we too luieremmer

We-Too

In de collectie van We-Too vind je kwalitatieve en betaalbare producten voor de verzorging van je kindje. De We-Too producten zijn uitgebreid getest en zijn daardoor heel erg praktisch in gebruik. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment van We-Too. Bij ieder artikel vind je verschillende afbeeldingen en een uitgebreide productbeschrijving.

Lees meer...

We-Too luieremmer

De We-Too luieremmer verdient wat extra uitleg. Deze luieremmer heeft namelijk een gepatenteerd anti-geursysteem zodat vreemde geurtjes vanaf nu echt verleden tijd zijn. Je kunt gebruik maken van gewone pendaalemmerzakken zodat er geen dure navulcassettes nodig zijn. In de We-Too luieremmer is ruimte voor maximaal 25 luiers.

We-Too co-sleeper

In de eerste periode is het prettig om je kindje zo dicht mogelijk bij je te hebben. In de We-Too co-sleeper ligt je kindje op een veilige manier heel dicht bij je. De co-sleeper is verstelbaar en schuif je tegen de zijkant van je eigen bed aan. Ideaal bij nachtvoedingen!

Lees minder...
10 Resultaten
 • Inclusief badzitje
  Quick view

  We-Too 4-Delige Badset Wit

  Met de We-Too 4-Delige Badset Wit heb je meteen alles in huis om je kindje heerlijk te badderen! De badset wordt geleverd met een dubbelwandig badje, badstandaard, verwijderbaar badzitje en afvoerslang.

  126,95

  109,-

 • Inclusief badzitje
  Quick view

  We-Too 4-Delige Badset Zwart

  Met de We-Too 4-Delige Badset Zwart heb je meteen alles in huis om je kindje heerlijk te badderen! De badset wordt geleverd met een dubbelwandig badje, badstandaard, verwijderbaar badzitje en afvoerslang.

  126,95

  109,-

 • Quick view

  We-Too Luieremmer Zakken 3-Pack

  De We-Too Luieremmer Zakken 3-Pack zijn voorzien van een speciaal geurstop-systeem wat onaangename geurtje sterk vermindert. De zakken zijn geschikt voor de We-Too luieremmers en verpakt per 3 rollen.

  12,99

  9,99

 • Nieuw
  Quick view

  We-Too 3-Delige Badset Wit

  Met de We-Too 3-Delige Badset Wit heb je meteen alles in huis om je kindje heerlijk te badderen! De badset wordt geleverd met een dubbelwandig badje, badstandaard base met metalen poten en een afvoerslang.

  102,95

  89,-

 • Nieuw
  Quick view

  We-Too 3-Delige Badset Zwart

  Met de We-Too 3-Delige Badset Zwart heb je meteen alles in huis om je kindje heerlijk te badderen! De badset wordt geleverd met een dubbelwandig badje, badstandaard base met metalen poten en een afvoerslang.

  102,95

  89,05

 • Quick view

  We-Too Badstandaard Base

  De We-Too Badstandaard Base is geschikt voor het stijlvolle We-Too Bad. De base wordt gebruikt om de metalen poten onder het badje te bevestigen en zorgt ervoor dat het badje veilig op zijn plaats blijft.
  24,95
 • Quick view

  We-Too Badstandaard Metalen Poten

  De We-Too Badstandaard Metalen Poten zijn geschikt voor het stijlvolle We-Too Badje. De metalen poten zijn voorzien van kunststof dopjes en worden in combinatie met de We-Too Badstandaard Base gebruikt.
  19,15
 • Quick view

  We-Too Badzitje Wit

  Het We-Too Badzitje Wit is een handige accessoire voor de baddertijd van je kindje! Het zitje is speciaal ontworpen voor het We-Too Badje en perfect voor kindjes die nog niet zelf overeind kan blijven zitten.

  24,-

  19,95

 • Quick view

  We-Too Bad

  Het We-Too Bad is dubbelwandig uitgevoerd waardoor het water langer op temperatuur blijft. Daarnaast kan je het badje uitbreiden met los verkrijgbare We-Too accessoires en wordt geleverd met een afvoerslang.
  44,95
 • Quick view

  We-Too Luieremmer

  De We-Too Luieremmer is een praktische en ruime luieremmer voor gebruikte luiers. Je kunt er wel 25 luiers in kwijt. Het voorkomt vreemde geurtjes in de (bad)kamer of keuken en er zijn geen navulverpakkingen nodig.
10 Resultaten
Trustpilot