Fietsstoeltjes

Fietsstoeltjes zijn dé oplossing wanneer je er samen met je kindje op de fiets op uit wilt trekken. In ons assortiment vind je zowel voorzitjes als achterzitjes. Ook voor extra accessoires voor een fietsstoeltje zoals een windscherm kun je bij ons terecht. Fietsstoeltjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Sommige kleuren zoals oranje zijn heel opvallend (extra veilig in het verkeer!) en anderen hebben een neutrale kleur zodat je de kleur van het fietsstoeltje perfect kunt laten matchen met jouw fiets. Tip: koop een voorzitje en een achterzitje tegelijkertijd zodat je meteen een complete set hebt. De kleuren van de fietsstoeltjes in ons assortiment kunnen wijzigen.

Lees meer...

Kies je een fietsstoeltje voor of een fietsstoeltje achterop je fiets?

Vanaf het moment dat je kindje goed zelfstandig kan zitten kun je je kindje meenemen voor een fietstochtje in een goedgekeurd fietszitje. Meestal is dit wanneer je kindje ongeveer 8 maanden oud is. Veel ouders kiezen ervoor om hun kindje zo lang mogelijk in een voorzitje te vervoeren, hoewel dit niet noodzakelijk is. De meeste achterzitjes kunnen namelijk vanaf ongeveer 9 maanden gebruikt worden. Maar eerlijk is eerlijk... Je kindje voorop is natuurlijk wel net zo gezellig! Met een extra adapter kun je overigens een fietsstoeltje redelijk makkelijk overzetten naar de fiets van je partner.

Fietsstoeltjes van bekende merken

Zoals je van Babypark gewend bent vind je in ons assortiment uitsluitend producten die voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Met de fietsstoeltjes van Thule en Urban Iki weet je zeker dat je je kindje veilig en comfortabel vervoert. Om de fietstocht voor je kindje nog fijner te maken zijn er handige accessoires verkrijgbaar voor je voorzitje. Een windscherm weert wind en vliegen en een stuurtje met slaaprol zorgt ervoor dat je kindje zich ergens aan vast kan houden en op kan leunen als hij onderweg in slaap valt. Voor sommige merken fietsen heb je in combinatie met een fietsstoeltje een extra adapter nodig om de fietsstoel correct te bevestigen. In de uitgebreide productbeschrijvingen van de fietsstoeltjes en de adapters vind je hier meer informatie over.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Urban Iki Voorzitje

  Het Urban Iki Voorzitje wordt geleverd inclusief montagematerialen en is binnen 5 minuten te bevestigen op iedere standaard fiets. Het fietsstoeltje is geschikt voor kinderen van 9 mnd - 3 jaar (9-15 kg).
  54,95
 • Quick view

  Urban Iki Achterzitje

  Het Urban Iki Achterzitje is geschikt voor voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietsstoeltje is geschikt voor kinderen van 9 mnd - 6 jaar (9-22 kg) en is binnen 5 minuten te bevestigen achterop de fiets.
 • Quick view

  Urban Iki Stylingset Voorzitje

  De Urban Iki Stylingset Voorzitje bestaat uit een complete set met een comfortabel kussen, voetbandjes en schouder paddings voor een nieuwe en frisse look van het Urban Iki Voorzitje. Leuk voor de afwisseling!
  10,-
 • Quick view

  Urban Iki Stuur

  Het Urban Iki Stuur geeft je kindje houvast in het Urban Iki voorzitje. Het stuur is met één klik te bevestigen en kan ook gebruikt worden met het windscherm. Een mooie aanvulling op het fietsstoeltje!
  10,-
 • Quick view

  Urban Iki Extra Bevestigingsset Voorzitje

  De Urban Iki Extra Bevestigingsset voor het voorzitje is ideaal wanneer je het voorzitje op meerdere fietsen wilt gaan gebruiken. Bij het Urban Iki fietsstoeltje wordt slechts één bevestigingsset meegeleverd.
  19,50
 • Quick view

  Urban Iki Extra Bevestigingsset Achterzitje

  De Urban Iki Extra Bevestigingsset voor het achterzitje is ideaal wanneer je het achterzitje op meerdere fietsen wilt gaan gebruiken. Bij het Urban Iki fietsstoeltje wordt slechts één bevestigingsset meegeleverd.
  22,-
 • Quick view

  Urban Iki Stylingset Achterzitje

  De Urban Iki Stylingset Achterzitje bestaat uit een complete set met een comfortabel kussen, voetbandjes en schouder paddings voor een nieuwe en frisse look van het Urban Iki Achterzitje. Leuk voor de afwisseling!
  12,-
 • Quick view

  Urban Iki Compact Adapter Voorzitje

  De Urban Iki Compact Adapter voor het voorzitje is geschikt voor Ahead stuurconstructies. Deze adapter is geschikt wanneer je beperkte montageruimte hebt en past op stuurpennen met een diameter van 21 tot 28 mm.

  19,50

  17,99

 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje

  Het Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje is een luxe en comfortabel fietsstoeltje voor kinderen tot 15 kg. Het voorzitje van Thule heeft een harde buitenkant, een zachte zitting en een magnetische gordel.

  109,95

  83,90

 • Quick view

  Urban Iki Junior Fietszitje Zwart - Bruin Zonder Montagekader

  Het Urban Iki Junior Fietszitje Zwart - Bruin Zonder Montagekader is geschikt voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietszitje is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar (max. 35 kg) en is binnen 5 minuten te bevestigen achterop de fiets.
  59,-
 • Quick view

  Urban Iki Junior Fietszitje Zwart - Bruin

  Het Urban Iki Junior Fietszitje Zwart - Bruin is geschikt voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietszitje is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar (max. 35 kg) en is binnen 5 minuten te bevestigen achterop de fiets.
  75,-
 • Quick view

  Urban Iki Helm

  De Urban Iki Helm is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar en beschikt over een geïntegreerd lampje aan de achterkant. De helm is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen.

  32,50

  29,50

 • Quick view

  Thule RideAlong Mini Bekleding

  Deze stijlvolle Thule RideAlong Mini Bekleding is geschikt voor het Thule RideAlong Mini Voorzitje. Dankzij de uitneembare bekleding kan je makkelijk afwisselen tussen de twee verschillende kleuren.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 17,95

 • Quick view

  Thule RideAlong Mini Quick Montagebeugel

  Deze Thule RideAlong Mini Quick Montagebeugel is ideaal wanneer je het Thule RideAlong Mini Voorzitje op meerdere fietsen wilt gebruiken. Het overzetten van het fietszitje gaat heel makkelijk én snel!
  19,95
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Mini Slim Fit Adapter

  Deze Thule Yepp Nexxt Mini Slim Fit Adapter is ideaal wanneer je het Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje op meerdere fietsen wilt gebruiken. Het overzetten van het fietszitje gaat heel makkelijk én snel!

  22,95

  16,90

 • Quick view

  Thule Yepp Maxi Zadelbuis Achterzitje

  Het Thule Yepp Maxi Zadelbuis Achterzitje is een comfortabel én veilig fietsstoeltje voor kinderen tot 22 kg. Het achterzitje is geschikt voor fietsen zonder een bagagedrager en kan eenvoudig gemonteerd worden.
16 Resultaten
Trustpilot