Puckababy® slaapzakken

 

Geef je kindje een comfortabele Puckababy® slaapzak. Van Puckababy® zijn verschillende soorten slaapzakken verkrijgbaar. Sommige slaapzakken zijn speciaal ontwikkeld voor het inbakeren van je kindje.

Lees meer...

 

Inbakerslaapzakjes

Met de Original Piep bijvoorbeeld, baker je pasgeboren baby’s op een veilige manier in. Sommige baby’s kunnen dan veel beter slapen, onder meer doordat ze geen ongecontroleerde bewegingen meer kunnen maken met hun armpjes.

 

Originele slaapzakken

Van Puckababy® verkopen wij ook slaapzakken. Deze slaapzakken geven je kindje wel de ruimte om te bewegen. Wel blijft een slaapzak heel veilig voor je kindje. De kleine kan zich veel moeilijker omdraaien en op de buik gaan liggen. Als je kindje op de buik gaat liggen, kan het voorkomen dat het niet goed meer kan ademen, doordat het tegen ander beddegoed aanligt. Verder kan je kindje een dekentje van zich afschoppen, maar bij een Puckababy® slaapzak is dit niet mogelijk. Ook dát is een groot voordeel. Alle Puckababy® slaapzakken zijn gemaakt van heerlijke, zachte materialen die fijn aanvoelen voor het kwetsbare babyhuidje.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Puckababy® The Original Piep 0-3 Mnd

  Puckababy® The Original Piep stimuleert een gezond slaap- en voedingsritme. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel. Verkrijgbaar in diverse materialen.
  39,95
 • Quick view

  Puckababy® The Original Mini 3-6 Mnd

  Puckababy® The Original Mini stimuleert een gezond slaap- en voedingsritme. De inbakerslaapzak is geschikt voor kindjes van 3-6 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel. Verkrijgbaar in diverse materialen.
  49,95
 • Quick view

  Puckababy® The Bag 4 Seasons

  De Puckababy® The Bag 4 Seasons is aan te passen aan de lengte van je kindje en de seizoenen. Zo heb je vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar - zomer en winter - de perfecte slaapzak voor je kindje.
  97,95
 • Quick view

  Puckababy® The Original Mini 3-6 Mnd Miffy

  De Puckababy® The Original Mini 3-6 Mnd Miffy is voor kinderen tot 6 maanden. Houd je kind op de juiste temperatuur en bevordert het diepe doorslapen en geeft het geborgen gevoel wat baby`s op deze leeftijd nodig hebben.
  49,95
 • Quick view

  Puckababy® The Bag 4 Seasons Miffy

  De Puckababy® The Bag 4 Seasons Miffy is aan te passen aan de lengte van je kindje en de seizoenen. Zo heb je vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar - zomer en winter - de perfecte slaapzak voor je kindje.
  106,95
 • Quick view

  Puckababy® The Original Piep 0-3 Mnd Miffy

  De Puckababy® The Original Piep 0-3 Mnd Miffy stimuleert een gezond slaap- en voedingsritme. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.
  39,95
 • Quick view

  Puckababy® The Bag Slaapzak Newborn Miffy

  De Puckababy® The Bag Newborn 0-6 Mnd is voor kinderen tot 6 maanden. Houd je kind op de juiste temperatuur en bevordert het diepe doorslapen en geeft het geborgen gevoel wat baby`s op deze leeftijd nodig hebben.
  69,95
 • Quick view

  Puckababy® The Sleeper 0-4 Mnd Grey

  Puckababy® The Sleeper is een ideale slaapzak voor kinderen van 0-4 maanden. De slaapzak biedt warme, geborgenheid en is eenvoudig mee te nemen op reis.
  119,95
8 Resultaten