Hoogslaper

Waarom kostbare ruimte in de slaapkamer zomaar weggooien als het niet hoeft? Kies voor een hoogslaper en creëer daarmee extra ruimte. Onder het bed plaats je bijvoorbeeld een bank of een tafel. Je benut nu dus oppervlakte die anders enkel ingenomen zou worden door het ledikant.

Lees meer...

Verlichting en opbergruimte

Een aantal hoogslapers bieden nog meer: ze zijn voorzien van een bureau of van meerdere opbergvakken. Bij een aantal modellen is de ruimte onder het bed afgesloten. De spulletjes die je hier neerlegt, liggen dan tenminste uit het zicht. Sommige hoogslapers geven je extra veiligheid door de verlichte traptreden. Dit laatste voorkomt dat jij in het donker per ongeluk naast de traptrede stapt en je bezeert.

Boomhut hoogslaper

Een boomhut hoogslaper is naast een bed ook een speelhut. In tegenstelling tot andere kinderbedden biedt een houten boomhut veel speel- en klimplezier. Natuurlijk is er rekening gehouden met alle veiligheidsvoorschriften.

Halfhoogslaper

Naast hoogslapers vind je bij ons ook een ruim aanbod halfhoogslapers. Bekijk bijvoorbeeld de mooie Life Time halfhoogslaper met een stoere print op de panelen.

Lees minder...
75 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Kidsfactory Buroslaper Bob

  Kidsfactory Buroslaper Bob is robuust van stijl en in vervaardigd van vurenhout. Onder het bed bevindt zich een bureau waaraan geknutseld, gespeeld of gestudeerd kan worden.
  1.063,-
 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap

  De Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
  626,-
 • Quick view

  Vipack Bonny Hoogslaper Met Bureau

  De Vipack Bonny Hoogslaper Met Bureau is een ruimtebesparend meubel met verschillende soorten opbergruimten eronder. Daarnaast beschikt het over een uitschuifbaar bureau. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  876,-
 • Quick view

  Kids Factory Boomhut Oldlook

  Je kunt lekker klimmen, klauteren en veel avonturen beleven in de stoere Kids Factory Boomhut Oldlook. De leuke details die het bed heeft maken het helemaal compleet. Gemaakt van kwalitatief materiaal.
  1.261,-
 • Quick view

  Kids Factory Pipo Wagen

  De Kids Factory Pipo Wagen Loesje is een echte blikvanger in je slaapkamer. In de woonwagen slaap je heerlijk rustig omdat het veel geluiden uit je slaapkamer tegenhoudt.
  1.370,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap

  De Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap is een praktische hoogslaper wat past op de kleine kinderkamer. Het beschikt over een opbergtrap om spullen op te bergen. De hoogslaper wordt exclusief matras geleverd.
  1.814,75
 • Quick view

  Vipack Barnie Halfhoogslaper Wit

  De Vipack Barnie Halfhoogslaper Wit is een handig meubel om in te slapen maar het biedt ook speelmogelijkheid. Het beschikt over een trap van twee treden. Wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras.
  592,-
 • Quick view

  Manis-h Hoogslaper

  Welk kind wilt nu niet een hoogslaper? Het Manis-h Hoogslaper heeft een strak design en biedt genoeg ruimte om onder het bedframe een bureau te plaatsen of een bank om op te chillen.
  0,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit

  De Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit is een praktische hoogslaper met een rechte trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.

  535,-

  485,-

 • Quick view

  Vipack Fire Truck Bunkbed

  Een brandweerbed van het merk Vipack voor twee echte brandweermannen!
  720,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.

  855,-

  804,-

 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Met Glijbaan Greywash

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Met Glijbaan Greywash is een mooie halfhoogslaper met een schuine ladder en een glijbaan uit de White serie van Flexa. Het is een praktisch bed met veel opties.
  829,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Vipack Kiddy Halfhoogslaper Wit

  De Vipack Kiddy Halfhoogslaper Wit kenmerkt zich aan het witte slaapgedeelte wat staat op een frame in een blanke kleur. Via een schuine trap is eenvoudig op het bed te komen. En bed met een Scandinavische touch.
  450,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family met Trapkast 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family met Trapkast 120 x 200 cm is een speels familie stapelbed met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is dit stapelbed erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.956,-
 • Quick view

  Bopita Lisa Stapelbed Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Stapelbed Wit / Naturel is een kwalitatief MDF meubel in een karakteristieke look! Een leuk stapelbed met twee slaapgedeelten. Met de trap in het midden kan op het hoge bed gekomen worden.

  819,-

  739,-

 • Quick view

  Bopita Lisa Halfhoogslaper Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Halfhoogslaper Wit / Naturel is een kwalitatief MDF meubel in een karakteristieke look! Een leuk bed waaronder opbergruimte zit. Met de trap in het midden kan op het bed gekomen worden.

  549,-

  499,-

 • Quick view

  Flexa White Casa Hoogslaper Blank

  De Flexa White Casa Hoogslaper Blank biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich een bureau en een slaapmodule wat ook als sofamodule kan functioneren. Het is een erg praktische hoogslaper.
  1.529,-
 • Quick view

  Flexa Freja Halfhoogslaper

  De Flexa Freja Halfhoogslaper is een kwalitatieve halfhoogslaper voor kinderen vanaf 3 jaar. Het biedt een slaapplek met daaronder verschillende soorten opbergmogelijkheden. Het is een praktisch meubel!
  919,-
 • Quick view

  Flexa Freja Halfhoogslaper White

  De Flexa Freja Halfhoogslaper White is een kwalitatieve halfhoogslaper voor kinderen vanaf 3 jaar. Het biedt een slaapplek met daaronder verschillende soorten opbergmogelijkheden. Het is een praktisch meubel!
  919,-
 • Quick view

  Flexa Alfred Halfhoogslaper White / BlackBoard 90 x 200 cm

  De Flexa Alfred Halfhoogslaper White / BlackBoard 90 x 200 cm is een kwalitatieve halfhoogslaper van kwalitatief grenen. Het meubel is iets lager dan een standaard halfhoogslaper en hoger dan een eenpersoonsbed.
  429,-
 • Quick view

  Vipack Halfhoogslaper Bonny (BOHS95)

  De Vipack Halfhoogslaper Bonny kun je helemaal naar eigen stijl en smaak combineren! Kies uit verschillende kleuren voor de fronten van de halfhoogslaper. Het bed is gemaakt van kwalitatief plaatmateriaal.

  696,-

  599,-

 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Schuine Trap Wit / Wit

  De Flexa White Halfhoogslaper Schuine Trap Wit / Wit creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
  639,-
 • Quick view

  Flexa White Casa Hoogslaper Wit / Blauw

  Flexa White Casa Hoogslaper biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich een bureau en een slaapmodule wat ook als sofamodule kan functioneren. Het is een erg praktische hoogslaper.
  1.439,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.

  1.037,-

  986,-

75 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4