61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Smallstuff Auto Puzzle

  Met de Smallstuff Auto Puzzle leert je kindje spelen en puzzelen. De Auto puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 7 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Boek Mijn Dieren Puzzelboek

  Het Little Dutch Boek Mijn Dieren Puzzelboek is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat 4 puzzeltjes met verschillende dierenvriendjes. Het is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  12,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Geluidenpuzzel

  De schattige Little Dutch Sailors Bay Geluidenpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling en woordenschat van je kindje. De puzzel bestaat uit 7 stukjes in het thema Sailors Bay. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Duo Puzzel

  De schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Duo Puzzel draagt bij aan de concentratie en motoriek van je kindje. Bij de puzzel zijn 10 verschillende combinaties mogelijk. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

  9,95

  7,96

 • Quick view

  Sophie De Giraf Badpuzzel

  Met de Sophie De Giraf Badpuzzel zal je kindje zich niet snel meer vervelen in bad. De vrolijke puzzel stimuleert de ontwikkeling van je kindje en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 10 maanden.

  27,99

  25,49

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Voelpuzzel

  Met de kleurrijke Little Dutch Flowers & Butterflies Voelpuzzel kan je kindje heerlijk puzzelen. Hierdoor ontwikkelt je kind zijn of haar puzzelvaardigheden en motoriek. De puzzel is geschikt vanaf 3 jaar.
  12,95
 • Quick view

  Little Dutch Regenboog Kleurenboek

  Het Little Dutch Regenboog Kleurenboek is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat kleurrijke illustraties die de ontwikkeling van je kindje stimuleren. Het is gemakkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Mijn Kijkboek - De Wereld Om Je Heen

  Het Little Dutch Mijn Kijkboek - De Wereld Om Je Heen is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat illustraties met verschillende thema's uit de alledaagse omgeving. Stimuleert de ontwikkeling van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Roommate Jungle Life Totem Puzzel

  Met de Roommate Jungle Life Totem Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  20,-
 • Quick view

  Roommate Country Life Totem Puzzel

  Met de Roommate Country Life Totem Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  20,-
 • Quick view

  Smallstuff Zoo Puzzle

  Met de Smallstuff Zoo Puzzle leert je kindje spelen en puzzelen. De zoo puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  44,95
 • Quick view

  Baby's Only Circles Vormenpuzzel Earth

  De Baby's Only Circles Vormenpuzzel Earth is een leuke puzzel met cirkels in verschillende groottes en kleuren. Het stimuleert je kindje om kleuren te herkennen en het bevordert de motorische ontwikkeling.
  18,95
 • Quick view

  Baby's Only Vormenpuzzel Earth

  De stijlvolle Baby's Only Vormenpuzzel Earth is een leuke puzzel met verschillende vormen en kleuren. Het stimuleert je kindje om vormen en kleuren te herkennen en het bevordert de motorische ontwikkeling.
  17,95
 • Quick view

  Stokke® MUtable™ Puzzle Around The World

  De Stokke® MUtable™ Puzzle Around The World is een uitbreiding voor de Stokke® MUtable™ speeltafel en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzelstukken zijn makkelijk vast te pakken met kleine handjes.
  14,90
 • Quick view

  Stokke® MUtable™ Puzzle Bathroom

  De Stokke® MUtable™ Puzzle Bathroom is een leerzame uitbreiding voor de Stokke® MUtable™ speeltafel en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzelstukken zijn makkelijk vast te pakken met kleine handjes.

  Normale prijs: 19,90

  Special Price 17,41

 • Quick view

  Little Dutch Klokpuzzel

  Met de Little Dutch Klokpuzzel leert je kindje tellen en het herkennen van cijfers en kleuren. De klokpuzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol ontwerp wat het leren nog leuker maakt.
  12,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay 6-in-1 puzzel

  De Little Dutch Sailors Bay 6-in-1 puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 6 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  11,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies 6-in-1 puzzel

  De Little Dutch Flowers & Butterflies 6-in-1 puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 6 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  11,95
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel MicroNeo

  De stijlvolle Kid's Concept Houten Puzzel MicroNeo draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bevat 5 verschillende soorten wezens gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Boek Mijn Eerste Dierenboek

  Het Little Dutch Boek Mijn Eerste Dierenboek is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat kleurrijke illustraties met dieren uit verschillende leefwerelden. Gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose 4-in-1 Puzzel

  De Little Dutch Little Goose 4-in-1 Puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 4 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  9,95
 • Quick view

  Janod Verzamelpuzzels Jungle

  Met de Janod Verzamelpuzzels Jungle kan je kindje eindeloos combinaties maken of ervoor kiezen om één grote puzzel te maken. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de ontwikkeling van je kindje.
  6,50
 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Puzzel

  Met deze Done by Deer Deer Friends Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit vijf stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  10,95
 • Quick view

  Janod Snelle Vissen Puzzel Spel

  Met deze Janod Snelle Vissen Puzzel Spel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  17,50
61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot