Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Slaapzakken

Puckababy slaapzakken

Geef je kindje een comfortabele Puckababy slaapzak. Van Puckababy zijn verschillende soorten slaapzakken verkrijgbaar. Sommige slaapzakken zijn speciaal ontwikkeld voor het inbakeren van je kindje. Voor alle Puckababy slaapzakken geldt dat deze het veilig slapen van je kindje bevorderen.

Lees meer...

Een Puckababy inbakerslaapzak

Met de The Original Piep bijvoorbeeld, baker je pasgeboren baby’s op een veilige manier in. Dankzij zo’n Puckababy inbakerslaapzak is de kans dat je je kindje verkeerd inbakert maar heel klein. Sommige baby’s kunnen ingebakerd veel beter slapen, onder meer doordat ze geen ongecontroleerde bewegingen meer kunnen maken met hun armpjes. De Puckababy slaapzak The Original Piep is bedoeld voor de eerste drie maanden na de geboorte.

Een Puckababy 4 seizoenen slaapzak

Van Puckababy verkopen wij ook gewone slaapzakken, die je kindje wel ruimte geven om te bewegen. Ook deze Puckababy slaapzakken zijn heel veilig voor je kindje. De kleine kan zich veel moeilijker omdraaien en op de buik gaan liggen. Sommige Puckababy slaapzakken zijn 4 seizoenen slaapzakken die je het hele jaar door kunt gebruiken. In de zomer rits je bepaalde onderdelen af, zodat je kindje het niet te warm krijgt. In de winter biedt de fleece voering van de Puckababy 4 seizoenen slaapzak voldoende warmte. Je kunt deze Puckababy 4 seizoenen slaapzak in principe prima zonder extra dekentje gebruiken. Een dekentje van zich afschoppen, maar bij een Puckababy slaapzak is dit niet mogelijk. Ook dát is een groot voordeel. Alle Puckababy slaapzakken zijn gemaakt van heerlijke, zachte materialen die fijn aanvoelen voor het kwetsbare babyhuidje.

Lees minder...
  • Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd
    59,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader