Fietsstoeltjes

Fietsstoeltjes zijn dé oplossing wanneer je er samen met je kindje op de fiets op uit wilt trekken. In ons assortiment vind je zowel voorzitjes als achterzitjes. Ook voor extra accessoires voor een fietsstoeltje zoals een windscherm kun je bij ons terecht. Fietsstoeltjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Sommige kleuren zoals oranje zijn heel opvallend (extra veilig in het verkeer!) en anderen hebben een neutrale kleur zodat je de kleur van het fietsstoeltje perfect kunt laten matchen met jouw fiets. Tip: koop een voorzitje en een achterzitje tegelijkertijd zodat je meteen een complete set hebt. De kleuren van de fietsstoeltjes in ons assortiment kunnen wijzigen.

Lees meer...

Kies je een fietsstoeltje voor of een fietsstoeltje achterop je fiets?

Vanaf het moment dat je kindje goed zelfstandig kan zitten kun je je kindje meenemen voor een fietstochtje in een goedgekeurd fietszitje. Meestal is dit wanneer je kindje ongeveer 8 maanden oud is. Veel ouders kiezen ervoor om hun kindje zo lang mogelijk in een voorzitje te vervoeren, hoewel dit niet noodzakelijk is. De meeste achterzitjes kunnen namelijk vanaf ongeveer 9 maanden gebruikt worden. Maar eerlijk is eerlijk... Je kindje voorop is natuurlijk wel net zo gezellig! Met een extra adapter kun je overigens een fietsstoeltje redelijk makkelijk overzetten naar de fiets van je partner.

Fietsstoeltjes van bekende merken

Zoals je van Babypark gewend bent vind je in ons assortiment uitsluitend producten die voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Met de fietsstoeltjes van Thule en Urban Iki weet je zeker dat je je kindje veilig en comfortabel vervoert. Om de fietstocht voor je kindje nog fijner te maken zijn er handige accessoires verkrijgbaar voor je voorzitje. Een windscherm weert wind en vliegen en een stuurtje met slaaprol zorgt ervoor dat je kindje zich ergens aan vast kan houden en op kan leunen als hij onderweg in slaap valt. Voor sommige merken fietsen heb je in combinatie met een fietsstoeltje een extra adapter nodig om de fietsstoel correct te bevestigen. In de uitgebreide productbeschrijvingen van de fietsstoeltjes en de adapters vind je hier meer informatie over.

Lees minder...
47 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Urban Iki Voorzitje

  Het Urban Iki Voorzitje wordt geleverd inclusief montagematerialen en is binnen 5 minuten te bevestigen op iedere standaard fiets. Het fietsstoeltje is geschikt voor kinderen van 9 mnd - 3 jaar (9-15 kg).
  55,-
 • Quick view

  Urban Iki Achterzitje

  Het Urban Iki Achterzitje is geschikt voor voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietsstoeltje is geschikt voor kinderen van 9 mnd - 6 jaar (9-22 kg) en is binnen 5 minuten te bevestigen achterop de fiets.
  65,-
 • Quick view

  Thule Yepp Mini Voorzitje

  Het Thule Yepp Mini Voorzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (max. 15 kg). Het fietszitje van waterafstotend materiaal is geschikt voor de meeste fietsen en is makkelijk te bevestigen.
  79,95
 • Quick view

  Thule RideAlong Mini Voorzitje

  Het Thule RideAlong Mini Voorzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Het fietszitje met uitneembare bekleding kan binnen een paar seconden op de universele montagebeugel gemonteerd worden.
  75,67
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje

  Het Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje is een luxe en comfortabel fietsstoeltje voor kinderen tot 15 kg. Het lichtgewicht voorzitje heeft een harde buitenkant, een zachte zitting en een magnetische gordel.
  89,95
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Maxi Achterzitje

  Het Thule Yepp Nexxt Maxi Achterzitje is veilig, comfortabel en zeer licht in gewicht. Het fietszitje is eenvoudig te monteren op bagagedragers met een breedte van 11-17 cm en een minimaal draaggewicht van 25 kg.
  139,95
 • Quick view

  Thule Yepp Maxi Easyfit Achterzitje

  Het Thule Yepp Maxi Easyfit Achterzitje is een comfortabel én veilig fietsstoeltje voor kinderen tot 22 kg. Het fietszitje kan eenvoudig op een bagagedrager met een Easyfit-window gemonteerd worden.
  94,95
 • Quick view

  Thule Yepp Maxi Zadelbuis Achterzitje

  Het Thule Yepp Maxi Zadelbuis Achterzitje is een comfortabel én veilig fietsstoeltje voor kinderen tot 22 kg. Het achterzitje is geschikt voor fietsen zonder een bagagedrager en kan eenvoudig gemonteerd worden.
  105,-
 • Quick view

  Thule RideAlong Lite Achterzitje

  Het Thule RideAlong Lite Achterzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Het fietszitje past op de meeste fietsframes en kan snel op de meegeleverde montagebeugel gemonteerd worden.
  79,95
 • Quick view

  Thule RideAlong Achterzitje

  Het Thule RideAlong Achterzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Het kantelbare fietszitje past op de meeste fietsframes en kan binnen een paar seconden op de montagebeugel gemonteerd worden.
  94,95
 • Quick view

  Thule Yepp Junior Budget Achterzitje

  Het Thule Yepp Junior Budget Achterzitje is eenvoudig te monteren en past op bagagedragers met een minimaal draaggewicht van 35 kg en een breedte van 11-17 cm. Het zitje is voorzien van opklapbare voetensteunen.
  59,95
 • Quick view

  Thule Yepp Junior Easyfit Achterzitje

  Het Thule Yepp Junior Easyfit Achterzitje is geschikt voor bagagedragers die over een Easyfit-window beschikken en minimaal 35 kg kunnen dragen. Het fietszitje is voorzien van opklapbare voetensteunen.
  69,95
 • Quick view

  Urban Iki Windscherm Universeel

  Het Urban Iki Windscherm Universeel is een perfecte accessoire voor het Urban Iki Voorzitje. Het stevige windscherm is eenvoudig te bevestigen en beschermt je kindje tegen wind, insecten en stof tijdens de fietsrit.
  29,50
 • Quick view

  Urban Iki Windscherm Groen - Special Edition

  Het Urban Iki Windscherm Groen - Special Edition is een perfecte accessoire voor het Urban Iki Voorzitje. Het scherm is eenvoudig te bevestigen en beschermt je kindje tegen wind, insecten en stof tijdens de fietsrit.
  29,50
 • Quick view

  Thule RideAlong Mini Windscherm

  Dit Thule RideAlong Mini Windscherm beschermt je kindje tijdens het fietsen tegen de wind, regen, stof en insecten. Het windscherm is gemaakt van stevig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen.
  39,95
 • Quick view

  Thule Yepp Mini Regenhoes Voorzitje

  De Thule Yepp Mini Regenhoes Voorzitje beschermt jouw Thule Yepp Mini Voorzitje tegen vuil en regen. De hoes sluit perfect aan en kan binnen enkele seconden op het fietszitje bevestigd worden.
  15,95
 • Quick view

  Thule Yepp Maxi Regenhoes Achterzitje

  De Thule Yepp Maxi Regenhoes Achterzitje beschermt jouw Thule Yepp Maxi Achterzitje tegen vuil en regen. De hoes sluit perfect aan en kan binnen enkele seconden op het fietszitje bevestigd worden.
  16,95
 • Quick view

  Thule RideAlong Mini Bekleding

  Deze stijlvolle Thule RideAlong Mini Bekleding is geschikt voor het Thule RideAlong Mini Voorzitje. Dankzij de uitneembare bekleding kan je makkelijk afwisselen tussen de twee verschillende kleuren.
  24,95
 • Quick view

  Thule RideAlong Bekleding

  Deze stijlvolle Thule RideAlong Bekleding Dark is geschikt voor het Thule RideAlong Achterzitje. Dankzij de uitneembare bekleding kan je makkelijk afwisselen tussen de twee verschillende kleuren.
  24,95
 • Quick view

  Thule Yepp Universele Jasbeschermer

  Met deze handige Thule Yepp Universele Jasbeschermer kan je kindje veilig bij jou achterop de fiets zitten. De jasbeschermers zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje niet tussen de spaken kunnen komen.
  15,95
 • Quick view

  Thule Yepp Voetensteunen

  De Thule Yepp Voetensteunen bieden een veilige en stevige ondersteuning wanneer je kindje achterop bij jou op de fiets zit. De voetensteuntjes kunnen eenvoudig op bijna elke fiets gemonteerd worden.
  25,95
 • Quick view

  Thule Yepp Floral Fietshelm

  De Thule Yepp Floral Fietshelm biedt optimale veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij het klittenband gaat de fietshelm jarenlang mee.
  64,95
 • Quick view

  Thule Yepp Astro Fietshelm

  De Thule Yepp Astro Fietshelm biedt optimale veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij het klittenband gaat de fietshelm jarenlang mee.
  64,95
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Nijntje Slaaprol

  Deze Thule Yepp Nexxt Nijntje Slaaprol is erg handig wanneer je kindje tijdens het fietsen in slaap valt. De slaaprol is schokabsorberend, gemaakt van waterafstotende materialen en eenvoudig te bevestigen.
  29,95
47 Resultaten
 1. 1
 2. 2