Hoogslaper

Waarom kostbare ruimte in de slaapkamer zomaar weggooien als het niet hoeft? Kies voor een hoogslaper en creëer daarmee extra ruimte. Onder het bed plaats je bijvoorbeeld een bank of een tafel. Je benut nu dus oppervlakte die anders enkel ingenomen zou worden door het ledikant.

Lees meer...

Verlichting en opbergruimte

Een aantal hoogslapers bieden nog meer: ze zijn voorzien van een bureau of van meerdere opbergvakken. Bij een aantal modellen is de ruimte onder het bed afgesloten. De spulletjes die je hier neerlegt, liggen dan tenminste uit het zicht. Sommige hoogslapers geven je extra veiligheid door de verlichte traptreden. Dit laatste voorkomt dat jij in het donker per ongeluk naast de traptrede stapt en je bezeert.

Boomhut hoogslaper

Een boomhut hoogslaper is naast een bed ook een speelhut. In tegenstelling tot andere kinderbedden biedt een houten boomhut veel speel- en klimplezier. Natuurlijk is er rekening gehouden met alle veiligheidsvoorschriften.

Halfhoogslaper

Naast hoogslapers vind je bij ons ook een ruim aanbod halfhoogslapers. Bekijk bijvoorbeeld de mooie Life Time halfhoogslaper met een stoere print op de panelen.

Lees minder...
72 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Hoogslaper Trap Schuin Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De hoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  819,-

  719,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.

  1.037,-

  986,-

 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap

  De Flexa Popsicle Halfhoogslaper Schuine Trap creëert een unieke look in de kinderkamer. De halfhoogslaper is gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor het jarenlang mee gaat.
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Ladder Schuin

  Flexa Classic Halfhoogslaper Ladder Schuin biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich en ruimte om te spelen of het kan dienen als opbergruimte. Een zeer praktisch bed op de kinderkamer.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper

  Flexa Popsicle Halfhoogslaper is een handig bed wat vooral in de kleine kinderkamer goed tot zijn recht komt. Wordt geleverd inclusief lattenbodem en exclusief matras.
 • Quick view

  Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan

  De Vipack Pino Halfhoogslaper Met Glijbaan is zeer origineel van design en kan velen jaren mee. Biedt onder het bed opbergruimte of een speelruimte. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem.
 • Quick view

  Flexa Classic Verhoogde Halfhoogslaper Rechte Trap Terra

  Een verhoogde halfhoogslaper met een rechte ladder van het merk Flexa. Vooral erg praktisch op de kleine kinderkamer. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout zodat jou kind er veel jaar plezier van heeft.
  799,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Met Glijbaan Greywash

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Met Glijbaan Greywash is een mooie halfhoogslaper met een schuine ladder en een glijbaan uit de White serie van Flexa. Het is een praktisch bed met veel opties.

  889,-

  829,-

 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Rechte Trap Small Whitewash

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Rechte Trap Small Whitewash is een mooie halfhoogslaper met een rechte ladder uit de Classic serie van het merk Flexa. Het bed biedt ruimte voor een matras van 90 x 190 cm.

  669,-

  566,10

 • Quick view

  Bopita Combiflex Halfhoogslaper Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Halfhoogslaper Trap Schuin Wit is een praktisch bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. De halfhoogslaper is vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  779,-

  719,-

 • Quick view

  Flexa White Casa Hoogslaper Wit / Roze

  Flexa White Casa Hoogslaper biedt veel mogelijkheden. Onder het bed bevind zich een bureau en een slaapmodule wat ook als sofamodule kan functioneren. Het is een erg praktische hoogslaper.
  1.459,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Rechte Trap

  De Flexa Classic Halfhoogslaper Rechte Trap is een praktisch bed wat bestaat uit grenenhout. Onder dit bed bevind zich een ruimte waar verschillende spullen opgeborgen kunnen worden.
  629,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie Luxe

  Met de LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie is erg handig om aan te schaffen omdat het lang met je kind meegroeit. Het bed kan namelijk omgebouwd worden naar verschillende soorten bedden. Elk bed past bij een bepaalde fase van een kind.

  976,-

  925,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
  1.040,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap Wit Gelakt is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.

  1.037,-

  986,-

 • Quick view

  Flexa Freja Halfhoogslaper White

  De Flexa Freja Halfhoogslaper White is een kwalitatieve halfhoogslaper voor kinderen vanaf 3 jaar. Het biedt een slaapplek met daaronder verschillende soorten opbergmogelijkheden. Het is een praktisch meubel!
  919,-
 • Quick view

  Bopita Nordic Hoogslaper Met Rechte Trap Wit

  Het Bopita Nordic Hoogslaper Met Rechte Trap Wit is een mooi meubel in een tijdloze look. Dit meubel is uit te breiden naar een hoogslaper of stapelbed. Het is een handige en praktische serie.

  989,-

  803,-

 • Quick view

  Vipack Pino Hoogslaper 140 x 200 cm

  De Vipack Pino Hoogslaper 140 x 200 cm is een handig bed waaronder genoeg ruimte is om spullen en meubels neer te zetten. Deze kwalitatief grenen hoogslaper wordt inclusief een lattenbodem geleverd.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast is een speelse hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
 • Quick view

  Flexa White Halfhoogslaper Schuine Trap en Glijbaan Wit / Wit

  Een mooie halfhoogslaper met een schuine ladder en een glijbaan uit de White serie van Flexa.
  859,-
 • Quick view

  Flexa Classic Halfhoogslaper Trap met Glijbaan Whitewash

  Flexa Classic Halfhoogslaper Trap met Glijbaan biedt de mogelijkheid om te kunnen slapen maar het is ook een plek om te kunnen spelen. De glijbaan maakt de halfhoogslaper helemaal compleet.
  879,-
 • Quick view

  Bopita Combiflex Hoogslaper XL Trap Schuin Wit

  De Bopita Combiflex Hoogslaper XL Trap Schuin Wit is een praktisch en extra hoog bed in een origineel design. De ladder kan zowel rechts als links neergezet worden. Vervaardigd van kwalitatief MDF-materiaal.

  929,-

  759,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Wit Gelakt is een hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.618,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Whitewash is een hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.519,-
72 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3