Hoogslaper

Waarom kostbare ruimte in de slaapkamer zomaar weggooien als het niet hoeft? Kies voor een hoogslaper en creëer daarmee extra ruimte. Onder het bed plaats je bijvoorbeeld een bank of een tafel. Je benut nu dus oppervlakte die anders enkel ingenomen zou worden door het ledikant.

Lees meer...

Verlichting en opbergruimte

Een aantal hoogslapers bieden nog meer: ze zijn voorzien van een bureau of van meerdere opbergvakken. Bij een aantal modellen is de ruimte onder het bed afgesloten. De spulletjes die je hier neerlegt, liggen dan tenminste uit het zicht. Sommige hoogslapers geven je extra veiligheid door de verlichte traptreden. Dit laatste voorkomt dat jij in het donker per ongeluk naast de traptrede stapt en je bezeert.

Boomhut hoogslaper

Een boomhut hoogslaper is naast een bed ook een speelhut. In tegenstelling tot andere kinderbedden biedt een houten boomhut veel speel- en klimplezier. Natuurlijk is er rekening gehouden met alle veiligheidsvoorschriften.

Halfhoogslaper

Naast hoogslapers vind je bij ons ook een ruim aanbod halfhoogslapers. Bekijk bijvoorbeeld de mooie Life Time halfhoogslaper met een stoere print op de panelen.

Lees minder...
90 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Kidsfactory Buroslaper Bob

  Kidsfactory Buroslaper Bob is robuust van stijl en in vervaardigd van vurenhout. Onder het bed bevindt zich een bureau waaraan geknutseld, gespeeld of gestudeerd kan worden.
  1.063,-
 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap

  De Flexa White Halfhoogslaper Rechte Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
  639,-
 • Quick view

  Kids Factory Boomhut Oldlook

  Je kunt lekker klimmen, klauteren en veel avonturen beleven in de stoere Kids Factory Boomhut Oldlook. De leuke details die het bed heeft maken het helemaal compleet. Gemaakt van kwalitatief materiaal.
  1.261,-
 • Quick view

  Kids Factory Pipo Wagen

  De Kids Factory Pipo Wagen Loesje is een echte blikvanger in je slaapkamer. In de woonwagen slaap je heerlijk rustig omdat het veel geluiden uit je slaapkamer tegenhoudt.
  1.370,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap

  De Flexa Popsicle Hoogslaper met Opbergtrap is een praktische hoogslaper wat past op de kleine kinderkamer. Het beschikt over een opbergtrap om spullen op te bergen. De hoogslaper wordt exclusief matras geleverd.

  Normale prijs: 2.199,-

  Special Price 2.060,10

 • Quick view

  Vipack Barnie Halfhoogslaper Wit

  De Vipack Barnie Halfhoogslaper Wit is een handig meubel om in te slapen maar het biedt ook speelmogelijkheid. Het beschikt over een trap van twee treden. Wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras.
  794,-
 • Quick view

  Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit

  De Bopita Mix & Match Seppe Hoogslaper Wit is een praktische hoogslaper met een rechte trap. Eronder bevind er ruimte om het een en ander op te bergen. Geleverd met lattenbodem.

  585,-

  508,-

 • Quick view

  Vipack Fire Truck Bunkbed

  Een brandweerbed van het merk Vipack voor twee echte brandweermannen!
  915,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  969,-
 • Quick view

  Flexa Freja Halfhoogslaper

  De Flexa Freja Halfhoogslaper is een kwalitatieve halfhoogslaper voor kinderen vanaf 3 jaar. Het biedt een slaapplek met daaronder verschillende soorten opbergmogelijkheden. Het is een praktisch meubel!
  1.009,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Grijs

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan Grijs beschikt over een dubbele uitvalbeveiliging wat het slapen van jouw kindje een stuk veiliger maakt. De halfhoogslaper is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  449,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Schuin Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De hoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  831,-

  659,-

 • Quick view

  Bopita Nordic Hoogslaper XL Met Schuine Trap Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Nordic Hoogslaper XL Met Schuine Trap Wit 90 x 200 cm is een praktisch bed voorzien van een stijlvol design. Daarnaast wordt de hoogslaper geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.

  1.011,-

  923,-

 • Quick view

  Manis-h Halfhoogslaper Antraciet

  De Manis-h Halfhoogslaper Antraciet ziet er door zijn design strak uit. De halfhoogslaper is gemaakt van stevig MDF materiaal. Onder de halfhoogslaper is er nog genoeg ruimte om een speelplek te creëren.
  716,-
 • Quick view

  Popsicle Ombouwset Voor Eenpersoonsbed

  Het Popsicle Ombouwset Voor Eenpersoonsbed is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met het Popsicle ombouwset kan je een halfhoogslaper of hoogslaper ombouwen tot een eenpersoonsbed. Praktisch in gebruik.
  90,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper Met Rechte ladder

  Het Flexa Popsicle Halfhoogslaper Met Rechte ladder wordt geleverd inclusief lattenbodem en rechte ladder. Daarnaast is de halfhoogslaper perfect te combineren met andere producten van Flexa Popsicle.

  1.029,-

  881,10

 • Quick view

  Flexa Popsicle Hoogslaper Met Schuine Ladder

  Het Flexa Popsicle Hoogslaper Met Schuine Ladder wordt geleverd inclusief lattenbodem en schuine ladder. Verder is de Popsicle hoogslaper gemaakt van hoogwaardig materiaal. Voorzien van een stijlvol design.

  1.309,-

  1.124,10

 • Quick view

  Flexa Classic Casa Hoogslaper Schuine Trap Whitewash 90 x 200 Cm

  De Flexa Classic Casa Hoogslaper Schuine Trap Whitewash 90 x 200 Cm is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Classic collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.
  1.469,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Ladder Schuin Terra

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Ladder Schuin Terra is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Classic serie. De hoogslaper is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  979,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Met Glijbaan En Schuine Ladder Whitewash

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Met Glijbaan En Schuine Ladder Whitewash is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Classic collectie. Gemaakt van hoogwaardig materiaal. Exclusief matras.
  979,-
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan is zeer origineel van design en kan velen jaren mee. Biedt onder het bed opbergruimte of een speelruimte. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem.
  394,-
 • Quick view

  Flexa Classic Verhoging Voor Combi Middenhoogslaper Whitewash

  De Flexa Classic Verhoging Voor Combi Middenhoogslaper Whitewash wordt geleverd inclusief montage materiaal. Daarnaast is de de verhoging te gebruiken met de verticale of schuine ladder. Praktisch in gebruik!
  155,-
 • Quick view

  Vipack Noah Halfhoogslaper Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Noah Halfhoogslaper Wit 90 x 200 cm is een kwalitatieve hoogslaper met aan de achterzijde een handige trap. Onder het bed bevind er een grote opening met daarnaast een raam in het paneel.
  548,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap

  De Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.

  Normale prijs: 939,-

  Special Price 881,10

90 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot