15 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Houten Combineerpuzzel

  De Trixie Houten Combineerpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bestaat uit 10 stukken in verschillende dieren en kleuren die allemaal in een eigen vakje geplaatst moeten worden.
  17,95
 • Quick view

  Trixie Houten 4-Lagen Dierenpuzzel

  Met de Trixie Houten 4-Lagen Dierenpuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 4 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Houten Combo Dierenpuzzel

  Met de Trixie Houten Combo Dierenpuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel bestaat uit verschillende puzzelstukjes die je kunt combineren met elkaar en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Trixie Houten Puzzel Stapeltoren

  De Trixie Houten Puzzel Stapeltoren bestaat uit 9 stukken waarmee het fijne motoriek wordt gestimuleerd. Je kindje kan de losse houten puzzelstukken ook met elkaar mixen voor de grappigste combinaties.
  24,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Polar Bear Houten Babypuzzel

  Met de Trixie Mr. Polar Bear Houten Babypuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 2 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Lion Houten Babypuzzel

  Met de Trixie Mr. Lion Houten Babypuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 2 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Mrs. Elephant Houten Babypuzzel

  Met de Trixie Mrs. Elephant Houten Babypuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 2 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Vormpuzzel

  Met de Trixie Vormpuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De kartonnen puzzel bestaat uit 5 vrolijke figuren die uit verschillende puzzelstukken bestaan en dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,95
 • Quick view

  Trixie Houten Vormenpuzzel

  Met de Trixie Houten Vormenpuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  15,95
 • Quick view

  Trixie Houten Ronde Puzzel

  Met de Trixie Houten Ronde Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 10 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  15,95
 • Quick view

  Trixie Mrs. Rabbit Houten Babypuzzel

  Met de Trixie Mrs. Rabbit Houten Babypuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 2 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Houten Telpuzzel

  Met de Trixie Houten Telpuzzel leert je kindje spelen, puzzelen en tellen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  15,95

  14,95

 • Quick view

  Trixie Mr. Monkey Houten Babypuzzel

  Met de Trixie Mr. Monkey Houten Babypuzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 2 puzzelstukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Blokpuzzel

  Met de Trixie Blokpuzzel komt de fantasie van je kindje tot leven! Door met de blokken te spelen en verschillende combinaties te maken wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Houten Puzzelblokken

  Met de Trixie Houten Puzzelblokken leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel bestaat uit 6 blokjes die de vaardigheden van je kindje bevorderen. Verder is de puzzel gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
15 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot