59 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Voelpuzzel

  Met de kleurrijke Little Dutch Flowers & Butterflies Voelpuzzel kan je kindje heerlijk puzzelen. Hierdoor ontwikkelt je kind zijn of haar puzzelvaardigheden en motoriek. De puzzel is geschikt vanaf 3 jaar.
  12,95
 • Quick view

  Sophie De Giraf Badpuzzel

  Met de Sophie De Giraf Badpuzzel zal je kindje zich niet snel meer vervelen in bad. De vrolijke puzzel stimuleert de ontwikkeling van je kindje en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 10 maanden.

  27,99

  23,99

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Duo Puzzel

  De schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Duo Puzzel draagt bij aan de concentratie en motoriek van je kindje. Bij de puzzel zijn 10 verschillende combinaties mogelijk. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  9,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Geluidenpuzzel

  De schattige Little Dutch Sailors Bay Geluidenpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling en woordenschat van je kindje. De puzzel bestaat uit 7 stukjes in het thema Sailors Bay. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  19,95
 • Quick view

  Trixie Houten Combineerpuzzel

  De Trixie Houten Combineerpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bestaat uit 10 stukken in verschillende dieren en kleuren die allemaal in een eigen vakje geplaatst moeten worden.
  17,95
 • Quick view

  Trixie Houten Telpuzzel

  Met de Trixie Houten Telpuzzel leert je kindje spelen, puzzelen en tellen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  15,95

  14,95

 • Quick view

  Trixie Houten 4-Lagen Dierenpuzzel

  Met de Trixie Houten 4-Lagen Dierenpuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 4 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Houten Combo Dierenpuzzel

  Met de Trixie Houten Combo Dierenpuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel bestaat uit verschillende puzzelstukjes die je kunt combineren met elkaar en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Trixie Houten Puzzel Stapeltoren

  De Trixie Houten Puzzel Stapeltoren bestaat uit 9 stukken waarmee het fijne motoriek wordt gestimuleerd. Je kindje kan de losse houten puzzelstukken ook met elkaar mixen voor de grappigste combinaties.
  24,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Polar Bear Houten Babypuzzel

  Met de Trixie Mr. Polar Bear Houten Babypuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 2 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Lion Houten Babypuzzel

  Met de Trixie Mr. Lion Houten Babypuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 2 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Baby's Only Circles Vormenpuzzel Earth

  De Baby's Only Circles Vormenpuzzel Earth is een leuke puzzel met cirkels in verschillende groottes en kleuren. Het stimuleert je kindje om kleuren te herkennen en het bevordert de motorische ontwikkeling.
  18,95
 • Quick view

  Baby's Only Vormenpuzzel Earth

  De stijlvolle Baby's Only Vormenpuzzel Earth is een leuke puzzel met verschillende vormen en kleuren. Het stimuleert je kindje om vormen en kleuren te herkennen en het bevordert de motorische ontwikkeling.
  17,95
 • Quick view

  Stokke® MUtable™ Puzzle Around The World

  De Stokke® MUtable™ Puzzle Around The World is een uitbreiding voor de Stokke® MUtable™ speeltafel en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzelstukken zijn makkelijk vast te pakken met kleine handjes.
  14,90
 • Quick view

  Stokke® MUtable™ Puzzle Bathroom

  De Stokke® MUtable™ Puzzle Bathroom is een leerzame uitbreiding voor de Stokke® MUtable™ speeltafel en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzelstukken zijn makkelijk vast te pakken met kleine handjes.
  19,90
 • Quick view

  Little Dutch Klokpuzzel

  Met de Little Dutch Klokpuzzel leert je kindje tellen en het herkennen van cijfers en kleuren. De klokpuzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol ontwerp wat het leren nog leuker maakt.

  12,95

  12,49

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay 6-in-1 puzzel

  De Little Dutch Sailors Bay 6-in-1 puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 6 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  11,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies 6-in-1 puzzel

  De Little Dutch Flowers & Butterflies 6-in-1 puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 6 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

  11,95

  9,50

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Puzzel MicroNeo

  De stijlvolle Kid's Concept Houten Puzzel MicroNeo draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bevat 5 verschillende soorten wezens gemaakt van hout materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  19,90
 • Quick view

  Little Dutch Dieren Legpuzzel

  De Little Dutch Dieren Legpuzzel kan je kindje verschillende dieren maken met puzzelstukjes. Hierdoor ontwikkeld je kind de puzzelvaardigheden en de motoriek. De puzzel is voor kindjes vanaf 2 jaar oud.

  10,95

  9,92

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose 4-in-1 Puzzel

  De Little Dutch Little Goose 4-in-1 Puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 4 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  9,95

  6,99

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Geluidenpuzzel

  De schattige Little Dutch Little Goose Geluidenpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bestaat uit 7 stukjes met verschillende diertjes erop. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  19,95

  16,99

 • Quick view

  Janod Verzamelpuzzels Jungle

  Met de Janod Verzamelpuzzels Jungle kan je kindje eindeloos combinaties maken of ervoor kiezen om één grote puzzel te maken. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de ontwikkeling van je kindje.
  6,50
 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Puzzel

  Met deze Done by Deer Deer Friends Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit vijf stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  10,95

  8,49

59 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot