Stapelbed

De kamer biedt niet veel ruimte, toch moeten er twee kinderen slapen. Hoe los je dit op? Door een stapelbed neer te zetten!

Lees meer...

De variatie aan stapelbedden

Je kiest bijvoorbeeld voor een stapelbed in de standaard vorm: beide bedden staan precies bovenop elkaar. Of je plaatst een stapelbed dat net iets creatiever in elkaar steekt, zoals een hoekstapelbed. Hierbij staan de bedden overdwars op elkaar.

Waar je op moet letten

Heb je jouw ideale stapelbed uitgekozen? Let dan nog op een aantal aandachtspunten. Zet het stapelbed zo neer dat de afstand van het stapelbed naar de muur minder dan 5,5 cm of meer dan 23 cm is. Zo kan je kind niet tussen de muur en het stapelbed bekneld raken. Zorg dat er zeker een halve meter tussen het bovenste bed en het plafond zit. Is één van de kinderen jonger dan zes jaar? Laat hem dan in het onderste bed slapen en een oudere broer of zus in het bovenste.

Naast stapelbedden vind je bij Babypark ook een groot aanbod hoogslapers. Bekijk ons uitgebreide aanbod eenvoudig online.

Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Vipack Robin Stapelbed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Robin Stapelbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief en ruimtebesparend bed voor twee personen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en kan gecombineerd worden met verschillende stijlen.
  1.210,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief luxe lattenbodems.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
 • Quick view

  Manis-h Stapelbed Antraciet

  Het Manis-h Stapelbed Antraciet is dé oplossing wanneer je twee kinderen op één kamer wilt laten slapen. Het stapelbed heeft een strak design en is gemaakt van stevig MDF materiaal.
  915,-
 • Quick view

  Flexa Classic Hoekstapelbed

  Flexa Classic Hoekstapelbed kan op twee manieren in elkaar gezet worden. De hoekopstelling of harmonicaopstelling. Het is een erg praktisch bed op elke kinderkamer.
 • Quick view

  Flexa White Stapelbed Rechte Trap

  Het Flexa White Stapelbed Rechte Trap is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief MDF.
 • Quick view

  Bopita Combiflex Stapelbed Trap Recht Wit

  De Bopita Combiflex Stapelbed Trap Recht Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. Vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  1.115,-

  1.019,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Met Trapkast

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed met Trapkast is een speelse stapelbed met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is dit stapelbed erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
 • Quick view

  Flexa White Verhoogd Stapelbed Rechte Trap Blank Gelakt / Wit

  De Flexa White Verhoogd Stapelbed Rechte Trap Blank / Wit is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief MDF.
  1.199,-
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Hoog 160 cm

  Het Vipack Pino Stapelbed Hoog 160 cm is een kwalitatief grenen bed met mogelijkheden. Het is net even wat hoger als een stapelbed met een standaard afmeting. Het is mogelijk om twee losse bedden te maken.
 • Quick view

  Vipack Pino Familiebed

  Het Vipack Pino Familiebed is een kwalitatief grenen bed wat geschikt is voor drie personen. Het bed wordt geleverd inclusief twee lattenbodems. Een handig bed met veel slaapmogelijkheid.
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Laag

  De Vipack Pino Stapelbed Laagis een praktisch bed. Het voordeel is dat je van het stapelbed ook twee losse bedden kan maken. Een kwalitatief stapelbed wat met verschillend stijlen te combineren is.
 • Quick view

  Bopita Combiflex Stapelbed Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Stapelbed Trap Schuin Wit is dankzij de neutrale vormen en kleuren geschikt voor zowel jongens als meiden. Daarnaast is het stijlvolle bed te combineren met de Mix & Match serie van Bopita.

  1.115,-

  1.019,-

 • Quick view

  Vipack Bonny Stapelbed Met Uitschuifbaar Bureau

  De Vipack Bonny Stapelbed Met Uitschuifbaar Bureau is een ruimtebesparend meubel met daaronder een uitschuifbaar bureau en onder dit bureau bevind er een bed. Onder heb bed bevind een opberglade.
 • Quick view

  Vipack Luca Stapelbed Wit

  Dit Vipack Luca Stapelbed Wit is een kwalitatief stapelbed in een uniek en speels design. De zwarte trap tegen het witte bed maakt het geheel net niet echt standaard. Er worden twee lattenbodems bij geleverd.
  728,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Stapelbed Wit 90 x 200 cm

  Dit Vipack Kiddy Stapelbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief MDF speels meubel met een Scandinavische touch. Dit meubel uit de Kiddy 'mix and match' serie is met allerlei stijlen te combineren. Inclusief lattenbodemd.
  933,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family met Trapkast 140 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family met Trapkast 140 x 200 cm is een speels familie stapelbed met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert! Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
 • Quick view

  Bopita Lisa Stapelbed Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Stapelbed Wit / Naturel is een kwalitatief MDF meubel in een karakteristieke look! Een leuk stapelbed met twee slaapgedeelten. Met de trap in het midden kan op het hoge bed gekomen worden.

  879,-

  799,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Met Trapkast

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Met Trapkast Wit Gelakt is een speelse hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Met Trapkast Luxe

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Met Trapkast Luxe is een speelse stapelbed met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is dit stapelbed erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Hoog 180 cm

  Het Vipack Pino Stapelbed Hoog 180 cm is een kwalitatief grenen bed met mogelijkheden. Het is net even wat hoger als een stapelbed met een standaard afmeting. Het is mogelijk om twee losse bedden te maken.
 • Quick view

  Flexa Classic Stapelbed Rechte Trap

  Het Flexa Classic Stapelbed Rechte Trap is een handig bed op de kinderkamer. De trap is voorzien van vier traptreden zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Stapelbed

  He Flexa Popsicle Stapelbed is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Gemaakt van MDF met een grenen afwerking.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Hangout Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Hangout Wit Gelakt is een stapelbed waar het bovenste bed ook als speelruimte gebruikt kan worden. Via de trap aan de zijkant kan je in het bovenste bed komen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF.

  2.308,-

  2.110,-

28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot