Uppababy, Uppababy Vista, Kinderwagens

UPPAbaby

UPPAbaby is een innovatief, Amerikaans bedrijf met één missie: het maken van hoge kwaliteit babyproducten die voldoen aan de behoefte van jou als ouder. De babyproducten hebben de stijl die je gewend bent en waar je van houdt.

Lees meer...

Kwaliteit

De ontwerpers van UPPAbaby steunen op de kennis van de babybranche én op de eigen ervaring als ouders van jonge kinderen. Steeds weer streeft UPPAbaby naar nóg betere producten, zoals een kinderwagen die lichter is en gemakkelijker in gebruik. Ook zoekt UPPAbaby voortdurend naar een zo groot mogelijk comfort voor je kindje.

Design

De UPPAbaby kinderwagens en andere producten hebben een stoer en trendy design. Daar wil je mee gezien worden. Op deze pagina vind je ons complete assortiment van UPPAbaby. Neem de tijd om alles eens rustig te bekijken en laat je inspireren door de mooie designs.

Lees minder...
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 2-in-1

  De UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 2-in-1 zorgt voor nog meer comfort voor jou en je kindje tijdens het wandelen. Bovendien groeit de wagen met je kindje mee en is uit te breiden tot duo- of twin kinderwagen.
  1.190,-
 • Quick view

  UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen 2-in-1

  De UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen 2-in-1 is geschikt voor kindjes tot 22 kg. Het zitgedeelte kan gemakkelijk worden versteld en is uitgerust met een zonnekap. De wagen wordt geleverd met insectennet en regenscherm.

  1.048,-

  809,10

 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE All-Terrain Kinderwagen

  Met de UPPAbaby RIDGE All-Terrain Kinderwagen is geen route te gek en geniet je kindje ongestoord van de wandeling. De grote foam wielen en het responsive veersysteem absorberen alle hobbels die je tegenkomt.

  745,-

  670,50

 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 0 Mnd

  De UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 0 Mnd is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en een comfortabel zitje. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.

  1.250,-

  1.125,-

 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Tweeling Kinderwagen 0 Mnd

  De UPPAbaby VISTA V2 Tweeling Kinderwagen 0 Mnd wordt geleverd met 2 reiswiegen, 2 zitjes, upper adapterset en een lower adapterset. De twin kinderwagen beschikt over vering op de achterwielen voor meer comfort.

  1.845,-

  1.661,40

 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 6 Mnd

  De UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 6 Mnd is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg en twee comfortabele zitjes. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.

  1.547,-

  1.392,30

 • Quick view

  UPPAbaby MINU Buggy

  Met de UPPAbaby MINU Buggy ben je op alles voorbereid. De buggy is stevig en rijdt comfortabel. Bovendien kan de buggy met één hand worden ingeklapt tot een zeer compact pakket dat zelfstandig kan staan.
  449,-
 • Quick view

  UPPAbaby MESA i-Size Baby Autostoeltje

  Het UPPAbaby MESA i-Size Baby Autostoeltje vormt het perfecte reissysteem samen met de VISTA of CRUZ kinderwagen. Het autostoeltje voldoet in combinatie met de apart verkrijgbare base aan de i-Size norm.

  290,-

  261,-

 • Quick view

  UPPAbaby MESA i-Size Base

  De UPPAbaby MESA i-Size Base heeft een handig elektronisch indicatorpaneel zodat je met behulp van plaatjes en geluiden kunt checken of de autostoel correct bevestigd is. De base voldoet aan de i-Size norm.

  270,-

  243,-

 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Tweede Zitje

  Met het UPPAbaby VISTA V2 Tweede Zitje creëer je een extra zitplaats bij jouw UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen. Het zitje heeft een extra grote zonnekap en wordt geleverd inclusief de bijbehorende adapters.
  269,95
 • Quick view

  UPPAbaby Piggyback Meerijdplankje

  Met het UPPAbaby Piggyback Meerijdplankje kan ook je oudere kindje profiteren van het comfort van de UPPAbaby kinderwagen. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en kan worden ingeklapt.

  139,-

  125,10

 • Quick view

  UPPAbaby Eetblad

  Het UPPAbaby Eetblad is een praktische accessoire voor de UPPAbaby Vista of Cruz Kinderwagen. Dankzij het eetblad heeft je kindje een tafeltje voor zijn eten en drinken. Het eetblad is gemakkelijk te bevestigen.

  55,-

  49,50

 • Quick view

  UPPAbaby Cozy HandMuffs

  De UPPAbaby Cozy HandMuffs houden je handen heerlijk warm als het buiten koud is. Bovendien zijn de praktische handschoenen water- en winddicht. De handschoenen zijn geschikt voor alle UPPAbaby kinderwagens.

  48,-

  43,20

 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE Muskietennet

  Het UPPAbaby RIDGE Muskietennet beschermt je kindje tegen zon, wind en insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het net is gemakkelijk te bevestigen over het zitgedeelte van de UPPAbaby RIDGE kinderwagen.

  65,-

  58,50

 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE Performance Regenscherm

  Het UPPAbaby RIDGE Performance Regenscherm is geschikt voor het zitgedeelte van de UPPAbaby RIDGE kinderwagen. Het scherm met reflecterende delen is eenvoudig te bevestigen en beschermt je kindje tegen weer en wind.

  55,-

  49,50

 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE Parent Organizer

  De UPPAbaby RIDGE Parent Organizer is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De organizer beschikt over veel ruimte en kan eenvoudig aan de wagen vastgemaakt worden door middel van klittenband.

  45,-

  40,50

 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE PiggyBack Meerijdplankje

  Met het UPPAbaby RIDGE PiggyBack Meerijdplankje kan ook je oudere kindje profiteren van de UPPAbaby RIDGE kinderwagen. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en kan worden ingeklapt als je hem niet nodig hebt.

  130,-

  117,-

 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE Autostoel Adapters

  Met de UPPAbaby RIDGE Autostoel Adapters kun je een Maxi-Cosi, Nuna, Cybex, of BeSafe baby autostoel op het frame van jouw UPPAbaby RIDGE kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  45,-

  40,50

 • Quick view

  UPPAbaby MESA i-Size Autostoel Adapters

  Met de UPPAbaby MESA i-Size Autostoel Adapters kun je een reiswieg of de MESA i-Size baby autostoel op het frame van jouw UPPAbaby RIDGE kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  35,-

  31,50

 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE Opvouwbare Cup Holder

  De UPPAbaby RIDGE Opvouwbare Cup Holder kan eenvoudig bevestigd worden aan de duwstang van de UPPAbaby RIDGE kinderwagen. Met deze cup holder heb je altijd wat drinken bij de hand. Ideaal voor onderweg!

  25,-

  22,50

 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Lower Adapters

  Met deze handige UPPAbaby VISTA Lower Adapters zorg je ervoor dat je de UPPAbaby Reiswieg op het frame van jouw UPPAbaby VISTA kinderwagen kan bevestigen. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.

  35,-

  31,50

 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Upper Adapters

  Met de UPPAbaby VISTA Upper Adapters zorg je ervoor dat er meer ruimte tussen het onderste en het bovenste zitje van de UPPAbaby VISTA Kinderwagen wordt gecreëerd. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.

  35,-

  31,50

 • Quick view

  UPPAbaby Cozy Ganoosh Voetenzak

  De UPPAbaby Cozy Ganoosh Voetenzak is een slimme accessoire voor jouw UPPAbaby kinderwagen. In deze warme, winddichte en waterafstotende voetenzak zit je kindje gedurende de wandeling heerlijk comfortabel.
  149,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Reiswieg

  De UPPAbaby VISTA V2 Reiswieg is erg comfortabel voor je kindje en wordt geleverd inclusief een ventilerend matras. De zonnekap is extra groot en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen, wind en kou.
  269,-
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Vaderdag
Trustpilot