24 Resultaten
 • Quick view Pretura Basic Toilettrainer

  Pretura Basic Toilettrainer

  Uit voorraad leverbaar

  5,95

  4,99

 • Quick view Luma Toiletverkleiner

  Luma Toiletverkleiner

  Uit voorraad leverbaar
  8,25
 • Quick view Pretura Toilettrainer Met Antislip

  Pretura Toilettrainer Met Antislip

  Uit voorraad leverbaar
  7,95
 • Quick view Bebe-Jou Toiletverkleiner

  Bebe-Jou Toiletverkleiner

  Uit voorraad leverbaar
  8,95
 • Quick view Bumbo Toilettrainer

  Bumbo Toilettrainer

  Uit voorraad leverbaar
  20,95
 • Quick view Bebe-Jou Lucky Quotes Toiletverkleiner

  Bebe-Jou Lucky Quotes Toiletverkleiner

  Uit voorraad leverbaar
  10,99
 • Quick view Bebe-Jou Toilettrainer

  Bebe-Jou Toilettrainer

  Uit voorraad leverbaar
  14,40
 • Quick view BabyBjorn Toilet Trainer

  BabyBjörn Toilet Trainer

  Uit voorraad leverbaar
  33,90
 • Quick view Bebe-Jou Hello Lucky Quotes Toilettrainer

  Bebe-Jou Hello Lucky Quotes Toilettrainer

  Uit voorraad leverbaar
  19,99
 • Quick view Dot. Trainer

  Dot. Trainer

  Uit voorraad leverbaar
  19,95
24 Resultaten

Toiletverkleiner

Om de zindelijkheidstraining te bevorderen is het belangrijk om kleine stapjes toe te juichen en ook om de stap zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij komen ook de toiletverkleiners van pas want op die manier kan jouw kindje gebruikmaken van het grote toilet dat anders veel te breed zou zijn. In het assortiment van Babypark vind je een uitgebreide keuze aan dergelijke toiletverkleiners.

Verkleiner toilet assortiment

Van de eenvoudige basicline-serie tot de hogere segment merken als Bebe-Jou en BabyBjörn, je vindt het allemaal bij Babypark. En door onze laagsteprijsgarantie weet je ook zeker dat je het tegen de beste prijzen bestelt. De fraaie toiletverkleiners van het A-merk Bebe-jou zijn voorzien van een ergonomische zitvorm en antisliprand zodat de verkleiner, en dus ook jouw kindje, niet verschuift. Door het unieke verstelsysteem maakt het niet uit wat voor toilet je hebt omdat de verkleiner versteld kan worden zodat het altijd past op jouw toilet. De Bebe-Jou toiletverkleiners zijn in verschillende kleuren en met verschillende printjes verkrijgbaar. Dat maakt naar het toilet gaan net weer even leuker. Ga je op vakantie of gaat jouw kindje uit logeren en wil je ter plaatse de zindelijkheidstraining kunnen voortzetten? In dat geval kun je ook Moomy’s Helper WC-Brilverkleiner bestellen. Dit is een toiletverkleiner die je kunt inklappen zodat het eenvoudig mee te nemen is (draagtas wordt meegeleverd). Deze verkleiner voor het toilet past op vrijwel elk toilet en is eenvoudig schoon te maken. De kussentjes zorgen tevens voor een comfortabele zit voor jouw kindje.

Toiletverkleiners bestellen

Via de webshop van Babypark kun je eenvoudig op merk, kleur en prijs zoeken. Zo vind je in no-time de toiletverkleiner die het beste bij jouw wensen en interieur past. Een bestelling plaatsen is zo gedaan en al doe je dat voor 20:00 uur dan versturen wij het nog dezelfde dag. Dit doen we ook nog eens gratis wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt.