Badjes

Tegenwoordig hoef je je baby niet noodzakelijk meer in een emmer of in het grote bad te wassen. Er zijn heel veel verschillende soorten comfortabele babybadjes waarmee je je baby veilig kunt wassen. Er is bijvoorbeeld een babybadje verkrijgbaar met een geïntegreerde badthermometer, een afvoersysteem en een zeepdispenser, maar een eenvoudig babybad is ook mogelijk.

Lees meer...

Bestel je babybad online

Bij Babypark vind je een ruim assortiment babybadjes voor een scherpe prijs. Je kunt je babybadje eenvoudig bestellen in onze webshop. Bekijk onze complete collectie online of ga naar één van onze vestigingen als je een specifiek babybad in het echt wilt zien.

Lees minder...
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  We-Too Bad

  Het We-Too Bad is dubbelwandig uitgevoerd waardoor het water langer op temperatuur blijft. Daarnaast kan je het badje uitbreiden met los verkrijgbare We-Too accessoires en wordt geleverd met een afvoerslang.
  44,95
 • Quick view

  Puck Opvouwbaar Bad XL Wit / Grijs

  Het Puck Opvouwbaar Bad XL Wit / Grijs kan snel worden uitgevouwen naar een badje voor kinderen tot en met 6 jaar en wordt geleverd met een badzitje. De antislip pootjes zorgen ervoor dat het badje veilig blijft staan.

  79,-

  59,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
 • Quick view

  Tummy Tub Original

  De Tummy Tub biedt jou en je baby meer plezier tijdens het badderen! Het badje is zo ontworpen dat het baarmoeder effect wordt nagebootst. Je kind zal zich veilig en geborgen voelen in een heerlijk warme omgeving.
 • Quick view

  Basicline Basic Bad Klein

  Het Basicline bad klein is een eenvoudig en handig badje. Door de kuipvorm van dit bad wordt je baby optimaal ondersteund. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft een lengte van 84 centimeter.

  10,95

  9,99

 • Quick view

  Basicline Basic Bad Wit Groot

  Dit badje van het merk Basicline is een eenvoudig en handig badje. Door de kuipvorm van dit bad wordt je baby optimaal ondersteund.

  18,99

  12,99

 • Quick view

  Luma Bad

  Het Luma Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
 • Quick view

  Shnuggle Bad

  Het Shnuggle bad biedt veel comfort en extra ondersteuning aan je kindje. Het badje is geschikt vanaf de geboorte tot 12 maanden en is vanwege het lichte gewicht eenvoudig te legen na gebruik.

  39,99

  35,-

 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath®

  Het Stokke® Flexi Bath® is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.
 • Quick view

  Puck Bad

  Het stijlvolle Puck Bad is een comfortabel badje voor je kindje. Het badje wordt geleverd inclusief badzitje. Verder is het badje gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen tot 1 jaar.

  15,99

  11,95

 • Quick view

  OXO Tot Opvouwbaar Badje

  Het OXO Tot Opvouwbaar Badje is geschikt vanaf geboorte tot 18 maanden. Het badje is eenvoudig in gebruik en neemt weinig ruimte in. Ingeklapt kan het badje opgehangen worden met een 360° draaibare haak.
  69,90
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Rainbow Sky Bad

  Het Bebe-Jou Click Rainbow Sky Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sense Edition Bad

  Het stijlvolle Bebe-Jou Sense Edition Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en digitale thermometer. Het handige babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.

  59,99

  47,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Sense Bad

  Het stijlvolle Bebe-Jou Sense Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en is gemaakt van kunststof. Het handige babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobad Ocean Green

  Het Bebe-Jou Click Thermobad Ocean Green beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het stijlvolle thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
  47,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Bad Ocean Green

  Het Bebe-Jou Click Bad Ocean Green is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het stijlvolle babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  22,99
 • Quick view

  BiBaBad All White 80-100 cm

  Het BiBaBad All White 80-100 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  149,-
 • Quick view

  BiBaBad All White 70-90 cm

  Het BiBaBad All White 70-90 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.

  139,-

  129,-

 • Quick view

  BiBaBad All White 60-80 cm

  Het BiBaBad All White 60-80 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  129,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Rainbow Sky Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Rainbow Sky Thermobad beschikt over een mooi design en een geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof en hoogwaardig materiaal.
  49,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Fabulous Bad

  Het Bebe-Jou Click Fabulous Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.

  22,99

  22,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobad

  Het Bebe-Jou Fabulous Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
  47,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Bebe Bubble Transparant

  Deze bebe bubble van het merk Bebe-Jou is een ergonomisch ontworpen babyzitbadje voor het eerste begin, waarin je baby zich ontspannen en veilig voelt.
  18,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Miffy Bad

  Het Bebe-Jou Click Miffy Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  28,99
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot