Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wasemmer Tummy Tub

Een natuurlijke manier om je kindje te badderen is door gebruik te maken van de Tummy Tub Original. Doordat de vorm van de Tummy Tub wasemmer overeenkomt met de foetushouding die jouw kindje in de baarmoeder had, voelt het vertrouwd voor jouw kindje. Hij of zij voelt zich geborgen. Doordat het met de voetjes meteen tegen de wand zit, is er ook geen kans om onderuit te glijden. De Tummy Tub wasemmers worden gemaakt in Nederland en aanbevolen door kraamklinieken, artsen, verloskundigen, kinderopvang en professionals over de hele wereld.

Lees meer...

Tummy Tub wasemmer assortiment

De wasemmer Tummy Tub voldoet aan de strengste veiligheidseisen wereldwijd en is gemaakt van eco-vriendelijke materialen (BPA-vrij) en is volledig recyclebaar. Doordat de baby in de Tummy Tub wasemmer dus een soort foetushouding aanneemt, is het ook uitermate geschikt om premature baby’s er in te wassen. De Tummy Tub wasemmers zijn transparant en in verschillende kleuren verkrijgbaar, of kies voor grijs of kleurloos. Er is altijd wel een Tummy Tub wasemmer die mooi aansluit bij de rest van jouw interieur. Doordat Babypark een team van prijsmeters heeft die overal de prijzen controleert, weet je zeker dat je bij ons nooit teveel betaalt voor jouw Tummy Tubs. Wij bieden daarom ook de laagsteprijsgarantie. Zie je de Tummy Tub na aanschaf toch nog binnen twee weken ergens goedkoper dan betalen wij het verschil terug.

Tummy Tub Original bestellen

Bestel jouw Tummy Tub Original snel en voordelig bij Babypark. Door onze grote voorraden kunnen we het vaak direct uit voorraad leveren. Voor 20:00 uur besteld, betekent dat we het dezelfde dag nog versturen (mits op voorraad). Zo kun je de Tummy Tub al de volgende dag in huis hebben. Bestellingen van 20 euro of meer versturen we gratis. Je kunt het natuurlijk ook zelf op komen halen. De Tummy Tub wasemmers vind je namelijk ook in onze megastores. We hebben er 10 door heel Nederland. Zo kun je ook de rest van ons fraaie aanbod eens komen bekijken.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Tummy Tub Original
    24,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader