UPPAbaby Kinderwagens

Een UPPAbaby kinderwagen geeft je veel comfort en gemak. In een handomdraai is een UPPAbaby kinderwagen klaar voor gebruik en ben je klaar voor je eerste wandeling met één, twee of zelfs drie kindjes. De kinderwagen is praktisch en stabiel vormgegeven, iedereen kan ermee overweg. Eén van de grote pluspunten is de extreem ruime boodschappenmand. Daar zal je veel plezier aan beleven! Voor de UPPababy kinderwagens zijn diverse accessoires verkrijgbaar om nóg meer uit de kinderwagen te kunnen halen.

Lees meer...

UPPAbaby Cruz kinderwagen

Met de compacte UPPAbaby CRUZ kinderwagen begeef je je moeiteloos door smalle gangetjes. Je kindje zit voorwaarts of achterwaarts in de kinderwagen. Net wat jij zelf het handigst vindt. De rugleuning is volledig rechtop, volledig horizontaal en in posities daartussen te plaatsen. Zo kan een nieuwsgierig kindje makkelijk om zich heen kijken en is er voor vermoeide kinderen de mogelijkheid om onderweg een dutje te doen. Op het frame past niet alleen een UPPAbaby zitje of reiswieg, maar ook een autostoeltje van o.a. Maxi-Cosi, BeSafe, Nuna en Cybex. Door een autostoeltje op het frame van jouw UPPAbaby CRUZ kinderwagen te bevestigen creeër je een handig reissysteem waarmee je je kindje heel eenvoudig kunt verplaatsen. 

UPPAbaby Vista kinderwagen

Ook de UPPAbaby VISTA kinderwagen heeft een omkeerbare zitting. Deze multifunctionele kinderwagen is te gebruiken voor één kindje, maar ook met gemak te transformeren naar een tweelingwagen of een wagen voor twee kinderen van verschillende leeftijden. Bovendien kun je zelfs een meerijdplankje achter de UPPAbaby VISTA bevestigen. Deze kinderwagen groeit dus moeiteloos met jouw jonge, groeiende gezin mee. De kinderwagen rijdt stabiel over alle terreinen dankzij de wat grotere wielen. Extra handig dat de ingeklapte UPPAbaby Vista kinderwagen zelfstandig kan blijven staan. Ideaal wanneer je de kinderwagen tijdelijk niet gebruikt!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 0 Mnd

  De UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 0 Mnd is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en een comfortabel zitje. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.
  1.250,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 6 Mnd

  De UPPAbaby VISTA V2 Duowagen 6 Mnd is comfortabel en handig in gebruik. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg en twee comfortabele zitjes. Je kunt de kinderwagen ook als mono kinderwagen gebruiken.
  1.547,-
 •  
  UPPABaby
  VISTA V2
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Tweeling Kinderwagen 0 Mnd

  De UPPAbaby VISTA V2 Tweeling Kinderwagen 0 Mnd wordt geleverd met 2 reiswiegen, 2 zitjes, upper adapterset en een lower adapterset. De twin kinderwagen beschikt over vering op de achterwielen voor meer comfort.
  1.846,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 2-in-1

  De UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 2-in-1 zorgt voor nog meer comfort voor jou en je kindje tijdens het wandelen. Bovendien groeit de wagen met je kindje mee en is uit te breiden tot duo- of twin kinderwagen.
  1.190,-
 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE All-Terrain Kinderwagen

  Met de UPPAbaby RIDGE All-Terrain Kinderwagen is geen route te gek en geniet je kindje ongestoord van de wandeling. De grote foam wielen en het responsive veersysteem absorberen alle hobbels die je tegenkomt.
  745,-
 • Quick view

  UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen 2-in-1

  De UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen 2-in-1 is geschikt voor kindjes tot 22 kg. Het zitgedeelte kan gemakkelijk worden versteld en is uitgerust met een zonnekap. De wagen wordt geleverd met insectennet en regenscherm.

  1.048,-

  899,-

6 Resultaten
Trustpilot