Stapelbed

De kamer biedt niet veel ruimte, toch moeten er twee kinderen slapen. Hoe los je dit op? Door een stapelbed neer te zetten!

Lees meer...

De variatie aan stapelbedden

Je kiest bijvoorbeeld voor een stapelbed in de standaard vorm: beide bedden staan precies bovenop elkaar. Of je plaatst een stapelbed dat net iets creatiever in elkaar steekt, zoals een hoekstapelbed. Hierbij staan de bedden overdwars op elkaar.

Waar je op moet letten

Heb je jouw ideale stapelbed uitgekozen? Let dan nog op een aantal aandachtspunten. Zet het stapelbed zo neer dat de afstand van het stapelbed naar de muur minder dan 5,5 cm of meer dan 23 cm is. Zo kan je kind niet tussen de muur en het stapelbed bekneld raken. Zorg dat er zeker een halve meter tussen het bovenste bed en het plafond zit. Is één van de kinderen jonger dan zes jaar? Laat hem dan in het onderste bed slapen en een oudere broer of zus in het bovenste.

Naast stapelbedden vind je bij Babypark ook een groot aanbod hoogslapers. Bekijk ons uitgebreide aanbod eenvoudig online.

Lees minder...
41 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Vipack Robin Stapelbed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Robin Stapelbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief en ruimtebesparend bed voor twee personen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en kan gecombineerd worden met verschillende stijlen.
  1.382,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief luxe lattenbodems.
  1.600,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  1.559,-
 • Quick view

  Flexa Classic Hoekstapelbed

  Flexa Classic Hoekstapelbed kan op twee manieren in elkaar gezet worden. De hoekopstelling of harmonicaopstelling. Het is een erg praktisch bed op elke kinderkamer.
  1.417,-
 • Quick view

  Flexa White Stapelbed Rechte Trap

  Het Flexa White Stapelbed Rechte Trap is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief MDF.
  949,-
 • Quick view

  Flexa White Ombouwset Voor Stapelbed 90 x 200 Cm

  De Flexa White Ombouwset Voor Stapelbed 90 x 200 Cm bevat palen, 1 rechte ladder met verzonken handgrepen en opstapstickers. Verder is het ombouwset gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.
  175,-
 • Quick view

  Vipack Luca Stapelbed Wit

  Dit Vipack Luca Stapelbed Wit is een kwalitatief stapelbed in een uniek en speels design. De zwarte trap tegen het witte bed maakt het geheel net niet echt standaard. Er worden twee lattenbodems bij geleverd.
  900,-
 • Quick view

  Vipack Bonny Stapelbed Met Uitschuifbaar Bureau

  De Vipack Bonny Stapelbed Met Uitschuifbaar Bureau is een ruimtebesparend meubel met daaronder een uitschuifbaar bureau en onder dit bureau bevind er een bed. Onder heb bed bevind een opberglade.
  1.459,-
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Grijs 180 Cm

  Het Vipack Pino Stapelbed Grijs 180 Cm is geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer. Het stapelbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief lattenbodem. Praktisch in gebruik.
  649,-
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed 160 Cm

  Het Vipack Pino Stapelbed 160 Cm is geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer. Het stapelbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief lattenbodem. Praktisch in gebruik.
  565,-
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Grijs 140 Cm

  Het Vipack Pino Stapelbed Grijs 140 Cm is geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer. Het stapelbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief lattenbodem. Praktisch in gebruik.
  629,-
 • Quick view

  Flexa White Uitbreidingsset Voor Extra Hoog Stapelbed

  De Flexa White Uitbreidingsset Voor Extra Hoog Stapelbed is praktisch in gebruik. De Flexa White uitbreidingsset bestaat uit een rechte ladder voor extra hoge stapelbedden en wordt geleverd inclusief palen.
  235,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Hangout Whitewash 90/140 x 200 cm

  In het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Hangout Whitewash 90/140 x 200 cm zal je kindje een hoop speelplezier beleven. Het stapelbed bestaat uit twee bedden, het bovenste bed kan ook als speelplek gebruikt worden.
  2.664,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Hangout Whitewash

  In het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Hangout Whitewash zal je kindje een hoop speelplezier beleven. Het stapelbed bestaat uit twee bedden, het bovenste bed kan uiteraard ook als speelplek gebruikt worden.
  2.623,-
 • Quick view

  Manis-h Stapelbed Antraciet

  Het Manis-h Stapelbed Antraciet is dé oplossing wanneer je twee kinderen op één kamer wilt laten slapen. Het stapelbed heeft een strak design en is gemaakt van stevig MDF materiaal.
  758,-
 • Quick view

  Flexa Classic Stapelbed Incl. 2 Lades Terra

  Het Flexa Classic Stapelbed Incl. 2 Lades Terra is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Classic collectie. Daarnaast wordt het stapelbed geleverd inclusief rechte ladder en een lattenbodem.
  1.443,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Familiebed Met Schuine Ladder

  Het Flexa Popsicle Familiebed Met Schuine Ladder wordt geleverd inclusief lattenbodem en schuine ladder. Verder is het Popsicle familiebed gemaakt van hoogwaardig materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  2.249,-
 • Quick view

  Flexa Classic Stapelbed 90 x 190 Cm Whitewash

  De Flexa Classic Stapelbed 90 x 190 Cm Whitewash is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Classic collectie. Het bed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  1.219,-
 • Quick view

  Flexa Classic Middelhoog Combibed 90 x 200 Cm Grijs

  Flexa Classic Middelhoog Combibed 90 x 200 Cm Grijs is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Classic collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  1.417,-
 • Quick view

  Flexa Classic Combi Stapelbed Met Schuine Ladder Wit

  Flexa Classic Combi Stapelbed Met Schuine Ladder Wit wordt geleverd inclusief 2 lattenbodems. Verder beschikt de schuine ladder over antislip treden. Het stapelbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  1.417,-
 • Quick view

  Flexa White Verhoogd Stapelbed Rechte Trap Blank Gelakt / Wit

  De Flexa White Verhoogd Stapelbed Rechte Trap Blank / Wit is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief MDF.

  1.329,-

  1.196,10

 • Quick view

  Flexa Classic Stapelbed Rechte Trap

  Het Flexa Classic Stapelbed Rechte Trap is een handig bed op de kinderkamer. De trap is voorzien van vier traptreden zodat het veilig is om naar boven te gaan. Het stapelbed is gemaakt van kwalitatief.
  1.219,-
 • Quick view

  Vipack Pino Stapelbed Hoog 180 cm

  Het Vipack Pino Stapelbed Hoog 180 cm is een kwalitatief grenen bed met mogelijkheden. Het is net even wat hoger als een stapelbed met een standaard afmeting. Het is mogelijk om twee losse bedden te maken.
  572,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Stapelbed

  He Flexa Popsicle Stapelbed is een handig bed op de kinderkamer. In de trap bevinden zicht geïntegreerde handgrepen zodat het veilig is om naar boven te gaan. Gemaakt van MDF met een grenen afwerking.
  2.125,-
41 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot