Thule

40 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end
 • Quick view Thule Urban Glide 2 Kinderwagen

  Thule Urban Glide 2 Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  649,-
 • Quick view Thule Chariot Cross 2

  Thule Chariot Cross 2

  Uit voorraad leverbaar
  839,-
 • Quick view Thule Sapling Elite Draagzak

  Thule Sapling Elite Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  279,95
 • Quick view Thule Sapling Draagzak

  Thule Sapling Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  242,-
40 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end

Thule

 

Of je nu in de stad bent of je in de natuur begeeft, actief zijn is heel gezond. Thule ziet het als zijn roeping om producten te ontwikkelen die je ondersteuning geven bij buitenactiviteiten. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld kinderwagens, draagzakken en fietstrailers van Thule. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod Thule producten aan.

 

Optimaal toegerust voor een lange wandeling

Kinderwagens, draagzakken en andere producten van Thule geven je kindje veiligheid en optimaal comfort. Met een Thule kinderwagen of draagzak ben je heel goed uitgerust voor een lange wandeling. Deze vervoersmiddelen zijn ook voor jou als ouder of verzorger heel comfortabel. Thule draagzakken zijn zodanig ontworpen, dat het gewicht van je kindje zoveel mogelijk over je lichaam wordt verdeeld.

 

Thule kinderwagens, draagzakken en trailers bestellen

Jouw favoriete Thule kinderwagen, draagzak of andere producten, bestel je eenvoudig online via onze webshop. Zodra wij jouw online order en betaling ontvangen, maken wij zo snel mogelijk een bezorgafspraak. Wij bezorgen jouw bestelling op het moment dat jou het beste uitkomt.