Toiletverkleiner

Om de zindelijkheidstraining te bevorderen is het belangrijk om kleine stapjes toe te juichen en ook om de stap zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij komen ook de toiletverkleiners van pas want op die manier kan jouw kindje gebruikmaken van het grote toilet dat anders veel te breed zou zijn. In het assortiment van Babypark vind je een uitgebreide keuze aan dergelijke toiletverkleiners.

Lees meer...

Verkleiner toilet assortiment

Van de eenvoudige basicline-serie tot de hogere segment merken als Bebe-Jou en BabyBjörn, je vindt het allemaal bij Babypark. En door onze laagsteprijsgarantie weet je ook zeker dat je het tegen de beste prijzen bestelt. De fraaie toiletverkleiners van het A-merk Bebe-jou zijn voorzien van een ergonomische zitvorm en antisliprand zodat de verkleiner, en dus ook jouw kindje, niet verschuift. Door het unieke verstelsysteem maakt het niet uit wat voor toilet je hebt omdat de verkleiner versteld kan worden zodat het altijd past op jouw toilet. De Bebe-Jou toiletverkleiners zijn in verschillende kleuren en met verschillende printjes verkrijgbaar. Dat maakt naar het toilet gaan net weer even leuker. 

Toiletverkleiners bestellen

Via de webshop van Babypark kun je eenvoudig op merk, kleur en prijs zoeken. Zo vind je in no-time de toiletverkleiner die het beste bij jouw wensen en interieur past. Een bestelling plaatsen is zo gedaan en al doe je dat voor 20:00 uur dan versturen wij het nog dezelfde dag. Dit doen we ook nog eens gratis wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt. Bestellen kan ook in één van onze megastores.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Toilettrainer Taupe

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Bebe-Jou Toilettrainer Taupe. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.

  9,99

  8,49

 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Toiletverkleiner

  Met de stijlvolle Bebe-Jou Sepp Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 25kg en geschikt voor elk type toilet.

  10,99

  9,34

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner Pink leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 25kg en geschikt voor elk type toilet.

  10,99

  9,34

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Toiletverkleiner

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 25kg en geschikt voor elk type toilet.

  11,99

  10,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Toiletverkleiner De Luxe

  De stijlvolle Bebe-Jou Sepp Toiletverkleiner De Luxe is ideaal bij het oefenen met zindelijk worden met je kindje. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.

  17,99

  15,29

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Toiletverkleiner De Luxe

  De Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Toiletverkleiner De Luxe is ideaal bij het oefenen met zindelijk worden van je kindje. De toiletverkleiner heeft een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Luma Spikkels Toiletverkleiner

  Met de stijlvolle Luma Spikkels Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30 kg en geschikt voor elk type toilet.

  Normale prijs: 12,99

  Special Price 11,04

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner De Luxe Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner De Luxe Pink leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.

  17,99

  15,29

 • Quick view

  Bebe-Jou Toiletverkleiner De Luxe Breeze Green

  De Bebe-Jou Toiletverkleiner De Luxe Breeze Green is ideaal bij het oefenen met zindelijk worden met je kindje. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.

  16,99

  14,44

 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Toiletverkleiner

  Met deze Bebe-Jou Steppe Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.

  10,99

  9,34

 • Quick view

  Basicline Basic Toilettrainer

  Met de Basicline basic toilettrainer kan jouw kindje zelfstandig naar het toilet, een belangrijke stap richting het zindelijk worden. Makkelijk & comfortabel.

  5,95

  4,99

 • Quick view

  Luma Toiletverkleiner

  Met de Luma toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Bebe-Jou Fabulous Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.

  Normale prijs: 16,99

  Special Price 14,44

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Toiletverkleiner

  Met de Bebe-Jou Ollie Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.

  10,99

  9,34

 • Quick view

  Mommy's Helper WC-Brilverkleiner

  Handige verkleiner die inklapbaar is, zodat je de verkleiner mee kan nemen op vakantie of weggaat om iemand te bezoeken.

  19,70
 • Quick view

  BabyBjörn Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de handige BabyBjörn Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.

  35,-

  34,90

 • Quick view

  Bebe-Jou Toilettrainer

  De toilettrainer van Bebe-Jou is de ideale toiletbril om je kindje te leren zelf naar het toilet te gaan.
  14,44
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Bebe-Jou Ollie Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.

  17,99

  15,29

 • Quick view

  Dot. Trainer

  De Dot trainer is een praktisch hulpmiddel bij de zindelijkheidstraining. Van het kleine potje naar het grote toilet is een hele stap voor een peuter.
  22,50
 • Quick view

  Bebe-Jou Toiletverkleiner

  Met de Bebe-Jou toiletverkleiner mintgroen leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.

  Normale prijs: 9,99

  Special Price 8,49

 • Quick view

  Bo Jungle Toilettrainer Grey

  Het Bo Jungle Toilettrainer Grey is perfect om je kindje te leren zelfstandig naar de wc te gaan. De toilettrainer is voorzien van een kussentje en dankzij de rugsteun en handvatten zit je kindje stabiel op het toilet.
  23,99
21 Resultaten
Black Friday
Trustpilot