Kruikenzak

Een kruik kun je alleen gebruiken in combinatie met een kruikenzak. Dit geldt zowel voor het gebruik van aluminium kruiken als voor het gebruik van een elektrische Zensy kruik. Een kruikenzak heeft een beschermende functie. Dankzij een kruikenzak voorkom je dat je je handen aan de kruik verbrandt. Daarnaast houdt een kruikenzak de warmte van de kruik langer vast. Op deze pagina vind je een ruim assortiment met kruikenzakken voor beide soorten kruiken in allerlei kleuren en met verschillende, mooie dessins.

Lees meer...

Een Zensy kruikenzak

De Zensy kruik van Pretura is een hele veilige, elektrische kruik. Het voordeel van de Zensy kruik is dat deze kruik niet lekt en dat je deze niet hoeft te vullen met water. De Zensy kruik is fabrieksmatig gevuld met vloeistof die er niet uit kan. Daarnaast is het heel fijn dat de Zensy kruik heel lang gelijkmatig warmte blijft afgeven, meestal zo’n 6 uur lang. De eerste Zensy kruik is de Zensy Soft Babywarmer. Deze is verder doorontwikkeld en verbeterd. De opvolger heet de Zensy Care. Bij de aankoop van een Zensy kruik zit een kruikenzak inbegrepen. Vind je het leuk om een kruikenzak te hebben die past bij het bedje van je kindje en de inrichting van de babykamer, dan kun je aanvullend een Zensy kruikenzak aanschaffen. Let op: De meeste van onze Zensy kruikenzakken zijn bedoeld voor de Zensy Soft babywarmer en niet voor de Zensy Care, tenzij anders vermeld.

Een kruik in de stijl van de babykamer

Veel merken verkopen dekens, knuffels en andere babyspullen in dezelfde stijl als de kruikenzakken op deze pagina. Hierdoor kun je de kruikenzakken perfect matchen met het interieur van de babykamer. Wel zo leuk natuurlijk! Ga je voor een neutraal kleurtje of mag het best een beetje opvallen? Op Babypark.nl vind je een assortiment met voor ieder wat wils. Wanneer je een keuze voor een kruikenzak hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig online bestellen via deze pagina. Alle bestellingen op Babypark.nl vanaf €20,- worden gratis thuisbezorgd. Zo kun je je babyuitzet bij elkaar shoppen waar en wanneer je maar wilt. Handig!

Lees minder...
45 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Meyco Leopard Kruikenzak Sand Melange

  Met de Meyco Leopard Kruikenzak Sand Melange geniet je kindje veilig van een warme kruik. De hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant van de kruikenzak.
  8,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bo Kruikenzak

  Met de stijlvolle Bink Bedding Bo Kruikenzak kan je kindje veilig genieten van een warme kruik. De kruikenzak voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  13,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Kruikenzak

  De Baby's Only Reef Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  24,95

  19,95

 • Quick view

  Meyco Vintage Flower Kruikenzak Taupe

  Met de Meyco Vintage Flower Kruikenzak Taupe geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant van de kruikenzak.
  7,95
 • Quick view

  Jollein Spring Knit Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein Spring Knit Kruikenzak geniet je kindje veilig van een kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  14,99
 • Quick view

  Meyco Little Dots Kruikenzak

  Met de stijlvolle Meyco Little Dots Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Kruikenzak Roze

  Deze stijlvolle Little Dutch Flowers & Butterflies Kruikenzak Roze heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Kruikenzak Donkerroze

  Deze stijlvolle Little Dutch Little Pink Flowers Kruikenzak Donkerroze heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.

  14,95

  11,96

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Kruikenzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke baby of kinderkamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 11,96

 • Quick view

  Bink Bedding Stars Kruikenzak

  Met de stijlvolle Bink Bedding Stars Kruikenzak kan je kindje veilig genieten van een warme kruik. De kruikenzak voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding Rainbow Kruikenzak

  De stijlvolle Bink Bedding Rainbow Kruikenzak beschermt jou en je kindje tegen de hitte van de kruik. De kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Meyco Mini Relief Kruikenzak

  Met de Meyco Mini Relief Kruikenzak kan je kindje veilig genieten van een warme kruik. De kruikenzak is stijlvol, voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  11,95

  10,36

 • Quick view

  Baby's Only Sun Kruikenzak

  De Baby's Only Sun Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Kruikenzak

  De Baby's Only Kabel Uni Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Kruikenzak

  De Baby's Only Classic Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  20,95
 • Quick view

  Babypark Kruikenzak

  De Babypark Kruikenzak is gemaakt van badstof waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Verder is de stijlvolle kruikenzak verkrijgbaar in verschillende kleuren. Eenvoudig en praktisch in gebruik.
  2,99
 • Quick view

  Meyco Basic Jersey Kruikenzak

  Met de stijlvolle Meyco Basic Jersey Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  7,50

  3,36

 • Quick view

  Jollein Badstof Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein Badstof Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  5,99
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Kruikenzak

  De stijlvolle Cottonbaby Wafel Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. Zo blijft je kindje goed op temperatuur in de wieg of ledikant. Kortom, een echte must-have!

  13,95

  11,96

 • Quick view

  Baby's Only Sense Kruikenzak

  De Baby's Only Sense Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Meyco Knots Kruikenzak

  Met de Meyco Knots Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  8,46
 • Quick view

  Baby's Only Sky Kruikenzak

  De Baby's Only Sky Kruikenzak is perfect te combineren met andere producten van Baby's Only. Verder is de stijlvolle kruikenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor een standaard kruik.
  20,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Kruikenzak

  De Baby's Only Sparkle Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Kruikenzak

  De Witlof For Kids Colour Your World Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. De stijlvolle kruikenzak is gemaakt van zacht materiaal en sluit gemakkelijk met klittenband.

  17,95

  12,57

45 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot