Hoogslaper

Waarom kostbare ruimte in de slaapkamer zomaar weggooien als het niet hoeft? Kies voor een hoogslaper en creëer daarmee extra ruimte. Onder het bed plaats je bijvoorbeeld een bank of een tafel. Je benut nu dus oppervlakte die anders enkel ingenomen zou worden door het ledikant.

Lees meer...

Verlichting en opbergruimte

Een aantal hoogslapers bieden nog meer: ze zijn voorzien van een bureau of van meerdere opbergvakken. Bij een aantal modellen is de ruimte onder het bed afgesloten. De spulletjes die je hier neerlegt, liggen dan tenminste uit het zicht. Sommige hoogslapers geven je extra veiligheid door de verlichte traptreden. Dit laatste voorkomt dat jij in het donker per ongeluk naast de traptrede stapt en je bezeert.

Boomhut hoogslaper

Een boomhut hoogslaper is naast een bed ook een speelhut. In tegenstelling tot andere kinderbedden biedt een houten boomhut veel speel- en klimplezier. Natuurlijk is er rekening gehouden met alle veiligheidsvoorschriften.

Halfhoogslaper

Naast hoogslapers vind je bij ons ook een ruim aanbod halfhoogslapers. Bekijk bijvoorbeeld de mooie Life Time halfhoogslaper met een stoere print op de panelen.

Lees minder...
95 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Kidsfactory Buroslaper Bob

  Kidsfactory Buroslaper Bob is robuust van stijl en in vervaardigd van vurenhout. Onder het bed bevindt zich een bureau waaraan geknutseld, gespeeld of gestudeerd kan worden.
  1.063,-
 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap

  De Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
  639,-
 • Quick view

  Kids Factory Pipo Wagen

  De Kids Factory Pipo Wagen Loesje is een echte blikvanger in je slaapkamer. In de woonwagen slaap je heerlijk rustig omdat het veel geluiden uit je slaapkamer tegenhoudt.
  1.370,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap

  De Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap is een praktische hoogslaper wat past op de kleine kinderkamer. Het beschikt over een opbergtrap om spullen op te bergen. De hoogslaper wordt exclusief matras geleverd.
  2.679,-
 • Quick view

  Vipack Barnie Halfhoogslaper Wit

  De Vipack Barnie Halfhoogslaper Wit is een handig meubel om in te slapen maar het biedt ook speelmogelijkheid. Het beschikt over een trap van twee treden. Wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras.
  858,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit

  De Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit is een praktische hoogslaper met een rechte trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.
  599,-
 • Quick view

  Vipack Fire Truck Bunkbed

  Een brandweerbed van het merk Vipack voor twee echte brandweermannen!
  1.016,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.024,-
 • Quick view

  Flexa Classic Verhoging Voor Combi Middenhoogslaper Terra

  De Flexa Classic Verhoging Voor Combi Midden hoogslaper Terra wordt geleverd inclusief montage materiaal. Daarnaast is de de verhoging te gebruiken met de verticale of schuine ladder. Praktisch in gebruik!
  164,-
 • Quick view

  Vipack Pino Hoogslaper + Bureau + Zetelbed

  De Vipack Pino Hoogslaper + Bureau + Zetelbed is multifunctioneel en voorzien van een stijlvol design. Verder is de hoogslaper perfect te combineren met andere producten van de Pino collectie van Vipack.
  1.162,-
 • Quick view

  Vipack Pino Hoogslaper 90 x 200 cm

  De Vipack Pino Hoogslaper Wit 90 x 200 cm is een praktisch en stijlvol bed gemaakt uit Scandinavisch grenenhout. Onder het bed bevindt zich een bureau, die aan beide kanten van de ladder gemonteerd kan worden.
  642,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Grijs

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Grijs beschikt over een uitvalbeveiliging wat het slapen van jouw kindje een stuk veiliger maakt. Het bed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  394,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Midhoogslaper Met Trap Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Midhoogslaper Met Trap Wit Gelakt is gemaakt van duurzaam materiaal. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Voorzien van een stijlvol design.
  1.203,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Grijs

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Grijs is perfect te combineren met andere producten van Vipack. Verder wordt de halfhoogslaper geleverd inclusief lattenbodem en glijbaan. Praktisch in gebruik.
  425,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Wit

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Wit is perfect te combineren met andere producten van Vipack. Verder wordt de halfhoogslaper geleverd inclusief lattenbodem en glijbaan. Praktisch in gebruik.
  411,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Grijs

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Grijs is perfect te combineren met andere producten van Vipack. Daarnaast wordt de halfhoogslaper geleverd inclusief lattenbodem. Gemaakt uit Scandinavisch grenen materiaal.
  339,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Wit

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Wit is perfect te combineren met andere producten van Vipack. Daarnaast wordt de halfhoogslaper geleverd inclusief lattenbodem. Gemaakt uit Scandinavisch grenen materiaal.
  328,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie Met Dak Incl. Luxe Lattenbodem Wit Gelakt

  Het LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie Met Dak Incl. Luxe Lattenbodem Wit Gelakt groeit met je kindje mee. Verder is het 4-in-1 bed gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wordt geleverd inclusief luxe lattenbodem.
  1.279,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie Met Dak Wit Gelakt

  Het LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie Met Dak Wit Gelakt groeit met je kindje mee. Het begint laag op de grond en uiteindelijk wordt het een normaal basisbed. Verder is het bed gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  1.222,-
 • Quick view

  Bopita Nordic Hoogslaper XL Met Schuine Trap Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Nordic Hoogslaper XL Met Schuine Trap Wit 90 x 200 cm is een praktisch bed voorzien van een stijlvol design. Daarnaast wordt de hoogslaper geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.
  1.055,-
 • Quick view

  Flexa Classic Verhoging Voor Combi Middenhoogslaper Whitewash

  De Flexa Classic Verhoging Voor Combi Middenhoogslaper Whitewash wordt geleverd inclusief montage materiaal. Daarnaast is de de verhoging te gebruiken met de verticale of schuine ladder. Praktisch in gebruik!
  164,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap

  De Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
  1.148,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.
  1.241,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper Met Rechte ladder

  Het Flexa Popsicle Halfhoogslaper Met Rechte ladder wordt geleverd inclusief lattenbodem en rechte ladder. Daarnaast is de halfhoogslaper perfect te combineren met andere producten van Flexa Popsicle.
  1.148,-
95 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot