5 Resultaten
 • Quick view Puckababy The Bag 4 Seasons

  Puckababy® The Bag 4 Seasons

  Uit voorraad leverbaar
  109,95
 • Quick view Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd

  Puckababy® The Original Piep 0-3 Mnd

  Uit voorraad leverbaar
  34,99
 • Quick view Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd

  Puckababy® The Original Mini 3-6 Mnd

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
5 Resultaten

Puckababy® slaapzakken

 

Geef je kindje een comfortabele Puckababy® slaapzak. Van Puckababy® zijn verschillende soorten slaapzakken verkrijgbaar. Sommige slaapzakken zijn speciaal ontwikkeld voor het inbakeren van je kindje.

 

Inbakerslaapzakjes

Met de Original Piep bijvoorbeeld, baker je pasgeboren baby’s op een veilige manier in. Sommige baby’s kunnen dan veel beter slapen, onder meer doordat ze geen ongecontroleerde bewegingen meer kunnen maken met hun armpjes.

 

Originele slaapzakken

Van Puckababy® verkopen wij ook slaapzakken. Deze slaapzakken geven je kindje wel de ruimte om te bewegen. Wel blijft een slaapzak heel veilig voor je kindje. De kleine kan zich veel moeilijker omdraaien en op de buik gaan liggen. Als je kindje op de buik gaat liggen, kan het voorkomen dat het niet goed meer kan ademen, doordat het tegen ander beddegoed aanligt. Verder kan je kindje een dekentje van zich afschoppen, maar bij een Puckababy® slaapzak is dit niet mogelijk. Ook dát is een groot voordeel. Alle Puckababy® slaapzakken zijn gemaakt van heerlijke, zachte materialen die fijn aanvoelen voor het kwetsbare babyhuidje.