8 Resultaten
 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Navulcassettes 3 Stuks

  De Tommee Tippee Twist & Click Navulcassettes 3 Stuks is geschikt voor de Twist & Click en Sangenic Tec. De cassette biedt bescherming tegen bacteriën en geuren, en gebruikt 60% minder plastic dan luierzakken.
  29,99
 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer

  De Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer is luchtdicht afgesloten, zo blijven nare geuren in de emmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 30 luiers, en is eenvoudig te bedienen. Wordt geleverd met 1 cassette!
  24,99
 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Starterpack

  De Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer White is luchtdicht afgesloten, zo blijven nare geuren in de emmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 30 luiers, en is eenvoudig te bedienen. Wordt geleverd met 6 cassettes!
  59,99
 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Navulcassettes 6 Stuks

  De Tommee Tippee Twist & Click Navulcassettes 6 Stuks is geschikt voor de Twist & Click en Sangenic Tec. De cassette biedt bescherming tegen bacteriën en geuren, en gebruikt 60% minder plastic dan luierzakken.
  44,99
 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Navulcassette

  De Tommee Tippee Twist & Click Navulcassette is geschikt voor de Twist & Click en Sangenic Tec. De cassette biedt bescherming tegen bacteriën en geuren, en gebruikt 60% minder plastic dan luierzakken.
  9,99
 • Quick view

  Tommee Tippee Simplee Sangenic Navulcassette

  De Tommee Tippee Simplee Sangenic navulcassette is geschikt voor in de Simplee Sangenic luieremmer. De cassette biedt bescherming tegen bacteriën en geuren, en gebruikt 60% minder plastic dan luierzakken.
  8,50
 • Quick view

  Tommee Tippee Simplee Sangenic Luieremmer

  De Tommee Tippee Simplee Sangenic luieremmer is luchtdicht afgesloten, zo blijven nare geuren in de emmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 18 luiers, en is eenvoudig te bedienen. Wordt geleverd met 1 cassette!
  12,99
 • Quick view

  Tommee Tippee Nappy Wrapper Maxi

  Mooi, hygienisch, fris, praktisch en absoluut geurloos: de vernieuwde Nappy Wrapper Maxi van Tommee Tippee is niet alleen van buiten mooi, maar werkt ook nog eens super!.

  59,95
8 Resultaten