Zonnebrillen

Zelfs in Nederland kunnen de zonnestralen in de zomer heel fel zijn. Een goede zonnebril zorgt ervoor dat de zon veel minder fel overkomt. Op het strand voorkomt een zonnebril ook dat er zand in de oogjes van je kindje komt. In de winter is een zonnebril handig tijdens de wintersportvakantie. Wij verkopen hippe zonnebrillen van echte kwaliteitsmerken, zoals Babybanz. Het materiaal van deze zonnebrillen is extra sterk.

Lees meer...

Goede bescherming

De zonnebrillen van Babybanz en Kidzbanz hebben hoge kwaliteit lenzen die veel van de zon tegenhouden. Deze zonnebrillen worden dan ook aanbevolen door de "Optometrist-Association" in Australië.

Hippe uitstraling

De Baby Banz zonnebrillen zien er heel hip uit. Zo’n zonnebril is maar wat stoer! De meeste zonnebrillen zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren monturen. Sommige monturen zijn bedrukt met figuurtjes of ruitjes.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Babybanz Star Zonnebril Pink

  Met de Babybanz zonnebril heeft je kindje geen last meer van zijn ogen als het tegen de zon inkijkt. De zonnebril beschikt over een zacht neusstuk en geschikt vanaf de geboorte tot 2 jaar.

  17,99

  17,95

 • Quick view

  Babybanz Star Zonnebril

  Met de Babybanz zonnebril heeft je kindje geen last meer van zijn ogen als het tegen de zon inkijkt. De zonnebril beschikt over een zacht neusstuk en is geschikt vanaf de geboorte tot 2 jaar.
 • Quick view

  Babybanz Uni Zonnebril

  Deze Babybanz Uni Zonnebril is hip en lekker vrolijk. Babybanz is al jaren de absolute nummer 1 in sunprotection voor de kids. De zonnebril biedt de juiste bescherming tegen de stralen van de zon.

  Normale prijs: 15,99

  Special Price 14,40

 • Quick view

  Izipizi Zonnebril Baby 0-12 Mnd

  De stoere Izipizi Zonnebril Baby 0-12 Mnd beschermt de ogen van je kindje tegen UV-straling in de zomermaanden of tijdens wintersport. De bril is gemaakt van flexibel materiaal en blijft goed zitten.
  25,-
 • Quick view

  Izipizi Zonnebril Kids 12-36 Mnd

  De stoere Izipizi Zonnebril Kids 12-36 Mnd beschermt de ogen van je kindje tegen UV-straling in de zomermaanden of tijdens wintersport. De bril is gemaakt van flexibel materiaal en blijft goed zitten.
  25,-
5 Resultaten
Trustpilot