Joolz Geo duo

Bij Babypark hebben we veel schitterende kinderwagens te koop maar niet alle kinderwagens zijn bekroond voor hun (Dutch) design zoals de Joolz Geo Duo. Dit is dan ook zeker een van de top kinderwagens uit ons assortiment. Buiten het fantastische design, biedt deze kinderwagen ook enorm veel gebruiksgemak. Wil je ook een Joolz Geo kopen, doe dat dan via Babypark aangezien wij de laagsteprijsgarantie geven op ons gehele assortiment zodat je nooit teveel betaal voor jouw Joolz Geo duo.

Lees meer...

Joolz Geo duo als mono kinderwagen gebruiken

De duo in de naam slaat natuurlijk op het feit dat deze kinderwagen plaats biedt voor twee kinderen. Je kunt namelijk een reiswiegje plaatsen dat meegeleverd wordt met de Joolz Geo duo. Het wiegje is uitgerust met een ademend matras. Wil je de kinderwagen als mono kinderwagen gebruiken dan verwissel je het wiegje met een lekkere ruime boodschappenmand dat door de hoge positionering eenvoudig te bereiken is. Ook het zitje is hoog zodat je minder hoeft te bukken wanneer je contact hebt met je kindje. Je kunt het zitje ook omgekeerd plaatsen. De verlengde zonnekap biedt lusjes om speelgoed aan te hangen. De duwstang is in hoogte verstelbaar, ideaal als je wisselt met een partner die groter/kleiner is dan jij. De besturing is heel licht en met één hand te doen. De Joolz Geo duo kinderwagen voelt zich zowel thuis in de stad als op natuurlijk terrein en kan inclusief zitjes worden ingeklapt. Door de transportvergrendeling kan het ook niet plots openklappen.

Joolz Geo kopen

Je kunt de Joolz Geo duo zowel in onze megastores komen bekijken als direct bestellen via onze webshop. In de megastores kun je zelf nog een testrit maken. Bestel je direct voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Verzending is gratis aangezien we vanaf 20 euro kosteloos verzenden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joolz Geo 2 Duo / Twin Kinderwagen

    Met de Joolz Geo 2 Duo / Twin Kinderwagen breng jij je kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is te gebruiken als duo of twin kinderwagen en biedt comfort, gebruiksgemak én bekroond Dutch design!
    1.448,-
1 Resultaten
Trustpilot