Badjes

Tegenwoordig hoef je je baby niet noodzakelijk meer in een emmer of in het grote bad te wassen. Er zijn heel veel verschillende soorten comfortabele babybadjes waarmee je je baby veilig kunt wassen. Er is bijvoorbeeld een babybadje verkrijgbaar met een geïntegreerde badthermometer, een afvoersysteem en een zeepdispenser, maar een eenvoudig babybad is ook mogelijk.

Lees meer...

Bestel je babybad online

Bij Babypark vind je een ruim assortiment babybadjes voor een scherpe prijs. Je kunt je babybadje eenvoudig bestellen in onze webshop. Bekijk onze complete collectie online of ga naar één van onze vestigingen als je een specifiek babybad in het echt wilt zien.

Lees minder...
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  We-Too Bad

  Het We-Too Bad is dubbelwandig uitgevoerd waardoor het water langer op temperatuur blijft. Daarnaast kan je het badje uitbreiden met los verkrijgbare We-Too accessoires en wordt geleverd met een afvoerslang.
  62,99
 • Quick view

  Puck Opvouwbaar Bad XL Wit / Grijs

  Het Puck Opvouwbaar Bad XL Wit / Grijs kan snel worden uitgevouwen naar een badje voor kinderen tot en met 6 jaar en wordt geleverd met een badzitje. De antislip pootjes zorgen ervoor dat het badje veilig blijft staan.

  79,-

  69,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
  46,93
 • Quick view

  Tummy Tub Original

  De Tummy Tub biedt jou en je baby meer plezier tijdens het badderen! Het badje is zo ontworpen dat het baarmoeder effect wordt nagebootst. Je kind zal zich veilig en geborgen voelen in een heerlijk warme omgeving.
  29,95
 • Quick view

  Basicline Basic Bad Klein

  Het Basicline bad klein is een eenvoudig en handig badje. Door de kuipvorm van dit bad wordt je baby optimaal ondersteund. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft een lengte van 84 centimeter.
  12,99
 • Quick view

  Luma Bad

  Het Luma Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  24,99
 • Quick view

  Shnuggle Bad

  Het Shnuggle bad biedt veel comfort en extra ondersteuning aan je kindje. Het badje is geschikt vanaf de geboorte tot 12 maanden en is vanwege het lichte gewicht eenvoudig te legen na gebruik.

  39,99

  34,90

 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath®

  Het Stokke® Flexi Bath® is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.

  Normale prijs: 48,99

  Special Price 45,-

 • Quick view

  Bebe-Jou Bebe Bubble Transparant

  Deze bebe bubble van het merk Bebe-Jou is een ergonomisch ontworpen babyzitbadje voor het eerste begin, waarin je baby zich ontspannen en veilig voelt.

  22,99

  19,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Nijntje Nina In Bad Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Nijntje Nina In Bad Thermobad beschikt over een stijlvol design en een geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sense Edition Bad

  Het stijlvolle Bebe-Jou Sense Edition Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en digitale thermometer. Het handige babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.

  59,99

  50,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Sepp Bad

  Het Bebe-Jou Click Sepp Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje. Vast te klikken op de bijpassende standaard.
  29,99
 • Quick view

  OKbaby Onda Eco Bad

  Het OKbaby Onda Eco Bad is uitgerust met een ingebouwd zitje en geïntegreerde thermometer. In dit handige babybadje kan je kindje heerlijk badderen. Gemaakt van duurzaam materiaal.
  31,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Thermobad

  Het Bebe-Jou Steppe Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het stijlvolle thermobad beschikt over een veilig afvoersysteem en is gemaakt van kunststof.
  52,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Steppe Bad

  Het Bebe-Jou Click Steppe Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  32,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sense Steppe Bad

  Het stijlvolle Bebe-Jou Sense Steppe Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het handige babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  29,99
 • Quick view

  Puck Opvouwbaar Bad M Wit / Grijs

  Het Puck Opvouwbaar Bad M Wit / Grijs kan snel worden uitgevouwen naar een badje voor kinderen tot en met 6 jaar (max. 25 kg). De antislip pootjes zorgen ervoor dat het badje veilig op zijn plaats blijft staan.

  49,95

  36,95

 • Quick view

  BabyPatent Aquascale Bad

  Het BabyPatent Aquascale Bad is ideaal om je kindje lekker te badderen. Daarnaast heeft het bad ook een weegfunctie, zodat je het gewicht van je kindje goed in de gaten kan houden. Geschikt vanaf geboorte tot 20 kg.
  85,90
 • Quick view

  Luma Spikkels Bad

  Het stijlvolle Luma Spikkels Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het babybadje waarin je kindje heerlijk kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  24,99
 • Quick view

  Tub of the World Softtub

  De Tub of the World Softtub is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Verder beschikt het badje over een Deens design en is volledig recyclebaar. Het badje neemt weinig ruimte in beslag en is opvouwbaar.
  54,95
 • Quick view

  Puck Bad

  Het stijlvolle Puck Bad is een comfortabel badje voor je kindje. Het badje wordt geleverd inclusief badzitje. Verder is het badje gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen tot 1 jaar.
  19,99
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath® XL

  Het Stokke® Flexi Bath® XL is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-6 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.
  54,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Fabulous Bad

  Het Bebe-Jou Click Fabulous Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  24,99
 • Quick view

  Happy Baby Bad Shantala

  Dit shantala badje van het merk Happy baby is een klein badje voor baby's van 0 tot 6 maanden. In dit badje krijgt de baby een natuurlijke houding wat erg fijn voelt.
  20,95
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot