behangcirkel Small vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit drie banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Basket Muurstickers XL

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Basket Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.

  90,-

  71,99

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Kiss Muurstickers XL

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Kiss Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  90,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Portrait Muurstickers XL

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Portrait Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.

  60,-

  47,99

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Muurstickers XL

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Flower Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  90,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Birds Behangcirkel Small

  Met de KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Birds Behangcirkel Small vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. De behangcirkel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit drie banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  119,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Birds Behangpaneel

  Met het KEK AMSTERDAM Jip & Janneke Birds Behangpaneel vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Het behangpaneel is ontworpen met tijdloze tekeningen van Fiep Westendorp en bestaat uit drie banen, die makkelijk op te plakken zijn.
  130,-
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Hedgehog XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.

  39,95

  35,70

 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op.
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set 2

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set 2 vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  39,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Muursticker Forest Friends Set 4

  Met de KEK AMSTERDAM muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Growth Chart 1

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Growth Chart 1 vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  59,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub XL

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  69,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Poster Little Lord

  De KEK AMSTERDAM Poster Little Lord is leuke poster om aan de muur op de slaapkamer van jouw kindje te hangen. De tekening van Fiep Westendorp is een leuke eyecatcher en je kan er altijd naar blijven kijken!
  14,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Fox vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Lion Cub vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 28 x 260 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 28 x 260 cm vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  79,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 26 x 260 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Home Tree Muursticker 26 x 260 cm vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  79,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set Bear XL

  Met de KEK AMSTERDAM Forest Friends Muursticker Set Bear XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  89,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Set Elephant XL

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Set Elephant XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  139,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Growth Chart 1

  Met de KEK AMSTERDAM Safari Friends Muursticker Growth Chart 1 vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  59,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 42 x 59 cm

  Met de KEK AMSTERDAM Animals Fiep Set Muursticker 42 x 59 cm vrolijk je de baby- of kinderkamer in een handomdraai op. De muursticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  29,95
 • Quick view

  KEK AMSTERDAM Nijntje Wolk Muurstickers XL

  Met deze leuke KEK AMSTERDAM Nijntje Wolk Muurstickers XL vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De sticker wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl.
  90,-
63 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot