Badjes

Tegenwoordig hoef je je baby niet noodzakelijk meer in een emmer of in het grote bad te wassen. Er zijn heel veel verschillende soorten comfortabele babybadjes waarmee je je baby veilig kunt wassen. Er is bijvoorbeeld een babybadje verkrijgbaar met een geïntegreerde badthermometer, een afvoersysteem en een zeepdispenser, maar een eenvoudig babybad is ook mogelijk.

Lees meer...

Bestel je babybad online

Bij Babypark vind je een ruim assortiment babybadjes voor een scherpe prijs. Je kunt je babybadje eenvoudig bestellen in onze webshop. Bekijk onze complete collectie online of ga naar één van onze vestigingen als je een specifiek babybad in het echt wilt zien.

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Bad

  Het Bebe-Jou Click bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  22,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobad

  Het Bebe-Jou Click thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
  38,95
 • Quick view

  Tummy Tub Original

  De Tummy Tub biedt jou en je baby meer plezier tijdens het badderen! Het badje is zo ontworpen dat het baarmoeder effect wordt nagebootst. Je kind zal zich veilig en geborgen voelen in een heerlijk warme omgeving.
  19,95
 • Quick view

  Pretura Bad Klein met Antislip Wit

  In het Pretura badje met anti-slip matje zal je kindje heerlijk en comfortabel badderen. Het badje is 84 cm lang, heeft een ergonomische vorm en wordt geleverd inclusief badstop.

  14,99

  12,99

 • Quick view

  Pretura Basic Bad Klein

  Het Pretura bad klein is een eenvoudig en handig badje. Door de kuipvorm van dit bad wordt je baby optimaal ondersteund. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft een lengte van 84 centimeter.
  11,99
 • Quick view

  Pretura Basic Bad Wit Groot

  Dit badje van het merk Pretura is een eenvoudig en handig badje. Door de kuipvorm van dit bad wordt je baby optimaal ondersteund.

  17,99

  13,99

 • Quick view

  Luma Bad

  Het Luma bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  15,99
 • Quick view

  Shnuggle Bad

  Het Shnuggle bad biedt veel comfort en extra ondersteuning aan je kindje. Het badje is geschikt vanaf de geboorte tot 12 maanden en is vanwege het lichte gewicht eenvoudig te legen na gebruik.
  39,99
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath®

  Het Stokke® Flexi Bath® is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.
  41,-
 • Quick view

  Basicline Lulu Bad Wit 84 cm

  Het Basicline Lulu Bad Wit 84 cm is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.

  16,45

  14,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobad

  Het Bebe-Jou Fabulous Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.
  47,99
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath® XL

  Het Stokke® Flexi Bath® XL is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.
  53,-
 • Quick view

  Bibabad Wit

  Het Bibabad is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt tot een compact pakket.

  149,-

  129,-

 • Quick view

  Bebe-Jou Bebe Bubble Transparant

  Deze bebe bubble van het merk Bebe-Jou is een ergonomisch ontworpen babyzitbadje voor het eerste begin, waarin je baby zich ontspannen en veilig voelt.

  18,99

  15,19

 • Quick view

  OKbaby Opla Douchezitje

  Het OKbaby Opla Douchezitje is een comfortabel badje waar je kindje heerlijk in kan badderen. Je kan het badje binnen of buiten gebruiken en is voorzien van een stop die snel het water afvoert.
  47,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Fabulous Bad

  Het Bebe-Jou Click Fabulous Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  22,99
 • Quick view

  Happy Baby Bad Shantala

  Dit shantala badje van het merk Happy baby is een klein badje voor baby's van 0 tot 6 maanden. In dit badje krijgt de baby een natuurlijke houding wat erg fijn voelt.
  17,95
 • Quick view

  Bébé-Basics Bad

  Het Bébé-Basics Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Miffy Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Miffy Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.

  54,99

  47,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Owl Family Thermobad

  Het Bebe-Jou Click thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.

  49,99

  39,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Owl Family Bad

  Het Bebe-Jou Click Owl Family Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Ollie Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Ollie Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.

  49,99

  47,99

 • Quick view

  Babymoov Aquascale 4-in-1 Bad

  Dit handige Babymoov Aquascale 4-in-1 Bad beschikt over opbergruimte, een geïntegreerde thermometer én weegschaal. Het anti-slip zitje kan verwijderd worden als je kindje ouder is dan 6 maanden.

  99,90

  89,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Miffy Bad

  Het Bebe-Jou Click Miffy Bad is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
  28,99
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2